Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı @savascii melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 @Niqu trueliving_ trueliving_ ...........
Canim öncesinde ilişkin var zaten bugunde olsun olacak olan olur bence hiç kaçırdım diye düşünme sperm icerde 72 saat canlı kaliyor sonucta

Ben gördüm canım oğlumdada ben aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim neredeyse hiç gözükmüyordu değer düşükken öyle cıkıyor arttıkça koyulaşıyor umarım bebeğin seninledir🤗
Hemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim için

Sonrası zor çok yorgun olur o gece sabaha kadar uyumayacak çünkü😢 hayırlısı bakalım öncesinde bir şeyler halletmeye çalışacağız ama inşallah gerek kalmaz şu günler yumurtlama bir olsaydı😅 senin adet 11 Ocak kanka yani inşallah bebiş olacak 🤲🏻
11 ocak oğlumun doğum gunuuuu :))))

Hemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim için
Evet hemen cıkmıstı canım aşırı zor görünüyordu prodoctor marka erken gebelik testiydi bazılarında yalancı pozitifte cıkarmıs ama benim doğruydu 7 gün kala yapmıştım sonrada 5 gün kala kaset testtede biraz daha koyu cıkınca kan vermiştim 34 çıkmıştı bence erken kaset hepsi aynı gibime geliyor ama yinede insan almadan edemiyor daha çabuk gösterir umuduyla😀

Evet hemen cıkmıstı canım aşırı zor görünüyordu prodoctor marka erken gebelik testiydi bazılarında yalancı pozitifte cıkarmıs ama benim doğruydu 7 gün kala yapmıştım sonrada 5 gün kala kaset testtede biraz daha koyu cıkınca kan vermiştim 34 çıkmıştı bence erken kaset hepsi aynı gibime geliyor ama yinede insan almadan edemiyor daha çabuk gösterir umuduyla😀
Benimki normal gebelik testiydi ama kuruma çizgisi oluyo o markada dediler o yüzden bi ümidim yok😅

Kizlar merhaba
Ovulasyon 22 Aralık'ta oldu. Bugün 6.gun

Gebe kalmış olanlar, akıntı hissi yaşadılar mı sormam lazım. Sanki böyle akıyor gibi ama gelen giden yok. Sadece kremsi beyaz akıntı. Şuan farkettigim belirtilerden biri bu

Biride inanilmaz alt karın şişliğim var 2 aylık gibi.
Arada bacak kasım çekiliyor gibi vs.

Kızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir

X