- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.921
yumurtlamadan ıkı uc gun oncede dusebılır ama cok dusmemıs oyuzden yarını gormeden uzulme derımPapatyamaviss @fnd_50 bebekheyecani kızlar benim atesim düştü bu sabah ya moralim cok bozuk erken reglimi olucam acaba ya ama boyle yumurtlamadan 10 gün sonra regli olunurmu moralim acayip bozuldu
dune gore bugun artmıssa coktan catlamıs derızCanım benim ateşim bugün 0.4 derece artmış yöurtamama yakın diyebilir miyiz sence
İlk testini adete 3 gün kala mı yaptın 5 gün kala demiştin sankiBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Kuzum umut her zaman var bence olma ihtimali çok yüksek
Yavrum hemen kırma umudunu ne durumlarda hamile kalanlar var bence gayet güzel gittin
umut asılayan dostlar sagolasın ıyııkı varsınız :)Umut hep var ve olmalı da, gayet güzel hadi baaam :)
Ben pazar günü (6 gün kala) kan testi yaptırdım o negatif çıkmıştı. Salı günü (4 gün kala) çok belirtim olunca evde test yaptım silik çıktı. Dün yani çarşamba(3 gün kala) da kan verdim 17,65 çıktı.İlk testini adete 3 gün kala mı yaptın 5 gün kala demiştin sanki
Aynıyiz tarihler olarakYumurtlamanın 6.günü,bata 5 gün var belirtiler var ama umudum yok beklemekten tükendim inşallah hepimiz iyi haberler alırız
Adet ateşin kaç ki yavrum yükselir yarın yine belki dur bakalım.Papatyamaviss @fnd_50 bebekheyecani kızlar benim atesim düştü bu sabah ya moralim cok bozuk erken reglimi olucam acaba ya ama boyle yumurtlamadan 10 gün sonra regli olunurmu moralim acayip bozuldu
Ovulasyon ile takip ediyorum dün t çok silik ti bak bugün biraz koyulaşmışdune gore bugun artmıssa coktan catlamıs derız
Pik canım değerlendirdir bugün mutlakaKızlar 3. Ovülasyon testim nasıl sizde durum ne dünden beri akıntım da Eki Görüntüle 3184078 devam ediyor
kuzum ateşte en dusuk sıcaklık yumurtlama demektırOvulasyon ile takip ediyorum dün t çok silik ti bak bugün biraz koyulaşmış
Yok yavrum henüz beklemedim 1-2 güne belli olacakDedim bizim kızlar nerde Ocak ayına transfer olmuşsunuz göremedim sizibenim ocakta olması biraz imkansız ya daha İlişki olamıyor doğru düzgün yapamıyorum
Bu ay bazı isimlerden umutluyum önceliğim bu ay teyzoş olmak beni teyze yapın önce
bebekheyecani kuzum aklımdasın nedense bu aralar nasıl kırmızı kart gördün mü sen Aralık icin göremedim mesajını
Canım hoşgeldinDedim bizim kızlar nerde Ocak ayına transfer olmuşsunuz göremedim sizibenim ocakta olması biraz imkansız ya daha İlişki olamıyor doğru düzgün yapamıyorum
Bu ay bazı isimlerden umutluyum önceliğim bu ay teyzoş olmak beni teyze yapın önce
bebekheyecani kuzum aklımdasın nedense bu aralar nasıl kırmızı kart gördün mü sen Aralık icin göremedim mesajını
Sağol kuzum evet iyiyim bebek konusunda da akışta kalmayı seçiyorum olacaksa olur diyeCanım hoşgeldingeçmiş olsun öncellikle Rabbim önce sağlık sıhhat versin sonra tontis bir bebek nasılsın iyisin dimi
ay hadi insallah güzel haberler nasip olsunYok yavrum henüz beklemedim 1-2 güne belli olacak
Kaç gün kal yaptınÇok az koyulaşmış galiba canım bilmiyorum
Var var canım testin markası ne :) hayırlı uzun ömürlü olsun canımBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım