Kızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydi
geriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum