Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şeyi çok isteyince mutlaka önüne bir engel çıkıyormuş onu anladım ben nasip işi Rabbım.nasip ederse tek ilişkiye bile oluyor ama o kadar isteyip bekleyip günleri sakınca ve kaçırınca geriliyorum bende neyse henüz kaçmış değil bugün çok önemli bir aksaklık çıkmaz inşallah 🙏😄
Çıkmaz inşallah güzel düşünelim güzel olsun hadi rast gele 😅😚🤲

evet kuzum bende onu dıyorum muhtemelen öğleden sonra cıvarlarında sabah yaptıgım yıne koyu aksamkı sılık iş işten gecmıs dımı :KK70: bugun cokta onemlı degıl artık
Akşam yaparken sen bura atdınmı testi?akşam çatlamış tabi kuzum..ama yine diyorum ben 3 2 yaparak hamiş kalmıştım..sen yinede bu gün değerlendir..

evet canım katılıyorum sana banada oyle dedı bazen gec catlıyormus vs.adet gelene kadar ıkı gunde bır dedı. ben adete bı hafta kala bırakırım ama dınlenme molası şart :) bence çağın sorunu karı koca calısmak ya eve 7 de gıt sonrasında ne hal kalıyo ne bısıy
Kesinlikle öyle ☺️ Bende aktif çalışıyorken hem ev hem iş çok yoruyordu. Eşimde benden daha geç daha yorgun geliyordu çay içip bayılıyorduk koltuklara 😂 evliliğimizin ilk senesi böyle geçti sonra ikimizde iş değiştirdik rahatladık. Tabi bu bebek işi de nasip kısmet işi. Hamile kaldım ilk 3 4 ay geçince risk bitti doğacak kesin sandım ama öyle olmuyormuş

Akşam yaparken sen bura atdınmı testi?akşam çatlamış tabi kuzum..ama yine diyorum ben 3 2 yaparak hamiş kalmıştım..sen yinede bu gün değerlendir..
yanı arada ıkı gun uc gun boslukla bıle olabılıyor 1 gun boslukla neden olmasın dıyorsun dımı kuzum :) evet kuzum dedım ya hatta femometer sılık algılamaya basladı lh yı dıye

yanı arada ıkı gun uc gun boslukla bıle olabılıyor 1 gun boslukla neden olmasın dıyorsun dımı kuzum :) evet kuzum dedım ya hatta femometer sılık algılamaya basladı lh yı dıye
Tabi ya 1 gün boş olmakla sen hamilemi kalmıcan..birde ben çok zor hamile kaldım..ve bak yine kalamıyorum🤦🏻‍♀️ondan sen boş ver..sperm zaten yeterince yaşıyor

yılbası oncesı ve sonrası yapıs o zamannn kocana bebegımmm :KK70: :KK70: benım sımdı adet ne zaman olacak bakem :KK70:
Sonrası zor çok yorgun olur o gece sabaha kadar uyumayacak çünkü😢 hayırlısı bakalım öncesinde bir şeyler halletmeye çalışacağız ama inşallah gerek kalmaz şu günler yumurtlama bir olsaydı😅 senin adet 11 Ocak kanka yani inşallah bebiş olacak 🤲🏻

Rüyamda tets yapiyorum innovitanin gebelik testini iki tane kuzenim var yanımda (ikiside şuan hamile:) teste bakmaya korkuyorum bı açtım kıpkırmızı kuzenim diyor ki işte bu ya bak çift çizgi falan seviniyoruz ay nasıl mutlu oluyorum ama nasıl diyorum ki durun birde kaset test yapayım oda öyle kırmızı çıkıyor ❤️ rüyam tersine çıkmaz dimi 🥹🥹 bat yaklaştıkça ben 😅😅
Bu ay benim de eşim rüyasında görmüştü hamile olduğumu ❤️ Ben de 2 gün önce görmüştüm test yapıyordum sonuca bakamadan uyanmışım. 😂 Rüyada bile göremedim dedim hatta uyanınca eşime 😂😂 Bugün de kan testi vereceğim dünkü çift çizgiden dolayı. Umarım senin de güzel haberlerini alırız. ❤️

X