- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.541
Canim öncesinde ilişkin var zaten bugunde olsun olacak olan olur bence hiç kaçırdım diye düşünme sperm icerde 72 saat canlı kaliyor sonuctaEki Görüntüle 3183350 kızlar ben kacırdım sanırım o zamanı suan ıcım buruk muhtemelen 12 sının aksamı catlamıs olabılır aksamkı lh testım bı mıktar da olsa sılınmeye baslamıstı dün ilişki olmadı bugun olsa ne kadar kurtarır mechul , hemen karamsarlık modd on 24 saatı olsa bıle aksam 6 ya kadar vakıt var ilişki en az 10 da fln olur bugun uzayan akıntım geldı @savasciimelisaa93 fnd_50 @Niqu trueliving_ ...........
Yumurtlama ne zaman canım ne zaman çatladıYok yavrum yapmadım bekliycem artık
Degerlendiricez inşallah bugün canimnSıkma canını nasip olduktan sonra olur canımbugün var çatlama da önemli kuzum
16 sında çatladı canımYumurtlama ne zaman canım ne zaman çatladı
Sen ne zaman yapacaksınBende sabah elime testi aldim geri bıraktim aldım geri bıraktim dedim neyse bekle
Hemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim içinBen gördüm canım oğlumdada ben aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim neredeyse hiç gözükmüyordu değer düşükken öyle cıkıyor arttıkça koyulaşıyor umarım bebeğin seninledir
11 ocak oğlumun doğum gunuuuu :))))Sonrası zor çok yorgun olur o gece sabaha kadar uyumayacak çünkühayırlısı bakalım öncesinde bir şeyler halletmeye çalışacağız ama inşallah gerek kalmaz şu günler yumurtlama bir olsaydı senin adet 11 Ocak kanka yani inşallah bebiş olacak
Evet hemen cıkmıstı canım aşırı zor görünüyordu prodoctor marka erken gebelik testiydi bazılarında yalancı pozitifte cıkarmıs ama benim doğruydu 7 gün kala yapmıştım sonrada 5 gün kala kaset testtede biraz daha koyu cıkınca kan vermiştim 34 çıkmıştı bence erken kaset hepsi aynı gibime geliyor ama yinede insan almadan edemiyor daha çabuk gösterir umuduylaHemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim için
Bugünü değerlendir canımKızlar bugün 2. Ovülasyon testimi yaptım durum nedir sizce napayım?Eki Görüntüle 3183432
Edicem edicemYapmaya devam et ama yine çatlamayı görmemiz lazım
Geri bırakman da büyük bir başarı ben yaptım süper ötesi beyazlıkBende sabah elime testi aldim geri bıraktim aldım geri bıraktim dedim neyse bekle
Erken yaptın ama belliydi öyle çıkacağı üzülmek yokGeri bırakman da büyük bir başarı ben yaptım süper ötesi beyazlık
Benimki normal gebelik testiydi ama kuruma çizgisi oluyo o markada dediler o yüzden bi ümidim yokEvet hemen cıkmıstı canım aşırı zor görünüyordu prodoctor marka erken gebelik testiydi bazılarında yalancı pozitifte cıkarmıs ama benim doğruydu 7 gün kala yapmıştım sonrada 5 gün kala kaset testtede biraz daha koyu cıkınca kan vermiştim 34 çıkmıştı bence erken kaset hepsi aynı gibime geliyor ama yinede insan almadan edemiyor daha çabuk gösterir umuduyla
Ateşe bakıyorum cumartesi artık düşerse yapmam zaten yüksek olursa o gün yaparım herhalde ya da regl olursam hiç birine gerek de kalmayabilirSen ne zaman yapacaksın
YaaaaGeri bırakman da büyük bir başarı ben yaptım süper ötesi beyazlık
11 ocak oğlumun doğum gunuuuu :))))
Yaaaaa11 ocak oğlumun doğum gunuuuu :))))
Ben de senin gibiyimAteşe bakıyorum cumartesi artık düşerse yapmam zaten yüksek olursa o gün yaparım herhalde ya da regl olursam hiç birine gerek de kalmayabilir
Sabah tepesindesin artık, yeni yıla güzel bir giriş