- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.321
Elimle minik parcalar halinde veriyorum agzinda geveleyip yutuyorEti nasıl veriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimle minik parcalar halinde veriyorum agzinda geveleyip yutuyorEti nasıl veriyorsun
Tam hiç minik bile yok mu, bizimkinin başının değdiği yerler yer yer döküldü yeniden çıktı ama illa görüntü olarak boş gibi olsa da küçük teller vardıKızlar bebeğimin kafasında bir minik alanda saçı yok
Önceden böyle değildi
Saçkıran yazıyor netten baktığımda
Doktoruna yolladım bölgesel olabilir dedi geçiştirdi gibi
Ne yapabilirim kızlar yaa varmı öneriniz tecrübeli anneler
Üstüne çok yattığı bir yer döküntüsü olabilir mi yoksa orada hiç tel saç tüy bile yok mu.Kızlar bebeğimin kafasında bir minik alanda saçı yok
Önceden böyle değildi
Saçkıran yazıyor netten baktığımda
Doktoruna yolladım bölgesel olabilir dedi geçiştirdi gibi
Ne yapabilirim kızlar yaa varmı öneriniz tecrübeli anneler
Sabah yumurta sarısı, domates, soğan, kırmızı biber ile melemen yaptım 2 3 kendi mama kaşığı ile yedi o kadar ara öğüne pirinç ununu muhallebi kıvamına getirip soğuttum içine şeftali, biraz da keçi boynuzu pekmezi ekledim, cevize alerjisi olup olmadığını bilsem toz onu da katarım buna bundan da 2 3 kaşık yedi, akşama kabak havuç ile yoğurtlu bir çorba yapma planım var süt ürünlerini yeni açıyoruz bizKızlar hergun ne yedirdiniz yazsaniz fikir olsa. 7 ay 21 günlük oldu kızım ne versem şaşırıyorum.
Bu aralar hiç giremedim buralarada.
Beyazınida kullanabilirsin yumurtanin eskiden 1 yaş sonrası deniliyordu şimdi doktorlar başlayabilirsiniz diyorlar. Ben az verdim ama yemedi pekSabah yumurta sarısı, domates, soğan, kırmızı biber ile melemen yaptım 2 3 kendi mama kaşığı ile yedi o kadar ara öğüne pirinç ununu muhallebi kıvamına getirip soğuttum içine şeftali, biraz da keçi boynuzu pekmezi ekledim, cevize alerjisi olup olmadığını bilsem toz onu da katarım buna bundan da 2 3 kaşık yedi, akşama kabak havuç ile yoğurtlu bir çorba yapma planım var süt ürünlerini yeni açıyoruz biz
Ben mecbur sıra ile gidiyorum alerjiden yeni kurtuldu ya ağır gelmesin diye yoksa yavaş yavaş ona da geçerim, hoş her şeyden 2 3 mama kaşığı alıp bırakıyorBeyazınida kullanabilirsin yumurtanin eskiden 1 yaş sonrası deniliyordu şimdi doktorlar başlayabilirsiniz diyorlar. Ben az verdim ama yemedi pek
Merhabalar diyete devam ediyor musunuz? Memnun musunuz? Bebeğim 4 aylık ben de diyet yapmak istiyorum daBugün online danışmanlık ile emziren anne diyetine başladım . İnstagramdan çok takip ediyordum. İçlerinde en güvenilir bulduğum hesabı seçtim . Menü çok sağlıklı doyurucu ve süt artıran içeriklere yer verilmiş ama nedense psikolojik mi yoksa bugün yoruldum biraz ondan mı veya ben hunharca kontrolsüz yemeye alıştırdım vücudu ondan mı biraz azaldı gibi geldi sütüm . Diyet yapıp kilo verip sütü azalmayan annemiz var mı aramızda
Pankeki nasıl veriyorsunuz? Ben hala güvenemiyorum o kadar katı parçalara ama başlamam lazım.Sabah makarna lütfenden aldıgım havuclu pankek karısımını yumurtasız yaptım içine azcık pekmez kattım ondan yedi. Öğlen dünden kabaklı havuçlu soganlı corbası vardı azcık ondan yedi. Şimdi akşama da bebek tarhanası yapıyorum kuzu kıymalı ondan yiyecek.
Benimki asla bebek yemekleri yemiyor. Muhallebi olsun kasık maması olsun meyve püresi olsun bir kaşık alıp asla agzını acmıyor. Bizim yemeklerimize yakın pişiriyorum artık. Alerjisi oldugundan yogurt ve yumurta temkinli gidiyorum.
Bir de 7 ay 1 hafta oldu diş yok hala bizde de
Tam hiç minik bile yok mu, bizimkinin başının değdiği yerler yer yer döküldü yeniden çıktı ama illa görüntü olarak boş gibi olsa da küçük teller vardı
Başının değebileceği bir alan değil gibi sanki kızlar yaabaşının kulağının çapraz altı, iyce inceleyeyim bakayım tel tel de olsa saç varmı diyeÜstüne çok yattığı bir yer döküntüsü olabilir mi yoksa orada hiç tel saç tüy bile yok mu.
Bende geçen yaptım yemişti baya, bugün yaptım yemedi. Ben icine yumurta, yarim muz, 2yemek kaşığı yoğurt,1tatli kaşığı pekmez 2yemek kaşığı tam bugday unu kattim.Pankeki nasıl veriyorsunuz? Ben hala güvenemiyorum o kadar katı parçalara ama başlamam lazım.
Kendim minik nohut gibi parçalar halinde veriyorum önce sonra da eline butunce veriyorum tanısın diye parçalayıp atıyo agzına biraz. Bogazında kalmasından korkmuyorum öğürüp çıkarıyor her turlüPankeki nasıl veriyorsunuz? Ben hala güvenemiyorum o kadar katı parçalara ama başlamam lazım.
Ay yürümeyi keşfediyorlar çok fena bizimkide bazen dikelemezse ağlıyo beni kaldır diye valla diş kendine kalmış bence genetik bile olabilir .emdiği için çıkmamasından gayet memnunum ben şu ısırmalardan korkuyorumBizimde öyle üstümüze geliyor tırmanıyor sonra duruyor adım atıyor ama bizide bırakmıyor cesaret edemiyor 1-2 adım anca atıyor kendi kendine duruyor koltuk tepelerinden toplar olduk sürekli dip dibeyiz artık uyurken bile ayağa kalkıyor uyku hali ile geri yatıyorum ben kendi kendine uyur gezer oldu uyurken bizimde mesela hiç dişimiz yok 8 e girdik sayılır bende onu çok takıyorum ben mi yanlış yaptım da hiç dişi yok diyorum
Bizimkinin hep bi kucakçı tarafı var ya.hatta eşim kızıyo kucağa alıştırdın çocuğu diye tam yürümeyi başarana kadar uğraşcaz gibiBenimki de oyle kendi basina oturup oynamayi severdi simdi surekli kollarini acip al beni diye ustume atiliyor tirmanmaya calisiyor.
Ya bende vermek istiyorum atlıyo sofraya ama tuzu salçayı nasıl ayarlıyosunuz.balık falan da etken yazıyo internetten bakıyorum.ne vercemi şaşırdım.Acikcasi ben cocuga ozel pek bir sey yapmiyorum. Bize yaptigimiz yemeklerin ona uygun olmasina calisiyorum. Sirf ona yemek yapinca insanda yesin diye beklenti oluyor ama her zaman yemiyorlar. Boyle olunca daha rahatim bazen bir kasik aliyor zorlamiyorum. Sebze yemekleri disinda bir de parca balik et falan da veriyorum yedigi kadar.
2 kere çekilmiş kıymayı kavurup soğan atıp biraz da zeytin yağı ile kavuruyorum. Hem biz yiyoruz hem kızım yiyor. Yoğurtlu çorba yapıp içine attığım da oluyor. Bayramdan kalan etten kullanıyorum.Kızlar çorbalara et ya da kemik suyu katıyo musunuz.illa kuzu olması gerekiyor heralde