- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.001
Sıvı halı aslında katkısız böyle sirke gibi canım senin çay dediğin belki de o şekilde yaniTentur nedir hiç duymadım canım o nasıl birşey çayını macununu ve hapını kulladım ama onu hiç duymadım
Bence güzel artmış canım regl günü daha düşük sonuçlar vardıKızlar dün akşam 16:30’da yaptırmıştım kan testini yazdım size de 17,65 çıkmıştı. Bana az gelince içim hiç rahat etmedi bugün 13:30’da tekrar yaptırdım test 35,8 çıktı. Reglime 2 gün var. İyi değil mi yükseliş?
Oooo bütün silahlar çekilsinDoğru diyosun aşko öyle yapıcam karar verdim jelden de vardı geçen aydan onu da kullanayım
İnanki elimde diğil..benim yüzüme tüp bebek deseler bile..ben yine vazgeçmedim..ama bir yere kadar demekki..İkinci çocuk olsaydı asla böyle konuşmazdım..ona bakım şükür ederdim..onunla ilgilenirdim..sonuçta anneyim söylerdim..Allah'tan hayırlısi demekten başka çarem kalmadıAllah en hayırlısını verir bu yüzden asla umudunu kaybetme. Belki ilkinde olmaz başka denemede olur belki daha başka bir yöntemle olur belki de doğal olur bilemeyiz. İnandığımız sürece umut hep var canım
Evet ya hep bir bahane bizimkinde ilk olsa böyle olmazdı ama 3 olunca boşverdiHahahahah bu soğuk muhabbetini biz de yaptık dün acaba bahara falan mı ertelesek çocuk işini falan diye
Yumurtanın gelişmiş olması. Silikleşirse çatlamış derizHala kesinleştiremedik t çizgisi koyu olunca çatlama mı yoksa yumurtanın gelişmiş olması mı
Bu farklı gibi çayı ben ot halinde alıp kaynatıyordum oda zahmetli geldi sonra macun ve hapa geçtim birdaha hormonları olcturmedım amaSıvı halı aslında katkısız böyle sirke gibi canım senin çay dediğin belki de o şekilde yani
Mutlaka olsun bence hangisi tutarsa mantığında ilerliyorum benKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamaviss @melegim can @TASUUMervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Bende olcturmedim hiç canım 1 ay kullandım bitti zaten böyle şurup şişesinin içinde tadı böyle naneli sirke gibi ama ağrı değil severek içtim benBu farklı gibi çayı ben ot halinde alıp kaynatıyordum oda zahmetli geldi sonra macun ve hala geçtim birdaha hormonları olcturmedım ama
Gayet güzel yükselmiş kuzucum sağlıkla gelsin inşallahKızlar dün akşam 16:30’da yaptırmıştım kan testini yazdım size de 17,65 çıkmıştı. Bana az gelince içim hiç rahat etmedi bugün 13:30’da tekrar yaptırdım test 35,8 çıktı. Reglime 2 gün var. İyi değil mi yükseliş?
Anladım canım peki buda aktardamı satılıyor ben hep aktardan aldımdaBende olcturmedim hiç canım 1 ay kullandım bitti zaten böyle şurup şişesinin içinde tadı böyle naneli sirke gibi ama ağrı değil severek içtim ben
Hiç ummadığın anda gelecektir belki daha vakti vardır. Bak bana. Ya hemen hamile kalıp sonrasında kavuşamadan kaybetsen? Allah en iyisini bilir en hayırlısını verir. Gecikiyor ve güzelleşiyor. Onlar bizi diğer tarafta bekliyorlar ve sonuçta biz de anneyiz.sadece geçici bir süre yanımızda değillerİnanki elimde diğil..benim yüzüme tüp bebek deseler bile..ben yine vazgeçmedim..ama bir yere kadar demekki..İkinci çocuk olsaydı asla böyle konuşmazdım..ona bakım şükür ederdim..onunla ilgilenirdim..sonuçta anneyim söylerdim..Allah'tan hayırlısi demekten başka çarem kalmadı
Bizim ilk olacak ama cidden ben de çok üşüdüm ortak bı fikirdiEvet ya hep bir bahane bizimkinde ilk olsa böyle olmazdı ama 3 olunca boşverdi
Evet canım sana dedim hani başka bişey mi oldu da görmedim yazdığını niye öyle üzüldün demek istedim canım ya yıpratıcı zor bir süreç haklısın ama işte zamanı gelmeyince de olmuyor. Hiç birşey kullanma akışına bırak belki de öyle olcakBanamı diyorsun neyi kaçırdın?eğer öyleyse yok sadece gebe diğilim diye yoruldum sadece..5 ay mfk kullanıyorum..çıkan paraları bile demiyorum..nereye gitdim bir sürü ilaçla yıprandim
Amiin inşallah bebeğimmmmMutlaka olsun bence hangisi tutarsa mantığında ilerliyorum benhatta bana sorsan ben bu ay her gün ilişki oluyordu yumurtlama günü şans eseri yani plansız iki kere oldu o tuttu bence önceki aylar da genelde hergun oluyordu tutmadı ama bu ay o şekil tuttu inşallah senin de bu ay tutar bebişim
Yok benim nette uzun zamandır takip ettiğim ve bir kaç ürününu de kullandığım güvenilir bir sayfa var ordan aldım kendileri yapıyor bu dediğimiAnladım canım peki buda aktardamı satılıyor ben hep aktardan aldımda
İnşallah her isteyenin her dinleyenin olur aratmaz RabbimBizim ilk olacak ama cidden ben de çok üşüdüm ortak bı fikirdişaka bir yana inşallah en kısa zamanda güzel haberi aliriz senden
İşte bende çok zor hamile kaldım..sonra gitdi benden..eşime diyorum iyi anne diğilim gitdi benden çocuğum..Hep böyle TV bakıyorum anneler cocuklarıni atıyorlar..gerçekten onları anlamıyorum..atılmış cocukları görünce içim parçalanıyor..Hiç ummadığın anda gelecektir belki daha vakti vardır. Bak bana. Ya hemen hamile kalıp sonrasında kavuşamadan kaybetsen? Allah en iyisini bilir en hayırlısını verir. Gecikiyor ve güzelleşiyor. Onlar bizi diğer tarafta bekliyorlar ve sonuçta biz de anneyiz.sadece geçici bir süre yanımızda değiller
Yaa kıyamam çok iyi anlıyorum seni en derinlerden biryerlerden. Çok geçmiş olsun, bak şöyle düşün doktora gitmeyip evde kurmak dahada geç öğrenmek seni çok daha fazla üzerdi. Hızlı bir şekilde tedavini olacaksın bu ağladığın günleri unutacaksın inan buna.İyi akşamlar güzel anne adayları.Bu topike en heyecanlı ve enerjik giriş yapanlardan biriydim aslında ama son 1 saattir ağlıyorum ve kimseye dökemediğim içimi size dökmek istedim.Tam yumurtlama günümde grip olmam beni zaten çok üzmüştü ama yine de elimden geldiğince kendimi toparlayıp tüm değerlendirmeleri yaptık.Aradan bi hafta geçti bugün sabaha karşı beni uykumdan uyandıran bi ağrıyla kalktım inanılmaz bir karın ağrısı her şeyde olduğu gibi bunu da hamileliğe yormaya çalıştım ama yok duramıyorum yerimde böyle belirti mi olur günü zor geçirdim gittim acile hemen kan idrar testi.tabi doktordan rica edip araya beta hcg de sıkıştırdım sonuç tabiki negatif üstüne idrarımda kan varmış beni böyle uyutmayan ağrının sebebi buymuş.benim hayallerim ne zaman gerçek olucak ben ne zaman pozitif görücem o kadar mutsuzum ki gözyaşlarımı durduramıyorum