Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın 6.günü,bata 5 gün var belirtiler var ama umudum yok beklemekten tükendim inşallah hepimiz iyi haberler alırız
Aynıyiz tarihler olarak
Benim de vajina girişinde bazen bıçak saplaniyor gibi ağrı oluyor, sağ göğsüm şiş ama ağrı yok, sağ yumurtlikta özellikle bugün batma hissediyorum, ayaklarım asla ısınmıyor sıcak su torbasiyla geziyorum iki gündür, bı de karnimda kasılmalar oluyor garip garip inşallah vucudum oyun oynamiyordur umarım güzel haberler alırız

Dedim bizim kızlar nerde Ocak ayına transfer olmuşsunuz göremedim sizi benim ocakta olması biraz imkansız ya daha İlişki olamıyor doğru düzgün yapamıyorum
Bu ay bazı isimlerden umutluyum önceliğim bu ay teyzoş olmak beni teyze yapın önce
bebekheyecani kuzum aklımdasın nedense bu aralar nasıl kırmızı kart gördün mü sen Aralık icin göremedim mesajını

Yok yavrum henüz beklemedim 1-2 güne belli olacak

Canım hoşgeldin geçmiş olsun öncellikle Rabbim önce sağlık sıhhat versin sonra tontis bir bebek nasılsın iyisin dimi

Canım hoşgeldin geçmiş olsun öncellikle Rabbim önce sağlık sıhhat versin sonra tontis bir bebek nasılsın iyisin dimi
Sağol kuzum evet iyiyim bebek konusunda da akışta kalmayı seçiyorum olacaksa olur diye sağlık olarak iyiyim sadece adet günümü bekliyorum periyot yenilensin diye o zorluyor biraz

Kızlar ya bişey sorcam belki saçma gelebilir ama. 1 gün bile o kadar önemli ki.. Hani diyorsunuz ya en erken çatlamadan 10 gün sonra test yapın diye. Benim sorum şu..

ÇATLAMA GÜNÜ DAHİL Mİ 10 GÜN SAYACAĞIM.. HARİÇ Mİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…