- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.481
Şaşırdım ben çatlamadan önce geliyor sanıyordum hatta o akıntıyı gmrünce hemen degerlendiriyırudm çatlıcak diye hatta 2 gün üst üstte geldigi oldu çatlamak üzere diye yine degerlendirmiştim 24 saat canlı kalıyor denşyor ya yumurta ondan şaşaırdım canımevet canım
Gelince de hep gülümse rahat davran.hatta konuş eşinle bu ay olmasa da önemli değil gelecek ay tekrar deneriz de. Önemli olan üstündeki baskıyı kaldırmanSöylemek zorunda kaldım çünkü gececiydi geç gelecekti baya izin alıp erken gelmesi için söyledim ama darlamicam gün içinde kafası boşalsın iyice
Herkeste aynı olmuyor demek ki. Bende de yumurta akı gibi akıntı başladı geçen ay. Tam 4 gün sonra oldu yumurtlamaŞaşırdım ben çatlamadan önce geliyor sanıyordum hatta o akıntıyı gmrünce hemen degerlendiriyırudm çatlıcak diye hatta 2 gün üst üstte geldigi oldu çatlamak üzere diye yine degerlendirmiştim 24 saat canlı kalıyor denşyor ya yumurta ondan şaşaırdım canım
Yok yok iyi etdinhay allah o kelimeyi kullanmasaydm keşkeyani aşılama diye biliyorum
Çok üzüldüm sonradan da kendini yetersiz hissetti çünkü morali falan bozuldu defalarca aradi simdj gün içinde ona öyle hissettirdiğim içinde b3n üzüldüm bu defaGelince de hep gülümse rahat davran.hatta konuş eşinle bu ay olmasa da önemli değil gelecek ay tekrar deneriz de. Önemli olan üstündeki baskıyı kaldırman
AhahahahÇok üzüldüm sonradan da kendini yetersiz hissetti çünkü morali falan bozuldu defalarca aradi simdj gün içinde ona öyle hissettirdiğim içinde b3n üzüldüm bu defaama topalricam ya şu ölü toprağını aticam üstümüzden oysaki ikmiz de akrep burcuyuz o konuda yansın gecelerrrr modundaydik hep
AynennAhahahahe daha ne. Demek ki kendi halinize bırakınca daha çok olacak ilişki
Haklısın kuzum artık akşamda olur gerısı Rabbıme kalmıs dün daha ıyı olurdu olsa tabı bak Buda lh lerKanka 11 de ilişki olmadı mı? Olduysa kaçırman imkansız spermler zaten içerde oluyor bir de bugün olursa iyi olur. Ya öyle akşam 6 ya kadar vakit var falan demişsin zaman tayin etme Allah vermek istesin üç gün önce olduysa ilişki ondan bile verir yine verir. Kanka en azından ayrıca düzenin mis gibi bak erken oldu yumurtlaman erken oluyor. Ben Mfk kullanmayı bıraktığım ay yine gecikecek gibi. 17. Gündeyim bugün tık yok ateşe bak
Sende 27 çatlamış..bu gün diğilHaklısın kuzum artık akşamda olur gerısı Rabbıme kalmıs dün daha ıyı olurdu olsa tabı bak Buda lh lerNiqu
evet işte canım demek istedigim çatlamadan önce gelir akıntı gelmeye başladıktan sonra 4 güne kadar çatlar arkadaşın çatlamış yumurta öyle gelmiş akıntı demekki olabiliyormuş yada çatlamak üzere olabilir acaba ovulasyon yanlış mı gösterdikiHerkeste aynı olmuyor demek ki. Bende de yumurta akı gibi akıntı başladı geçen ay. Tam 4 gün sonra oldu yumurtlama
Bence ilişkiye bir süre daha devam et. Hamile kaldığım ay doktorum çatlatma iğnesinden sonra bir haftalık ilişki takvimi oluşturmuştu bana. Bir gün dolu bir gün boş şekilde. O ay tuttu. Demek ki ilişki zamanını daha uzun tutmak gerekiyorHaklısın kuzum artık akşamda olur gerısı Rabbıme kalmıs dün daha ıyı olurdu olsa tabı bak Buda lh lerNiqu
Bence doğru gösterdi ovü. testi çünkü ateşi de doğru gösteriyor. Demek ki sadece akıntı takibi de tek başına yapılmamalıevet işte canım demek istedigim çatlamadan önce gelir akıntı gelmeye başladıktan sonra 4 güne kadar çatlar arkadaşın çatlamış yumurta öyle gelmiş akıntı demekki olabiliyormuş yada çatlamak üzere olabilir acaba ovulasyon yanlış mı gösterdiki
evet kuzum bende onu dıyorum muhtemelen öğleden sonra cıvarlarında sabah yaptıgım yıne koyu aksamkı sılık iş işten gecmıs dımıSende 27 çatlamış..bu gün diğil
aynen balım ben bugunde yaparım nolur nolmaz bı gun bps bırakır yıne bı tane daha olur nolur nolmazBence ilişkiye bir süre daha devam et. Hamile kaldığım ay doktorum çatlatma iğnesinden sonra bir haftalık ilişki takvimi oluşturmuştu bana. Bir gün dolu bir gün boş şekilde. O ay tuttu. Demek ki ilişki zamanını daha uzun tutmak gerekiyor
evet canım katılıyorum sana banada oyle dedı bazen gec catlıyormus vs.adet gelene kadar ıkı gunde bır dedı. ben adete bı hafta kala bırakırım ama dınlenme molası şart :) bence çağın sorunu karı koca calısmak ya eve 7 de gıt sonrasında ne hal kalıyo ne bısıyBence ilişkiye bir süre daha devam et. Hamile kaldığım ay doktorum çatlatma iğnesinden sonra bir haftalık ilişki takvimi oluşturmuştu bana. Bir gün dolu bir gün boş şekilde. O ay tuttu. Demek ki ilişki zamanını daha uzun tutmak gerekiyor
Kız daha nolcak yumurta zaten 24 saat yaşıyoraynen balım ben bugunde yaparım nolur nolmaz bı gun bps bırakır yıne bı tane daha olur nolur nolmaz
Sıkıntı yapmayın 24 saat süresi var.sabah spermın tazeliği fazla diye öneriliyorMalesef ikimizde çalışıyoruz bugün akşama anca... hevesim inanilmaz derecede kırıldı
Valla bu bilgi çok doğru. Birimiz enerjik gelse diğeri yorgun oluyo.evet canım katılıyorum sana banada oyle dedı bazen gec catlıyormus vs.adet gelene kadar ıkı gunde bır dedı. ben adete bı hafta kala bırakırım ama dınlenme molası şart :) bence çağın sorunu karı koca calısmak ya eve 7 de gıt sonrasında ne hal kalıyo ne bısıy
Sonra yatııışşaynen balım ben bugunde yaparım nolur nolmaz bı gun bps bırakır yıne bı tane daha olur nolur nolmaz