- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.561
Göğüs agrisida bı umuttur canımBen hala cin gibiyim göğüs agrim dışında bir belirti yok bende dehic dert etme
Olsa çıkardı canım 12 gün bugün16 sında çatladı canım
ah keske ah keske ne de guzel olur bı bılsenYaaaaaçifte kutlarsınız inşallah
Öyle ama öncesinde akıntı geliyordu akıntıdan sonra 16-18 de çatlıyordu geçen ay 16 da çatlamış mesela. Ondan önce 15 te. 18 olduğu da oldu. Ama bir iki gün öncesi yumurtlama akıntısı görüyorum ben normalde şimdi daha görmedim. şimdi daha yumurtlama akıntısını göreceğim de çatlayacak da o yüzden endişe duyuyorum 19-20 bulabilirCanim senin zaten normal düzenin 17-18 değil miydi, geç kaldi sayılmaz bence.
İnşallah gönlüne göre olur canım benimah keske ah keske ne de guzel olur bı bılsen
Bence de ama umut işteOlsa çıkardı canım 12 gün bugün.Ben geçen ay 10.gün gebelik testi yapmaya başladım aşırı yıpratıcıydı bidaha adet gününe kadar asla yapmayacam dedim
bende sımdı kutlu bekleyıs basladı bugunu kapatırsam tabı amaGeri bırakman da büyük bir başarı ben yaptım süper ötesi beyazlık
Yok işte bende de belirti yok normalde akıntı olur kaşık ağrım olur ama Şuan hiçbiri yok maalesef gecikecekSende belirti varmı varmı canım.Bnim normalde yumurtlamadan 1 hafta önce akıntı olurdu bugün 18.gün hala tık yok ya çok üzülüyorum niye bu ay böyle oldu anlamadım ki
dayanabılırsem 10 ocak ta test yaparımİnşallah gönlüne göre olur canım benim
O kadar iyi anlıyorum ki seniBence de ama umut işte
askım ben daha sana dun demıstım dımı kupkuruyum dıye , sabah vıcık vıcıktı elıme geldı uzuyor catladıktan sonra hıssetımm kı cok azdı temızlendıkten sonra farkedemezdım muhtemelenÖyle ama öncesinde akıntı geliyordu akıntıdan sonra 16-18 de çatlıyordu geçen ay 16 da çatlamış mesela. Ondan önce 15 te. 18 olduğu da oldu. Ama bir iki gün öncesi yumurtlama akıntısı görüyorum ben normalde şimdi daha görmedim. şimdi daha yumurtlama akıntısını göreceğim de çatlayacak da o yüzden endişe duyuyorum 19-20 bulabilir
İnşallah güzel şeyler olur hepimiz içinO kadar iyi anlıyorum ki senidünya kaşar para vb erip her ay gebelik testi alıp yapıyorum ama bu ay inşallah bi görsem yumurtlamayı günü gelene kadar yapmak yok
Bende aynı durumdayım.Ne kasık ağrısı ne akıntı yokYok işte bende de belirti yok normalde akıntı olur kaşık ağrım olur ama Şuan hiçbiri yok maalesef gecikecek
Evet aşko dedin ama bende önce akıntı geliyor sonra çatlıyor akıntının olmaması soru işareti Şuan ki zaten ateşi de görüyorsun daha düşükaskım ben daha sana dun demıstım dımı kupkuruyum dıye , sabah vıcık vıcıktı elıme geldı uzuyor catladıktan sonra hıssetımm kı cok azdı temızlendıkten sonra farkedemezdım muhtemelen
O zamana kadar alma test o zamandayanabılırsem 10 ocak ta test yaparımki testim yok zaten
Yaaa bu ay ben geçirdiğim domuz gribine bağlıyorumBende aynı durumdayım.Ne kasık ağrısı ne akıntı yok
Aşkım ilk başta çatlatma iğnesiyle başlar büyük ihtimalleKızlar ben karar verdim adet olunca doktora gidicem 6 aydır düşünüyoruz ama yumurta falan görmüyorum testlerde bu durumda tedaviye başlar mı sizce ilk tedavi yöntemi nedir
Biri silik biri tamamen boş 2 test yaptım faklı marka ama benim silik çizgilere pek guvenim yok 1 testim daha var onuda cuma yaparimErken yaptın ama belliydi öyle çıkacağı üzülmek yok
Aminmİnşallah güzel şeyler olur hepimiz için
ben öyle bişey yaşamadım ama pco dan olabilir belki benim.6 aydır ilk kez böyle oluyor ama.Norölde her ay 21.gün bi sefer de 10.gün gördüm pikiYaaa bu ay ben geçirdiğim domuz gribine bağlıyorum
Bende çok bilgi sahibi değilim sünnetmiş ve çok fazla kişi hamile kalmış hacamattan sonra öylelkle karar verdim bakalım hayırlısı olsunHacamat aslında bilmiyorum ne demek...nasıl oluyor..ben azeriyim ondan tam anlamadım.Kafam o kadar şişmişki neyi nasıl edeyim bilmiyorum