Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence güzel artmış canım regl günü daha düşük sonuçlar vardı

İnanki elimde diğil..benim yüzüme tüp bebek deseler bile..ben yine vazgeçmedim..ama bir yere kadar demekki..İkinci çocuk olsaydı asla böyle konuşmazdım..ona bakım şükür ederdim..onunla ilgilenirdim..sonuçta anneyim söylerdim..Allah'tan hayırlısi demekten başka çarem kalmadı

Mutlaka olsun bence hangisi tutarsa mantığında ilerliyorum ben hatta bana sorsan ben bu ay her gün ilişki oluyordu yumurtlama günü şans eseri yani plansız iki kere oldu o tuttu bence önceki aylar da genelde hergun oluyordu tutmadı ama bu ay o şekil tuttu inşallah senin de bu ay tutar bebişim

Gayet güzel yükselmiş kuzucum sağlıkla gelsin inşallah

Hiç ummadığın anda gelecektir belki daha vakti vardır. Bak bana. Ya hemen hamile kalıp sonrasında kavuşamadan kaybetsen? Allah en iyisini bilir en hayırlısını verir. Gecikiyor ve güzelleşiyor. Onlar bizi diğer tarafta bekliyorlar ve sonuçta biz de anneyiz.sadece geçici bir süre yanımızda değiller

Banamı diyorsun neyi kaçırdın?eğer öyleyse yok sadece gebe diğilim diye yoruldum sadece..5 ay mfk kullanıyorum..çıkan paraları bile demiyorum..nereye gitdim bir sürü ilaçla yıprandim
Evet canım sana dedim hani başka bişey mi oldu da görmedim yazdığını niye öyle üzüldün demek istedim canım ya yıpratıcı zor bir süreç haklısın ama işte zamanı gelmeyince de olmuyor. Hiç birşey kullanma akışına bırak belki de öyle olcak

Amiin inşallah bebeğimmmm

İşte bende çok zor hamile kaldım..sonra gitdi benden..eşime diyorum iyi anne diğilim gitdi benden çocuğum..Hep böyle TV bakıyorum anneler cocuklarıni atıyorlar..gerçekten onları anlamıyorum..atılmış cocukları görünce içim parçalanıyor..

Yaa kıyamam çok iyi anlıyorum seni en derinlerden biryerlerden. Çok geçmiş olsun, bak şöyle düşün doktora gitmeyip evde kurmak dahada geç öğrenmek seni çok daha fazla üzerdi. Hızlı bir şekilde tedavini olacaksın bu ağladığın günleri unutacaksın inan buna.
Mucizen biryerlerde seni bekliyor.
Sadece doğru zamanı biz göremiyoruz canım benim. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…