- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.501
Çıkmaz inşallah güzel düşünelim güzel olsun hadi rast geleBir şeyi çok isteyince mutlaka önüne bir engel çıkıyormuş onu anladım ben nasip işi Rabbım.nasip ederse tek ilişkiye bile oluyor ama o kadar isteyip bekleyip günleri sakınca ve kaçırınca geriliyorum bende neyse henüz kaçmış değil bugün çok önemli bir aksaklık çıkmaz inşallah
Akşam yaparken sen bura atdınmı testi?akşam çatlamış tabi kuzum..ama yine diyorum ben 3 2 yaparak hamiş kalmıştım..sen yinede bu gün değerlendir..evet kuzum bende onu dıyorum muhtemelen öğleden sonra cıvarlarında sabah yaptıgım yıne koyu aksamkı sılık iş işten gecmıs dımıbugun cokta onemlı degıl artık
Hiç bir belirtim yok canım. Biraz göğüs ucu hassasiyeti var o kadar.. Ya ben bişey sorcam. Benim yumurta 22 sinde çatladı. Ben 31 inde yapmayı düşünüyorum testi. Çok mu erken sizce. 2 ocağa kadar beklemelimiyimYapma öyle şeyler senin daha yakınvarmı test yada belirtin cnm
Kesinlikle öyleevet canım katılıyorum sana banada oyle dedı bazen gec catlıyormus vs.adet gelene kadar ıkı gunde bır dedı. ben adete bı hafta kala bırakırım ama dınlenme molası şart :) bence çağın sorunu karı koca calısmak ya eve 7 de gıt sonrasında ne hal kalıyo ne bısıy
kız yok nereye nolcak dunde olaydı eyı olurdu ama nasıp napalımKız daha nolcak yumurta zaten 24 saat yaşıyorama yok canım kocamdan ayrı kalamam diyorsan bilemiyorum
Hayırlısı olsun inşallah kankam bekleyip göreceğiz mevlam neylerse. Bana da dua et dpo ya geçen birlikte sayalımHaklısın kuzum artık akşamda olur gerısı Rabbıme kalmıs dün daha ıyı olurdu olsa tabı bak Buda lh lerNiqu
ayy ınsallah ınsallah hayırlısı ıle bakalım bekkle dur sımdıSonra yatııışşİnşAllah tutmuştur bu ay hayırlısıyla
Ben daha yarın başlıycam ovü.testine
yanı arada ıkı gun uc gun boslukla bıle olabılıyor 1 gun boslukla neden olmasın dıyorsun dımı kuzum :) evet kuzum dedım ya hatta femometer sılık algılamaya basladı lh yı dıyeAkşam yaparken sen bura atdınmı testi?akşam çatlamış tabi kuzum..ama yine diyorum ben 3 2 yaparak hamiş kalmıştım..sen yinede bu gün değerlendir..
hadı artık senden de bı atak beklıyorum mfklırını bırdaha bırakma sakınHayırlısı olsun inşallah kankam bekleyip göreceğiz mevlam neylerse. Bana da dua et dpo ya geçen birlikte sayalım
He ya vallaha korkum ne biliyor musun tutar şimdi üç gün sonra yumurtlarım o gün de yılbaşı, benimki sabaha kadar görevde. Nanay yanihadı artık senden de bı atak beklıyorum mfklırını bırdaha bırakma sakın
yılbası oncesı ve sonrası yapıs o zamannn kocana bebegımmmHe ya vallaha korkum ne biliyor musun tutar şimdi üç gün sonra yumurtlarım o gün de yılbaşı, benimki sabaha kadar görevde. Nanay yani
.Kızlar 22 sinde çatlama gördüm.. 31 inde test yapsam çok mu erken. Eğer tuttuysa Çıkma ihtimali var mı
bana sorarsan yapma
Tabi ya 1 gün boş olmakla sen hamilemi kalmıcan..birde ben çok zor hamile kaldım..ve bak yine kalamıyorumyanı arada ıkı gun uc gun boslukla bıle olabılıyor 1 gun boslukla neden olmasın dıyorsun dımı kuzum :) evet kuzum dedım ya hatta femometer sılık algılamaya basladı lh yı dıye
Bence yapma yavrum erken gibiKızlar 22 sinde çatlama gördüm.. 31 inde test yapsam çok mu erken. Eğer tuttuysa Çıkma ihtimali var mı
Sonrası zor çok yorgun olur o gece sabaha kadar uyumayacak çünküyılbası oncesı ve sonrası yapıs o zamannn kocana bebegımmmbenım sımdı adet ne zaman olacak bakem
Bu ay benim de eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumuRüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyorrüyam tersine çıkmaz dimi bat yaklaştıkça ben