- 19 Ekim 2019
- 246
- 419
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #27.521
Gaz için bu masajı yapıyorum ben hergun ,günde birkaç kere , baya faydasını gördük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama gündüz de aynı şeyi yapıyor. Kendi kendine uykuya gecemiyor memede uyuyor çıkarınca hop gözler cam gibiBenimki resmen geceye hazirlik yapıyor bu saatlerde derin uykuda. Gece gaz huzursuzluk hepsi bir arada. Geceleri uykusuna yenik düşüp az emip uyuyor galiba ondan sık uyaniyor canim. Cunku bir kere gece yatmadan sutumu sagip biberonla vermeyi de denedim tazikli olduğu için hepsini icti sonra iki saat uyanmadi.
Gaz için bu masajı yapıyorum ben hergun ,günde birkaç kere , baya faydasını gördük.
Yok benimki gunduz uyuyor geceye hazirlik icin gece de cam gibi gözler. İlk oglumdada böyleydi sonradan duzene girmisti. Oyle umut ediyorum bakalımama gündüz de aynı şeyi yapıyor. Kendi kendine uykuya gecemiyor memede uyuyor çıkarınca hop gözler cam gibi
Denemediği gaz damlası kalmadı en sonunda gaz önleyici biberon aldım çok şükür işe yaradı şimdi kabızlık var sürekli onunla boğuşuyoruz bence gazlı bebekler için mama veriyorsanız biberonu öneririm anne sütü ise gaz yapan hiçbir şey yememeye çalışın bence
Bi cay kaşığı katıyorum bir su bardağına canım bi kase yogurda da aynı şekilde anason ve rezeneyi de aktardan alıp demledim bir cay kaşığına bir sicak su bardağına katıyorum sonra süzüp içiyorum her akşam yatmadan önce gün içinde de içebilirsin süt te yapıyo kesssinlikle canım poşet de kullandım o bişi yaramadı maalesef en iyisi aktardan alıp demlemek gazlı bebek cok zor gerçekten ilk çocuğum da cok fenaydı bizde bu bebegimde o kadar değil ama gazı olduğunda çığlık çığlığa ağlıyor tabi sakinleştirmek uzun sürmüyor sadece
O zaman geceyle gündüzü ters çevirmeye calış canım. Gece ışık açmamak konusmamak vs gibi. Benimki öğrendi ama uyanmaktan vazgecmiyor yine de. Canı sıkılıyor sanırım geceYok benimki gunduz uyuyor geceye hazirlik icin gece de cam gibi gözler. İlk oglumdada böyleydi sonradan duzene girmisti. Oyle umut ediyorum bakalım
Kızlar aşı yaptırdınız mı 1. ay aşısını ateş vs oldu mu
20 günlük falandı az az başladım 1 aylıkken her gün düzenli kullanmaya başladım. Sab simplex ve nurse harveys aynı anda kullanıyorum.Kızlar gaz damlalarına ne zaman basladınız bi de hangisini kullanıyorsunuz
Normalde bizim orda öğle ezanı okunmadan 40 çıkartılmalı/yıkanmalı bebek derler ama senin şartların uygun olmadığı için akşam yıka bence bisey olmaz kaldı ki bende batıl inanç olduğuna inananlardanım da işte büyüklerin kalbi olsun diye uydumBen cumartesi doktora götürecem.damlayi soracam. Birde sizlere sey sormak istiyorum. Bebeğin 40i ciskrirken benm yanımda kimse yok ben yalnız yıkayamiyorum aksam esim gelince yapsak olur mu yoksa gündüz mü olmali
Emzirirken huzursuzsa ve ayaklarını karnına çekip sürekli ıkınıyorsa gazı vardır canım gazı olan bebekte sürekli rahatlamak için emmek ister ama emzirirsen de zaten var olan gazının üstüne gaz eklemiş olursun daha da zorlaşır çıkartması o yüzden gazını çıkartmadan emzirme. Emzik tutuyorsa emzik ver ağzına o sırada emme isteğini oyalar çocuğunKizlar benim oğlumda emzirirken sonra hep kıpkırmızı ikiniyor altan yapmaya calisiyor hep inleme.durumda ve ikiniyor yapsafa hep ayni, ayaklaruni çekiyor,ikiniyor ve kızarıyor bu gazdan mi? İyi emmiyor uyanik olsada memeyi aliyor sonra ikinip bırakıyor.
Güzel besleniyor demek canım sorun etme. Kilo alımı normalse tamamdırGünaydın arkadaşlar depremden etkilenen herkese çok gecmis olsun. 2 sene Antakyada yaşamış biri olarak çok üzgünüm olanlara. Allah yardımcısı olsun herkesin.
Benim bebeğim de gaz sorunu yaşıyor. Gaz nedeniyle uykusunda sürekli ıkınıyor uykusundan ağlayarak uyanıyor emerken de sürekli ıkınma hali ve ağlayarak memeyi bırakıyor. Bazen 3 saat uyutmaya uğraşıyorum. Çok zor gerçekten. Relactaz isminde bir damla kullanıyoruz. Bilmem faydası var mi.. Bir de çok fazla kaka yapıyor. Uykudan kalkinca bakiyorum yapmis degistiriyorum bezini emzirirken tekrar yapiyor .Bu cok fazla degil mi? Bunu yasayan var mi aramizda?
Günaydın arkadaşlar depremden etkilenen herkese çok gecmis olsun. 2 sene Antakyada yaşamış biri olarak çok üzgünüm olanlara. Allah yardımcısı olsun herkesin.
Benim bebeğim de gaz sorunu yaşıyor. Gaz nedeniyle uykusunda sürekli ıkınıyor uykusundan ağlayarak uyanıyor emerken de sürekli ıkınma hali ve ağlayarak memeyi bırakıyor. Bazen 3 saat uyutmaya uğraşıyorum. Çok zor gerçekten. Relactaz isminde bir damla kullanıyoruz. Bilmem faydası var mi.. Bir de çok fazla kaka yapıyor. Uykudan kalkinca bakiyorum yapmis degistiriyorum bezini emzirirken tekrar yapiyor .Bu cok fazla degil mi? Bunu yasayan var mi aramizda?
Yaptırmıştım. Sıkıntı yaşamadıkKızlar aşı yaptırdınız mı 1. ay aşısını ateş vs oldu mu
Kontrol nasıl geçti. Herşey yolunda mı inşallahbenımde aynı sorunum var,
4+4 tü keseyı gordugumuzde kesem tam yuvarlak degıldı ve doktorum kenarında kanama alanı var dedı..
pruluton ıgne oldum, prolutex ve progestan fıtıl kullanıyorum 2 gun snra kontrol var bakalım
maalesef canım,Kontrol nasıl geçti. Herşey yolunda mı inşallah
Çok geçmiş olsun canım demek ki dr a göstermekte fayda var cidden. Çilek çok alerjen birşey zaten ben çok az şey yiyorum gaz yapmasın diye et ve hamurBize advantan ve excipial verdi kuruluk egzamasi var dedi alerji olma ihtimali var yediklerine dikkat et et sut urunlerine dedi ben cilektem suphelendim cunku onu yiyimce olmustu yemiyorum baya duzeldi hatta yok sayilir biz sirt gogustede vardi
Bence normal bir kaka gibi geldi gazi cok olunca birde sut tazyikli gelirse benim bebegim sivi sekilde cikariyor kakayi ki gunde defalarca yapiyor ishal olsa o olurdu ishal degil yediklerimizinde rengini alir zaten bence korkulcak bisey yokKizlar kusura bakmayın foto için ama çaresiz kaldım. Kızımın neredeyse 1haftadir kakası böyle ve çok gaz yaptı. Birikip günde 1kere böyle yapıyor altını açınca ama baya sınırı veriyor gün içinde de özellikle birkaç gündür. Böyle olan var mı acaba aramız da merak ettim. İshal diyor nette ama diğer yazan belirtiler yok ve gün içinde daha çok kaka yaparmış ishalde. Yada alerji diyor bende bugün süt ürünlerini yemeği kestim deneyeceğim birkaç gün devam ederse doktora gideceğiz bilemedim. 3.cocugum ama diğerlerinde böyle birşey yaşamadım
Evet teşekkür ederim son halide buÇok geçmiş olsun canım demek ki dr a göstermekte fayda var cidden. Çilek çok alerjen birşey zaten ben çok az şey yiyorum gaz yapmasın diye et ve hamur
İçinde pütür hiç yok ama salep kıvamında. Benim süt hep tazyikli geliyor zaten hatta çoğu zaman boğazına kaçıyor hava yutuyor muhtemelen öyle olunca. Ama bu kaka oldu olalı daha çok sıkıntısı da var. Nette gıda alerjisini de görünce biraz tedirgin oldumBence normal bir kaka gibi geldi gazi cok olunca birde sut tazyikli gelirse benim bebegim sivi sekilde cikariyor kakayi ki gunde defalarca yapiyor ishal olsa o olurdu ishal degil yediklerimizinde rengini alir zaten bence korkulcak bisey yok
Canim bana dert olmuştu ben yanlış hesaplamışım. 26 Şubat pazara geliyormuş:) eşim evde olur. Sağolasın.Ben yaptırdım canım ama ateş yapmadı zaten o yapılan aşı hepatit-B aşısı canlı aşı değil canlı aşılar ve karma aşılar ateş huzursuzluk falan yapıyor genelde.
20 günlük falandı az az başladım 1 aylıkken her gün düzenli kullanmaya başladım. Sab simplex ve nurse harveys aynı anda kullanıyorum.
Normalde bizim orda öğle ezanı okunmadan 40 çıkartılmalı/yıkanmalı bebek derler ama senin şartların uygun olmadığı için akşam yıka bence bisey olmaz kaldı ki bende batıl inanç olduğuna inananlardanım da işte büyüklerin kalbi olsun diye uydum
Emzirirken huzursuzsa ve ayaklarını karnına çekip sürekli ıkınıyorsa gazı vardır canım gazı olan bebekte sürekli rahatlamak için emmek ister ama emzirirsen de zaten var olan gazının üstüne gaz eklemiş olursun daha da zorlaşır çıkartması o yüzden gazını çıkartmadan emzirme. Emzik tutuyorsa emzik ver ağzına o sırada emme isteğini oyalar çocuğun