Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum evet iyiyim bebek konusunda da akışta kalmayı seçiyorum olacaksa olur diye 😅 sağlık olarak iyiyim sadece adet günümü bekliyorum periyot yenilensin diye o zorluyor biraz 🥰
Oh maşallah en güzeli zaten akışta kalmak tabi kalabiliyorsan büyük başarı 😅 o biraz zaman alıyormuş ama illaki düzene girecektir canım

Allah sana sabırlar versin inşallah 🙏 en kısa zamanda da güzel haberlerini duyarız inşallah. Stres yapma gerçekten en büyük etken bu bence, bir de nasip işi. Bizim bu ay ilk denememiz ve resmen hiçbir şey planladığım gibi gitmedi. Hiç kafaya takmadan devam ediyoruz minnoşlarimiz bize gelecek 💕
İnşAllah canım İnşAllah 🤲🏻

Oh maşallah en güzeli zaten akışta kalmak tabi kalabiliyorsan büyük başarı 😅 o biraz zaman alıyormuş ama illaki düzene girecektir canım
Benim normalde de döngülerim uzundu o yüzden suan biraz panik yapıyorum 🤭 her gün 1 fincan adaçayı içiyorum rahme iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bi yaptığım o bi de yine spora başlıyorum bakalım yumurtlama ne zaman olcak 🙈

Benim normalde de döngülerim uzundu o yüzden suan biraz panik yapıyorum 🤭 her gün 1 fincan adaçayı içiyorum rahme iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bi yaptığım o bi de yine spora başlıyorum bakalım yumurtlama ne zaman olcak 🙈
Hadi bakalım kolay gele hayıt tentürü kullandın mi hiç oda çok iyi geliyor rahme adet düzenine

Kızlar benim modum yine düşmüş..ondan bek katılamıyorum sizlere..ben iyi olmayınca susmayı severim ve sakince beklerim😔
Hadi kalk bir silkelen kendine gel. Böyle modunu düşürünce istediğimiz şeyler gerçeklemiyor. İstersen iyice bir ağla deşarj ol sonra çık dışarı dolaş yada başka şeylerle ilgilen. Sabırlı olalım ki sonucu güzel olsun☺️ Hem bak sen önümüzdeki ay yeni bir yöntem deneyeceksin belki hemen olacak hatta belki gerek bile kalmayacak 🤲🏻

Hadi kalk bir silkelen kendine gel. Böyle modunu düşürünce istediğimiz şeyler gerçeklemiyor. İstersen iyice bir ağla deşarj ol sonra çık dışarı dolaş yada başka şeylerle ilgilen. Sabırlı olalım ki sonucu güzel olsun☺️ Hem bak sen önümüzdeki ay yeni bir yöntem deneyeceksin belki hemen olacak hatta belki gerek bile kalmayacak 🤲🏻
Zaten ağlıcam biliyorum..her ayın sonu bu durumdayım..aslında benim aşılamanı bu kadar uzatmağımın sebebi ya tutmazsa sonra ne ederim diye..

X