Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün reglimin 3. günü ve doktora gittim. Ultrason ile baktı kötü bir şey demedi ama yapçak bir şey yok kistik yapıya fakat haile kalmana engel değil zaten dedi. Bu arada Cyclo ilacının prospektüsünde hamile olduğunu öğrenince içmeyin yazıyor onu sordum. Sen mecbur içeceksin zaten hamile kalabil diye kullandırıyorum, bir sıkıntı olmaz dedi.

Enfeksiyonum varmış onun için eş tedavili ilaç verdi. Enfeksiyon da engel olabilir dedi. Yani böyle işte bacılar. Bir de reglinin 12. gününden itibaren 1 dolu 1 boş ilişki dedi işte. Hayırlısı bakalım.

ay bende süt buharı yaptım 2 gün yaptım sadece sonra ovuda pik gördüm etkisi oldumu bilmiyorum
Bende iki gün yaptım tencere m dibi tuttu tencere yandı yoksa yapardım yine bakalım inşallah şifa olmuştur ikimize de. Canım sonra akıntım oldu sarı sari senin de oldu mu

Bugün reglimin 3. günü ve doktora gittim. Ultrason ile baktı kötü bir şey demedi ama yapçak bir şey yok kistik yapıya fakat haile kalmana engel değil zaten dedi. Bu arada Cyclo ilacının prospektüsünde hamile olduğunu öğrenince içmeyin yazıyor onu sordum. Sen mecbur içeceksin zaten hamile kalabil diye kullandırıyorum, bir sıkıntı olmaz dedi.

Enfeksiyonum varmış onun için eş tedavili ilaç verdi. Enfeksiyon da engel olabilir dedi. Yani böyle işte bacılar. Bir de reglinin 12. gününden itibaren 1 dolu 1 boş ilişki dedi işte. Hayırlısı bakalım.
hakkında hayırlısı evet baze enfeksiyonda engel olabiliyormuş

Oh çok şükür, teşekkür ederim canımm 🐣 şimdi bat ‘ ı bekleyeceğim o zaman dimi
HAyır tabiki 1 hafta daha 1 dolu 1 boş ilişkiye devam. Doktorum dedi ki o testte silikleşmesi hemen çatladığı anlamına gelmiyormu. Önce o hormonumuz azalıyormuş ama allah bilr ne ara çatlıyo.

Bende iki gün yaptım tencere m dibi tuttu tencere yandı yoksa yapardım yine bakalım inşallah şifa olmuştur ikimize de. Canım sonra akıntım oldu sarı sari senin de oldu mu
benimde sarı şeffaf sürekli geldi şuan bile akıntım var sarı beyaz karışık

cans16 cans16 cnm bana çek kırmızıyı daha regl olmadim ama reglin sıkıntısı var üzerimde belli olacağım yani testte yaptım negatif çıktı zaten:KK43:

Kızlar merhaba bende 1 senedir hamile kalmak için uğraşanlardanım daha önce 3 kere klomen çatlatma iğnesi uygulandı gebelik olmadı dün aşılama yaptırdım ama eşimin değerleri düşük çıktı doktor fena değil denemeye değer dedi bakalım bat 13 Nisan

Bende yaptım bi test 😏

Eklentiler

• B6D3DF6E-3F17-4570-AA5E-3C01C9C71103.jpeg
    B6D3DF6E-3F17-4570-AA5E-3C01C9C71103.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 6ABF00FD-232D-4BCE-97AF-714418A340A9.png
    6ABF00FD-232D-4BCE-97AF-714418A340A9.png
    377,4 KB · Görüntüleme: 48
X