-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.981
Bence sperm yaşadıgı için yarın yap çatlama olur canım yarında bol bol havuç yeKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamavissmelegim can @TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Yarın muhtemelen ymurtlarım canım.veya en geç cumartesievet catladıgında salgılanan hormonla bırlıkte yükselir ateş ve adete kadar yuksek kalır
Sen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devamKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamavissmelegim can @TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Canım yanlış söylemiş olmayayım ama sanki pik değil de çatlama bugün bende bu şekildeyiö deKızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamavissmelegim can @TASUU Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Doğru diyosun aşko öyle yapıcam karar verdim jelden de vardı geçen aydan onu da kullanayımBen senin yerinde olsam işimi şansa bırakmam yapardım.
Allah en hayırlısını verir bu yüzden asla umudunu kaybetme. Belki ilkinde olmaz başka denemede olur belki daha başka bir yöntemle olur belki de doğal olur bilemeyiz. İnandığımız sürece umut hep var canımZaten ağlıcam biliyorum..her ayın sonu bu durumdayım..aslında benim aşılamanı bu kadar uzatmağımın sebebi ya tutmazsa sonra ne ederim diye..
Ne güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyorSen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devam
Hala kesinleştiremedik t çizgisi koyu olunca çatlama mı yoksa yumurtanın gelişmiş olması mıCanım yanlış söylemiş olmayayım ama sanki pik değil de çatlama bugün bende bu şekildeyiö de
Gayet iyi canımKızlar dün akşam 16:30’da yaptırmıştım kan testini yazdım size de 17,65 çıkmıştı. Bana az gelince içim hiç rahat etmedi bugün 13:30’da tekrar yaptırdım test 35,8 çıktı. Reglime 2 gün var. İyi değil mi yükseliş?
3 gün yapsam üst üste sorun olmaz bence ya işimi şansa bırakmak istemiyorum artıkBence sperm yaşadıgı için yarın yap çatlama olur canım yarında bol bol havuç ye
Yapcam yapcam karar verdim bebeğim eşime söyledim zaten hemen yapalım dedi kaçar mıSen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devam
Çoğu yerde tentür daha faydalı diye okudum bu ay bende kullandım bitti bakalım sonucu bekliyorum adetim düzenlidir benim sadece gebelik için kullandım bakalım nasipYok kullanmadım ama düşünüyorum macun olanı mı kullansam karar veremedim
Koyu olması yumurta olgunlaşmış demek 24 saate kadar çatlayacak demek oluyor silikleşirse çatlama dıye biliyorum canımHala kesinleştiremedik t çizgisi koyu olunca çatlama mı yoksa yumurtanın gelişmiş olması mı
Tabi canım sen bilirsin en garantisi o zaten hadi bakalım attığınız gol olsun inşallah3 gün yapsam üst üste sorun olmaz bence ya işimi şansa bırakmak istemiyorum artık
Al benden de o kadarmelisaa93 okadar et kesıgı emek bosa gıttı pzrtesıden berı spor yapamıyorum ya sende durumlar ne
Tentur nedir hiç duymadım canım o nasıl birşey çayını macununu ve hapını kulladım ama onu hiç duymadımÇoğu yerde tentür daha faydalı diye okudum bu ay bende kullandım bitti bakalım sonucu bekliyorum adetim düzenlidir benim sadece gebelik için kullandım bakalım nasip
Sabah akşam aç karnina yarımm bardak suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içiyosun adet olunca yoğun kanamali günlerinde bırakıyorsun sonra devam benim aldığm yer bu şekilde önermişti B BuffalososÇoğu yerde tentür daha faydalı diye okudum bu ay bende kullandım bitti bakalım sonucu bekliyorum adetim düzenlidir benim sadece gebelik için kullandım bakalım nasip
Bence çok iyi iki katı daha ne olsunKızlar dün akşam 16:30’da yaptırmıştım kan testini yazdım size de 17,65 çıkmıştı. Bana az gelince içim hiç rahat etmedi bugün 13:30’da tekrar yaptırdım test 35,8 çıktı. Reglime 2 gün var. İyi değil mi yükseliş?
Hahahahah bu soğuk muhabbetini biz de yaptık dün acaba bahara falan mı ertelesek çocuk işini falan diyeNe güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyor