- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Benim 5000di dr alttan bakti. Bu de düşük yapmis olmama rağmenCanım ben 4+4de görmüştüm keseyi 8mmdi. Ama benim erken döllenme olmuş olabilir bilmiyorum. Kese tamamen beta değeri ile alakalı. 1500 ve üzeri vajinal, 3000 üzeri karından görülebiliyor.
Yaş 25 tahmini 16 ocak 2.çocukBeni de alır mısınız tabloya 2. Çocuk 5 haftalık
Ben Rusyaya doğuma gitmek istiyorumBazı yerler de yasakmış evet görevler farklı olunca, bizim de ilk sırada erzincan var bakalım eşimde çocuktan ötürü kararsız kalmak gitmek konusunda benim ailem hep etrafım da bende ailem burda olduğuna rağmen gitmekten yanayım istanbul çok kalabalık ve eninde sonunda gidiceğiz düzenimi çocuk doğmadan kurmak istiyorum çok zor bakalım
Alamanya da olurBen Rusyaya doğuma gitmek istiyorum
Vallahi kimi sorucam herkese diyorlar düşünmeden git HatayaBen hataydayim beklerim. Gel karsi komsu olalim birlikte bebis büyütürüz
Ovulasyon testleriÖzel sistem ne ola ki
Yok yaAlamanya da olur
O zaman sen rusyaya git boşverYok yabenim çift vatandaş var ondan orda bir süre para veriyorlar Bi gidiyim alayim madem veriyorlar. Hem akraba orda ,arkadaşlar. Eşim zaten Libya gidecek eylülde 6 ay martta gelecek inşallah
Vallahi kimi sorucam herkese diyorlar düşünmeden git Hatayaçok güzel orda o kadar merak ediyorum artık)))Dalamana gittik gezmeye geçen sene idare eder derim. Lüleburgaza hiç gitmedim bende istiyorum Hatay çıksın)))
Özel kuvvetlerde mi canim esinYok yabenim çift vatandaş var ondan orda bir süre para veriyorlar Bi gidiyim alayim madem veriyorlar. Hem akraba orda ,arkadaşlar. Eşim zaten Libya gidecek eylülde 6 ay martta gelecek inşallah
Hatay İskenderun orda Bi yerde dağda radar varHatay olursa neresine geleceksiniz. Biz antakyadayiz
Türk Hava Kuvvetleri radarciÖzel kuvvetlerde mi canim esin
Bahsettim yukarıAllah aşkına nasıl öyle erken öğrendin
Gerçekten helal olsunBahsettim yukarıdoktora ne zaman yazdım o da şaşırdı dedim ben 5.5 yıl boyunca o kadar test yaptım ki kan bile vermek gerek yok hadi bakalım dedi 6 ci gün 31 sonucum. 7ci gün 43 ve 9 cu -95 oldu.yarin bir daha verecem
O zaman sis iskenderuna gidersiniz dimiTürk Hava Kuvvetleri radarci
Hatay İskenderun orda Bi yerde dağda radar var
Yazmissin zaten yeni gordumHatay İskenderun orda Bi yerde dağda radar var
Lüleburgaz çıkarsa hiç üzülmeyin. İnsanları çok iyidir, şehir küçük tatlı bir şehir. En önemlisi sosyal, yaşayan bir şehir. Her yer cafe, park. Etrafta gezilebilecek güzel yerler var. Okullar hastahaneler oldukça iyi. Hakkınızda hayırlısı olsunVallahi kimi sorucam herkese diyorlar düşünmeden git Hatayaçok güzel orda o kadar merak ediyorum artık)))Dalamana gittik gezmeye geçen sene idare eder derim. Lüleburgaza hiç gitmedim bende istiyorum Hatay çıksın)))
TebriklerGerçekten helal olsunbende 2 yıl negatif göre göre aşılama yaptırdığım halde kesin tutmadı dedim, öyle de inandım ki tutmadığına fiti fiti gezdim pazar kardeşimin zoru ile test yaptım pozitif olunca bide nasıl oldu diye şok oldum sanki korunuyorduk tövbe ya