Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim öncesinde ilişkin var zaten bugunde olsun olacak olan olur bence hiç kaçırdım diye düşünme sperm icerde 72 saat canlı kaliyor sonucta

Ben gördüm canım oğlumdada ben aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim neredeyse hiç gözükmüyordu değer düşükken öyle cıkıyor arttıkça koyulaşıyor umarım bebeğin seninledir
Hemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim için

11 ocak oğlumun doğum gunuuuu :))))

Hemen çıkmış mıydı peki silik çizgi bende de cıktı bikaç gün önce ama hiç ümidim yok test yapasım bile gelmiyo sonucu bildiğim için
Evet hemen cıkmıstı canım aşırı zor görünüyordu prodoctor marka erken gebelik testiydi bazılarında yalancı pozitifte cıkarmıs ama benim doğruydu 7 gün kala yapmıştım sonrada 5 gün kala kaset testtede biraz daha koyu cıkınca kan vermiştim 34 çıkmıştı bence erken kaset hepsi aynı gibime geliyor ama yinede insan almadan edemiyor daha çabuk gösterir umuduyla

Benimki normal gebelik testiydi ama kuruma çizgisi oluyo o markada dediler o yüzden bi ümidim yok

Kizlar merhaba
Ovulasyon 22 Aralık'ta oldu. Bugün 6.gun

Gebe kalmış olanlar, akıntı hissi yaşadılar mı sormam lazım. Sanki böyle akıyor gibi ama gelen giden yok. Sadece kremsi beyaz akıntı. Şuan farkettigim belirtilerden biri bu

Biride inanilmaz alt karın şişliğim var 2 aylık gibi.
Arada bacak kasım çekiliyor gibi vs.

Kızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…