Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sperm yaşadıgı için yarın yap çatlama olur canım yarında bol bol havuç ye

Sen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devam

Canım yanlış söylemiş olmayayım ama sanki pik değil de çatlama bugün bende bu şekildeyiö de

Zaten ağlıcam biliyorum..her ayın sonu bu durumdayım..aslında benim aşılamanı bu kadar uzatmağımın sebebi ya tutmazsa sonra ne ederim diye..
Allah en hayırlısını verir bu yüzden asla umudunu kaybetme. Belki ilkinde olmaz başka denemede olur belki daha başka bir yöntemle olur belki de doğal olur bilemeyiz. İnandığımız sürece umut hep var canım

Ne güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyor

Gayet iyi canım MaşAllah. Normalde 2 günde yaklaşık 2 kat artış beklenir seninki bir günde 2 kat artmış

Yapcam yapcam karar verdim bebeğim eşime söyledim zaten hemen yapalım dedi kaçar mı

melisaa93 okadar et kesıgı emek bosa gıttı pzrtesıden berı spor yapamıyorum ya sende durumlar ne
Al benden de o kadar pazar günü çok kötü bir gün geçirdim gece de çok kötüydü. Hiç uyumadım desem yeridir o yüzden pazartesi iptal durumdaydım. Salıdan beri de aşırı iş yoğunluğu var hem iş hem ev koşturuyorum. Ama çok hareketliyim spora sayıyorum

Çoğu yerde tentür daha faydalı diye okudum bu ay bende kullandım bitti bakalım sonucu bekliyorum adetim düzenlidir benim sadece gebelik için kullandım bakalım nasip
Sabah akşam aç karnina yarımm bardak suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içiyosun adet olunca yoğun kanamali günlerinde bırakıyorsun sonra devam benim aldığm yer bu şekilde önermişti B Buffalosos

Ne güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyor
Hahahahah bu soğuk muhabbetini biz de yaptık dün acaba bahara falan mı ertelesek çocuk işini falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…