- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.521
Hiç bir belirtim yok canım. Biraz göğüs ucu hassasiyeti var o kadar.. Ya ben bişey sorcam. Benim yumurta 22 sinde çatladı. Ben 31 inde yapmayı düşünüyorum testi. Çok mu erken sizce. 2 ocağa kadar beklemelimiyim
Bence yapma canım çok erken benim çatlamam 18’indeydi bir hafta sonra kan vermedim onda bile çıkmadı. En az 10-11 gün bekle derim çatlamanın üstüneKızlar 22 sinde çatlama gördüm.. 31 inde test yapsam çok mu erken. Eğer tuttuysa Çıkma ihtimali var mı
Pik canım boş geçmeKızlar bugün 2. Ovülasyon testimi yaptım durum nedir sizce napayım?Eki Görüntüle 3183432
Pik mi? Ayy nasıl hemen pik daha 2. Testim bu ve 10. günüm akıntı da var zatenPik canım boş geçme
İşte birinci test 5.test fark etmiyor yavrumPik mi? Ayy nasıl hemen pik daha 2. Testim bu ve 10. günüm akıntı da var zaten
Yaaaa ne güzel maşallahBu ay benim de eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumuBen de 2 gün önce görmüştüm test yapıyordum sonuca bakamadan uyanmışım. Rüyada bile göremedim dedim hatta uyanınca eşime Bugün de kan testi vereceğim dünkü çift çizgiden dolayı. Umarım senin de güzel haberlerini alırız.
Sağol canımİşte birinci test 5.test fark etmiyor yavrumkolay gelsin
Yapmaya devam et ama yine çatlamayı görmemiz lazımSağol canım
Sende belirti varmı varmı canım.Bnim normalde yumurtlamadan 1 hafta önce akıntı olurdu bugün 18.gün hala tık yok ya çok üzülüyorum niye bu ay böyle oldu anlamadım kiHe ya vallaha korkum ne biliyor musun tutar şimdi üç gün sonra yumurtlarım o gün de yılbaşı, benimki sabaha kadar görevde. Nanay yani
Sen naptın canım test yaptın mı sabahİnşallah yavrum stres yapma bence hayırlısı Allah tan
Yok yavrum yapmadım bekliycem artıkSen naptın canım test yaptın mı sabah
benimde bazen 10 11. günler oluyor yumurtlama değerlendirin :)Pik mi? Ayy nasıl hemen pik daha 2. Testim bu ve 10. günüm akıntı da var zaten
Bende sabah elime testi aldim geri bıraktim aldım geri bıraktim dedim neyse bekleYok yavrum yapmadım bekliycem artık
Sende kaçıncı gün çıktı pozitifBence yapma canım çok erken benim çatlamam 18’indeydi bir hafta sonra kan vermedim onda bile çıkmadı. En az 10-11 gün bekle derim çatlamanın üstüne
Canim senin zaten normal düzenin 17-18 değil miydi, geç kaldi sayılmaz bence.Kanka 11 de ilişki olmadı mı? Olduysa kaçırman imkansız spermler zaten içerde oluyor bir de bugün olursa iyi olur. Ya öyle akşam 6 ya kadar vakit var falan demişsin zaman tayin etme Allah vermek istesin üç gün önce olduysa ilişki ondan bile verir yine verir. Kanka en azından ayrıca düzenin mis gibi bak erken oldu yumurtlaman erken oluyor. Ben Mfk kullanmayı bıraktığım ay yine gecikecek gibi. 17. Gündeyim bugün tık yok ateşe bak
Sabah tepesindesin artık, yeni yıla güzel bir girişHe ya vallaha korkum ne biliyor musun tutar şimdi üç gün sonra yumurtlarım o gün de yılbaşı, benimki sabaha kadar görevde. Nanay yani
Ben gördüm canım oğlumdada ben aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim neredeyse hiç gözükmüyordu değer düşükken öyle cıkıyor arttıkça koyulaşıyor umarım bebeğin seninledirKızlar ışık ayarıyla oynadım şimdi daha belirgin
Sıkma canını nasip olduktan sonra olur canımGünaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük yadün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan