- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #27.381
Tokata vardik bebeği hastaneye getirdim zature olmuş yavrum soğuktan gelmeseydiniz sabaha kalmazdı bu bebek dedi doktor kızima dua edin teyzeleri nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbım tez zamanda şifa versin inşallah biz hala Antep te mahsur kaldık benzin bile yok nasıl anladınız zatürre olduğunu benim kızım da da öksürük burun tıkanıklığı hapşırma varTokata vardik bebeği hastaneye getirdim zature olmuş yavrum soğuktan gelmeseydiniz sabaha kalmazdı bu bebek dedi doktor kızima dua edin teyzeleri nolur
Nefes almada çok zorluk çekti bı nefes alıyor digerini almak için 5 10 sn alamiyorduRabbım tez zamanda şifa versin inşallah biz hala Antep te mahsur kaldık benzin bile yok nasıl anladınız zatürre olduğunu benim kızım da da öksürük burun tıkanıklığı hapşırma var
Ankaraya gidiyoruz yoldayız. 2 gece arabada, 1 gece arkadaştaydık. Sonra yola çıktık. Eve girmeyi denedik. Deprem oldu kaçtık. 4 defa eve gir çık yaptık, her seferinde avize sallanıyor, baktık olmuyor. Çıktık yolaHappywomen1 2 şubattan beri girmemiş. İnşallah iyidir?
volkicansu , Pittik siZ nasılsınız bir yere yerlesebildiniz mi? Benzinde yok sanirim araba ısınmaz ne yaptınız
Allah yardımcıniz olsun canımTokata vardik bebeği hastaneye getirdim zature olmuş yavrum soğuktan gelmeseydiniz sabaha kalmazdı bu bebek dedi doktor kızima dua edin teyzeleri nolur
Allahim çok kötü oldum yavrum benim... Dualarım seninle ve bebeginle canım, inşallah hemen toparlar benim ailem tokatta bir sıkıntı olursa aileme ulaşabilirsin elinden geleni yaparlarTokata vardik bebeği hastaneye getirdim zature olmuş yavrum soğuktan gelmeseydiniz sabaha kalmazdı bu bebek dedi doktor kızima dua edin teyzeleri nolur
Çok çok geçmiş olsun. Tez vakitte şifa versin Rabbim dualarimdasiniz devamlıTokata vardik bebeği hastaneye getirdim zature olmuş yavrum soğuktan gelmeseydiniz sabaha kalmazdı bu bebek dedi doktor kızima dua edin teyzeleri nolur
Bizde Pittik gibi 3 gece arabasa kaldık benzin yok yada sınırlı veriliyor 2 çocukla olmuyor müstakil bu eve girdik mecburen kendi evimiz eşya almak için 3 kez girdi eşim hepsinde sallandı bir süre buraya sığınacagiz mecburenAnkaraya gidiyoruz yoldayız. 2 gece arabada, 1 gece arkadaştaydık. Sonra yola çıktık. Eve girmeyi denedik. Deprem oldu kaçtık. 4 defa eve gir çık yaptık, her seferinde avize sallanıyor, baktık olmuyor. Çıktık yola
Bugun bir baktim sirtida boyle isilik demisti ebe de sirti ama bukadar degildi senin bebeginin böyle miydi canim napsam bilemedim doktora gotursem mi acaba. Bu arada kusura bakmayin bukadar kotu sey yasanirken bu u sormaz zorunda kaldimKızlar bebeğimin suratindaki sivilceler çoğaldı ya normal mi bu kadar sivilce olması nasıl geçer ya
Nerde oturduğunu biliyor musun ? Semt olarak? Epeydir girmemişHappywomen1 iyi misin halen mesajını göremedim
Bu bebek sivilcesi gibi ndrgilde baya kızarık.isilik sicaktan olmaz mı cok sicak eviniz ?.cok kat mi giydiriyorsunBugun bir baktim sirtida boyle isilik demisti ebe de sirti ama bukadar degildi senin bebeginin böyle miydi canim napsam bilemedim doktora gotursem mi acaba. Bu arada kusura bakmayin bukadar kotu sey yasanirken bu u sormaz zorunda kaldim
İnşallah kötü bir haber yoktur sadece giremiyordurNerde oturduğunu biliyor musun ? Semt olarak? Epeydir girmemiş
Evimiz çok sıcak diyemem 22-24 derece arası ama galiba çok sıcak tutuyorum battaniyeler falan önüne gelen işte üşüyecek Üstünu ört diye kafamı karıştırıyorlarBu bebek sivilcesi gibi ndrgilde baya kızarık.isilik sicaktan olmaz mı cok sicak eviniz ?.cok kat mi giydiriyorsun
Canım bu isilik gibi gerçekten. Cok sıcaklatma bebeği. Kendi giyindiğinin bir kat fazlasını ört üstüneBugun bir baktim sirtida boyle isilik demisti ebe de sirti ama bukadar degildi senin bebeginin böyle miydi canim napsam bilemedim doktora gotursem mi acaba. Bu arada kusura bakmayin bukadar kotu sey yasanirken bu u sormaz zorunda kaldim
Yakın yerdeyiz ama okullar tatildi eşi sağlık çalışanı başka semte gittiyse sıkıntı büyük bizim semtlerimiz hasarlı ama yıkılma olmadı diye biliyorum aynı hastanenin yakınında oturuyoruzNerde oturduğunu biliyor musun ? Semt olarak? Epeydir girmemiş
İnşallah gitmemiştir ama Şubat'ın 2 sinden beri girmemişYakın yerdeyiz ama okullar tatildi eşi sağlık çalışanı başka semte gittiyse sıkıntı büyük bizim semtlerimiz hasarlı ama yıkılma olmadı diye biliyorum aynı hastanenin yakınında oturuyoruz
Aslinda cok ortmuyorum bir kalin battaniye iki kat yapip atiyordum artik tek kat atiyorum sizler uyuroen ne ortuyorsunuzCanım bu isilik gibi gerçekten. Cok sıcaklatma bebeği. Kendi giyindiğinin bir kat fazlasını ört üstüne