Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamaviss melegim can melegim can @TASUU Mervenur277 Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Bence sperm yaşadıgı için yarın yap çatlama olur canım yarında bol bol havuç ye

Kızlarım bebeklerim bir sorum var. 26 sında doktora gittim doktor yumurtan sol taraftaki çatlamak üzere demişti. Zaten akıntım vardı biliyodum 2-3 güne çatlar dedim o yüzden 26 sında ilişki 27 boş 28 ilişki şeklinde ilerliyodum ki bugün pik gördüm. Daha dün ilişki oldu bi dolu bi boş gidiyodum ama sizce bugün ve yarın kesin ilişki olsun mu? 3 gün üst üste olmuş olacak. Testleri aşağı bırakıyorum bebeklerim bi bakın lütfen @pozitifbiri @fnd_50 @Papatyamaviss melegim can melegim can @TASUU Mervenur277 Mervenur277 ve diğer güzel kızlarım
Sen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devam 🥰🥰

Canım yanlış söylemiş olmayayım ama sanki pik değil de çatlama bugün bende bu şekildeyiö de

Zaten ağlıcam biliyorum..her ayın sonu bu durumdayım..aslında benim aşılamanı bu kadar uzatmağımın sebebi ya tutmazsa sonra ne ederim diye..
Allah en hayırlısını verir bu yüzden asla umudunu kaybetme. Belki ilkinde olmaz başka denemede olur belki daha başka bir yöntemle olur belki de doğal olur bilemeyiz. İnandığımız sürece umut hep var canım

Sen bugünüde boş geçme canım işini garantiye al Bence ben ovulasyon kullanmıyorum kullananlar daha iyi anlar kullanmadıgım için bir boş bir dolu yapıyorum ama akıntı gördügüm günler boş yok devam 🥰🥰
Ne güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyor😄

Kızlar dün akşam 16:30’da yaptırmıştım kan testini yazdım size de 17,65 çıkmıştı. Bana az gelince içim hiç rahat etmedi bugün 13:30’da tekrar yaptırdım test 35,8 çıktı. Reglime 2 gün var. İyi değil mi yükseliş?
Gayet iyi canım 🧿MaşAllah. Normalde 2 günde yaklaşık 2 kat artış beklenir seninki bir günde 2 kat artmış 🥰

Yapcam yapcam karar verdim bebeğim eşime söyledim zaten hemen yapalım dedi kaçar mı :KK70: :KK70:

melisaa93 melisaa93 okadar et kesıgı emek bosa gıttı pzrtesıden berı spor yapamıyorum ya sende durumlar ne
Al benden de o kadar 🤭 pazar günü çok kötü bir gün geçirdim gece de çok kötüydü. Hiç uyumadım desem yeridir o yüzden pazartesi iptal durumdaydım. Salıdan beri de aşırı iş yoğunluğu var hem iş hem ev koşturuyorum. Ama çok hareketliyim spora sayıyorum 😂

Çoğu yerde tentür daha faydalı diye okudum bu ay bende kullandım bitti bakalım sonucu bekliyorum adetim düzenlidir benim sadece gebelik için kullandım bakalım nasip 🤲
Sabah akşam aç karnina yarımm bardak suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içiyosun adet olunca yoğun kanamali günlerinde bırakıyorsun sonra devam benim aldığm yer bu şekilde önermişti B Buffalosos 🤗

Ne güzel seninki 3. Çocuk olmasına rağmen istekli bizimkinde o yok olsada olur olmasada modunda hep bir bahane üşüyorum soğuk deyip duruyor😄
Hahahahah bu soğuk muhabbetini biz de yaptık dün acaba bahara falan mı ertelesek çocuk işini falan diye 😂

X