Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ya üzülunce falan sessiz kalırım hep kendimle ama noldu ki niye modum düştü biseyleri mi kaçırdım ben
Banamı diyorsun neyi kaçırdın?eğer öyleyse yok sadece gebe diğilim diye yoruldum sadece..5 ay mfk kullanıyorum..çıkan paraları bile demiyorum..nereye gitdim bir sürü ilaçla yıprandim

Macunu nasıl kullanıyorsun canım aç karnına sabah mı ve nerden alabilirim

Pek sanmıyorum regli olunca gel dedi dr hormon testi vericem cok moralim bozuldu 4 saattir sonucu bekliyorum umutluydum bide bu aya cok guzel başlamıştım
Canım moralini bozma bak bende 15 aydır deniyoruz olmuyor üstelik iki çocuğum var 3. Hamile kalamadım bir türlü bir sürü engel çıktı hormonlar yüksek çıktı menopoz başlangıcı dendi polip çıktı ama hepsinin üstesinden gelmeye calışıyorum evvel Allah umut daima vardır umudunu kaybetme

Bende 2 ci için uğraşıyorum 2 hamilelik geçirdim biri kurtaj bir oğlum var diğer ikisi hemen olmustu ama bu bebek için gecen sene kasım ayından beri yumurtlama günlerinde oluyordu ilişki tam emin değildim 2 ci cocuk için sonra haziran ayında tamamen bıraktık korunmayi ama olmuyor hormon testlerim kötü gelecek diye çok korkuyorum

Kızlar benim modum yine düşmüş..ondan bek katılamıyorum sizlere..ben iyi olmayınca susmayı severim ve sakince beklerim
Aynı ben benimde modum çok düşük içimdeki sıkıntıyı atamıyorum mutlu degilim kısacası kenarıma çekildim okuyorum sadece

İnşallah gelmez bende polip olduğu için oyızden hormonlar yüksek cıkmış oyüzden menopoz dedi ama daha 29 yaşımdayım çok erken diye kendi yontemlerimle macun faln aldım kullanıyorum düşürmesi için

Kızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss melegim can T TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım

Eklentiler

• 91A3E11C-1637-490A-95A2-6030416FD4C6.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 47
  • CE5AFEB4-C422-479F-934D-8B3E8D724961.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 48
Yinede çocuklarınızın kardesi var çok şükür benimde öyle bir evladım var çok şükür insanız işte gönlümüz umuyor hakkimizda hayırlısı olsun inşallah sanırım artık takip vs yapmiycam uzaklaşıcam biraz ates lh testi takvim hepsini birakicam bu ay

Ben senin yerinde olsam işimi şansa bırakmam yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…