Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi markaya güveneceğimizi şaşırdık valla artık bende bilmiyorum oğlumda Laboquick kullandım çok çok memnundum şimdi sadece nette var o testten
Benim almadığım çok nadir markalar kaldı hepsi böyle çizgi çıkarıyor, en güzeli beklemek sonra kan vermek ama bizde ki bu sabırsızlıktan beceremiyoruz 😢

Benim almadığım çok nadir markalar kaldı hepsi böyle çizgi çıkarıyor, en güzeli beklemek sonra kan vermek ama bizde ki bu sabırsızlıktan beceremiyoruz 😢
Emin ol hepimiz aynıyız en iyisi evde test bulundurmamak ben hep alırdım bu ay inat edip almadım almayacam dedim o gün dayanamayıp eczaneden gidip aldım ama sadece 1 tane dedim çünkü biliyorum ki kendim orda hayali bi çizgi görcem sonra hergün yapcam strese giricem

Emin ol hepimiz aynıyız en iyisi evde test bulundurmamak ben hep alırdım bu ay inat edip almadım almayacam dedim o gün dayanamayıp eczaneden gidip aldım ama sadece 1 tane dedim çünkü biliyorum ki kendim orda hayali bi çizgi görcem sonra hergün yapcam strese giricem
Bende artık almıcam son 2 kaldı zaten 🤭 hep stres dediğiniz gibi birde hastalık oluyor yaptıkça yapasım geliyor nasıl bir bağımlılık 🤦🏼‍♀️

Sormayın kızlar bi ben sanırdım bu testleri sık sık alan kendinizi sıkmayın bu kadar kafamızı rahatlatmamız lazım ama gün sayıyoruz resmen takıntı haline geldi valla bende de işimi bıraktım hamile kalabilmek için ben de 14 yaşında oğlum var bi tane daha istiyorum Ama Rabbim vermiyor 😟😟

Papatyamaviss Papatyamaviss günaydın canım hamile kaldığın ayın ateş tablonu atabilirmisin ateşim nasıl sence hiç bişey anlamadım ben

Fertility Chart:
fnd_50 fnd_50 melegim can melegim can kızlar bi bakın ya farklı ilerliyor ramazan dolayısıyla uyku düzenim farklı ondan mi
Uyku düzeninden dolayı dalgalanmalar oluyordur canım. Ama zaten yorum yapmak için erken. Yumurtlamadan sonra 6. Günündesin. Ateş yüksek gidip adet günü bile düşebiliyor. Benim genelde öyle oluyor. O yüzden adet gününe kadar konuşmak için çok erken oluyor maalesef 🙄

Uyku düzeninden dolayı dalgalanmalar oluyordur canım. Ama zaten yorum yapmak için erken. Yumurtlamadan sonra 6. Günündesin. Ateş yüksek gidip adet günü bile düşebiliyor. Benim genelde öyle oluyor. O yüzden adet gününe kadar konuşmak için çok erken oluyor maalesef 🙄
Anladım canım yerleşme düşüşü nasıl oluyor bilgin var mı o konuda

X