- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.941
Oh maşallah en güzeli zaten akışta kalmak tabi kalabiliyorsan büyük başarıSağol kuzum evet iyiyim bebek konusunda da akışta kalmayı seçiyorum olacaksa olur diyesağlık olarak iyiyim sadece adet günümü bekliyorum periyot yenilensin diye o zorluyor biraz
İnşAllah canım İnşAllahAllah sana sabırlar versin inşallahen kısa zamanda da güzel haberlerini duyarız inşallah. Stres yapma gerçekten en büyük etken bu bence, bir de nasip işi. Bizim bu ay ilk denememiz ve resmen hiçbir şey planladığım gibi gitmedi. Hiç kafaya takmadan devam ediyoruz minnoşlarimiz bize gelecek
Benim normalde de döngülerim uzundu o yüzden suan biraz panik yapıyorumOh maşallah en güzeli zaten akışta kalmak tabi kalabiliyorsan büyük başarıo biraz zaman alıyormuş ama illaki düzene girecektir canım
Bende ya üzülunce falan sessiz kalırım hep kendimleKızlar benim modum yine düşmüş..ondan bek katılamıyorum sizlere..ben iyi olmayınca susmayı severim ve sakince beklerim
Hadi bakalım kolay gele hayıt tentürü kullandın mi hiç oda çok iyi geliyor rahme adet düzenineBenim normalde de döngülerim uzundu o yüzden suan biraz panik yapıyorumher gün 1 fincan adaçayı içiyorum rahme iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bi yaptığım o bi de yine spora başlıyorum bakalım yumurtlama ne zaman olcak
Bütün topik olarak aklımız sendeYok yavrum henüz beklemedim 1-2 güne belli olacak
Hariç sayacaksın. Çatlamanın ertesi günü 1. GünKızlar ya bişey sorcam belki saçma gelebilir ama. 1 gün bile o kadar önemli ki.. Hani diyorsunuz ya en erken çatlamadan 10 gün sonra test yapın diye. Benim sorum şu..
ÇATLAMA GÜNÜ DAHİL Mİ 10 GÜN SAYACAĞIM.. HARİÇ Mİ
Hadi kalk bir silkelen kendine gel. Böyle modunu düşürünce istediğimiz şeyler gerçeklemiyor. İstersen iyice bir ağla deşarj ol sonra çık dışarı dolaş yada başka şeylerle ilgilen. Sabırlı olalım ki sonucu güzel olsunKızlar benim modum yine düşmüş..ondan bek katılamıyorum sizlere..ben iyi olmayınca susmayı severim ve sakince beklerim
ÇATLADIĞI GUN 1.GUN SAYIYORUZ CANIMKızlar ya bişey sorcam belki saçma gelebilir ama. 1 gün bile o kadar önemli ki.. Hani diyorsunuz ya en erken çatlamadan 10 gün sonra test yapın diye. Benim sorum şu..
ÇATLAMA GÜNÜ DAHİL Mİ 10 GÜN SAYACAĞIM.. HARİÇ Mİ
Yok kullanmadım ama düşünüyorum macun olanı mı kullansam karar veremedimHadi bakalım kolay gele hayıt tentürü kullandın mi hiç oda çok iyi geliyor rahme adet düzenine
Kaç gün var bata canım belki yükselir canını sıkmaBeta hcg testim 1.20 negatif artık bu ay bitti benim için çok heveslenmistim bu ay umutluydum
Catlamadan sonra 10 gün reglime 4 gün var hic sanmıyorum artık 8 ayda hüsranKaç gün var bata canım belki yükselir canını sıkma
Ben şuan macunu kullanıyorum canım hormonlara iyi geliyormuş geçen ay nasıl adet gördüm hiç anlamadım hiç agrım olmadı normalde kıvranırdım agrıdan birde hayıt ekstrası almıştım oda iyi geldiYok kullanmadım ama düşünüyorum macun olanı mı kullansam karar veremedim
Belki geç döllenme dir adet gelmediği sürece hep umut vardır canım akışına bırakCatlamadan sonra 10 gün reglime 4 gün var hic sanmıyorum artık 8 ayda hüsran
Zaten ağlıcam biliyorum..her ayın sonu bu durumdayım..aslında benim aşılamanı bu kadar uzatmağımın sebebi ya tutmazsa sonra ne ederim diye..Hadi kalk bir silkelen kendine gel. Böyle modunu düşürünce istediğimiz şeyler gerçeklemiyor. İstersen iyice bir ağla deşarj ol sonra çık dışarı dolaş yada başka şeylerle ilgilen. Sabırlı olalım ki sonucu güzel olsunHem bak sen önümüzdeki ay yeni bir yöntem deneyeceksin belki hemen olacak hatta belki gerek bile kalmayacak
Dur daha adet olmamissin canım umudunu kesme, stres yapmaCatlamadan sonra 10 gün reglime 4 gün var hic sanmıyorum artık 8 ayda hüsran
Pek sanmıyorum regli olunca gel dedi dr hormon testi vericem cok moralim bozuldu 4 saattir sonucu bekliyorum umutluydum bide bu aya cok guzel başlamıştımBelki geç döllenme dir adet gelmediği sürece hep umut vardır canım akışına bırak
Olsa çıkardı eminim artık yoruldum her ay bir hevesle başlayıp negatif sonuç almaktanDur daha adet olmamissin canım umudunu kesme, stres yapma