- 11 Temmuz 2019
- 1.001
- 1.151
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #28.561
Bizde böyle bişey yok canım tam boşalamıyor mu acabaKızlar bebeğiniz altını alırken hapsirinca falan kaka çıkarıyor mu aniden buna taktım bugün yaa sakin gulmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde böyle bişey yok canım tam boşalamıyor mu acabaKızlar bebeğiniz altını alırken hapsirinca falan kaka çıkarıyor mu aniden buna taktım bugün yaa sakin gulmeyin
Geçmiş olsun inşallah olmaz ateş vs ben ateş düşürücü pek vermem evde de yok ama 2. Ay aşısı epey yüklü üzülme bişey olmaz inşallahBugün 2. Ay asilarimizi ve rota asimizi olduk.buraya kadar iyiydie gceyide rahat atlatırsak cok iyi. Ateşi olmadı ama rahat uyusun diye calpol verdim. Şimdide ateşi görmeden niye verdim diye içim içimi yiyor ah bu annelik
Rota İçin aç gitnek lazımmış nasıl ayarladın canım açlık durumunu aç çok ağlar bebiş yaaaBugün 2. Ay asilarimizi ve rota asimizi olduk.buraya kadar iyiydie gceyide rahat atlatırsak cok iyi. Ateşi olmadı ama rahat uyusun diye calpol verdim. Şimdide ateşi görmeden niye verdim diye içim içimi yiyor ah bu annelik
Bunu da duydum olmadı oraya gideyim ultrason için sonucu ona da göstereyimBen tanımıyorum kuzu. Batimer e gittim hep orasi iyiydi.
Bazı hallerini bende çektim uyurken bakıyorum Allahım annelik çok saçma kafalar gerçektenBu gidişle benimkide galip gelecek bana benimde kollarım koptu sallamaktan ya bizimde bir diziden aklımda kalan bi şarkıydı galiba Kemal sunal söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam "ağlamak yoooookkkk"diye onu söyleyince görmen lazım dudaklarını nasıl büzüp bana bakıyor ben bu kısmı çok sevdim videoya çektim bakıp bakıp gülüyorum kıyamıyorum yapmaya surekli
Bende aşıdan sonra önlem amaçlı çay kaşığı kadar calpol verdim. Ateş çıkmadı şükür. İyi yaptın, cıksa daha zor. Üstelik rota da olmuş. Ben 3.ayda yaptıracağım.Bugün 2. Ay asilarimizi ve rota asimizi olduk.buraya kadar iyiydie gceyide rahat atlatırsak cok iyi. Ateşi olmadı ama rahat uyusun diye calpol verdim. Şimdide ateşi görmeden niye verdim diye içim içimi yiyor ah bu annelik
Bence iyi yaptin her asiya gitmeden verirdim kizima bizim ebe calpol etki etmesi uuzn surer aşı illaki huzursuzluk yapar onceden engellersin ates yapmasa bile ama ne kadar verirsim onu unuttumBugün 2. Ay asilarimizi ve rota asimizi olduk.buraya kadar iyiydie gceyide rahat atlatırsak cok iyi. Ateşi olmadı ama rahat uyusun diye calpol verdim. Şimdide ateşi görmeden niye verdim diye içim içimi yiyor ah bu annelik
Yok canım bir şikayetlmiz yoktu. Ama damla cok ağlattı kuzumu. 3 aya götürmem belki 6 aya götürürüm. Bi de bizim baba 3 yasından beri gözlük kullandıgından mı öyle dediler bilemedim. Bu da sonradan aklıma geldiÇapak sulanma var mıydı sizde?
Off aynısını bugun ben de yasadım. Kalabalık misafir geldi ve kızım 5 dk durmadı bas bas bagırdı. Ne yaptıysak susmadı. Erken kalkıp gittiler şak diye sustu benimkiKizlar ocaginiza düstüm..oglum tam 6 haftalik ve felaket derecede kucaga alisti asla baska türlü uymuyor ve bi kac gündür kucakta bile uyumuyor... asla uyku yok onun icinde cok huysuz sürekli agliyor artk napicami sasirmis durumdayim kafa beyin kalmadi cok üzülüyorm bebwgime:-(
Bu arada banyo olayini denedm yok dalmiyor..masaj, vs yani minik rutinler elimden geldigince malesef evimiz asla bos kalmiyor...kayinvaldimler heeergün bizde bebek icin... birazda malesef burun sokuyolar ne kadar iyi niyetli.olsalarda...okdr bunaldimki
Bunu sag salim büyütimde, ikinciyi asla yapmicam cünkü yipratiyolar asla anlayis yok bizim milletde..insanliktan ciktm diyebilirm
Gece emzirirken uyumamak için bakıyorum ben deBebekler doğunca buraya girmek bile lüks oldu vallahi
Cicek63 sallanan ana kucağı almayı düşündünüz mü?Bazı hallerini bende çektim uyurken bakıyorum Allahım annelik çok saçma kafalar gerçekten
Cicek63 sallanan ana kucağı almayı düşündünüz mü?Bazı hallerini bende çektim uyurken bakıyorum Allahım annelik çok saçma kafalar gerçekten
Valla ben işte ana kucağı değil de beşik aldım sallanan bakalım haftaya belli olur işe yarayıp yaramadığıCicek63 sallanan ana kucağı almayı düşündünüz mü?
https://www.ciceksepeti.com/bagi-sweet-dreams-otomatik-ana-kucagi-koyu-gri-kcm56771756 dün Instagram'da takip ettiğim birinde gördüm cok Güzel sallanıyordu fiyatıda uygun gibi
Valla ben işte ana kucağı değil de beşik aldım sallanan bakalım haftaya belli olur işe yarayıp yaramadığıCicek63 sallanan ana kucağı almayı düşündünüz mü?
https://www.ciceksepeti.com/bagi-sweet-dreams-otomatik-ana-kucagi-koyu-gri-kcm56771756 dün Instagram'da takip ettiğim birinde gördüm cok Güzel sallanıyordu fiyatıda uygun gibi
Güzelmiş yaaa ben de mi alsam durur mu acabaCicek63 sallanan ana kucağı almayı düşündünüz mü?
Bizde olmuyor. Ama zaten benim kız çok sık kaka yapmıyor. Günde 1 kere yapıyor bazen 2-3 gün oluyor hattaKızlar bebeğiniz altını alırken hapsirinca falan kaka çıkarıyor mu aniden buna taktım bugün yaa sakin gulmeyin
Yasak mi bilmem Instagramda bebekmeselesi hesabinin hikayesine baksana ne güzel sallaniyor dönüyor yaniGüzelmiş yaaa ben de mi alsam durur mu acaba
Bende kafeinsz kahve var ama tadını sevmiyorum arada onu içiyorum. Ben cok severdim kahveyi ama sigarayla hahshs smdi hepsini bırakmış oldumkızlar kahve içiyor musunuz?Dün sabah içtim çöl fena huzursuz oldu acaba kahveden mi yoksa ataklara mı girdik yine