Akıntı geldikten kaç gün sonra pik olduAkıntım başladığı zamandan beri ovülsyon testi yaptım hep silikti bir tek 19 martta baya koyulaşmıştı
İnşallah kuzum inşallah 1090 tl canımÜcreti ne kadar canım inşallah faydasını hemen görürsünüz
Arka tarafını çeker misin boşnağım benAy kızlar bakın arkadaşım bosnada yaşıyor orada kadınlar bu çayı hamile kalmak için kullanıyormuş adetken başlanıyor yumurtlamaya kadar. Ama türkçe ne çayı bilmiyorum korktum bende kullanmaya duyan var mı acabaçevirden baktığımda bi kedi otu yazıyor bi karaderme yazıyor nedir bilemedim
Sen nerdesin canım merak ettim seni göremedim etiketliyecektim çekindimArka tarafını çeker misin boşnağım ben
Hoş geldin canım ekliyorum inşallah ilk hamilelerden biride sen olursun
Ben denemiştim soğan suyu ama sökmemişti. Eğer adetim zamanında gelmezse denerim bakalım papatyayıAdeti söküp düzenlemeye etkisi varmış dedi ama soğan suyuna daha çok güveniyorum
2-3 sanırım ama tam pik gibide değildi işte o yüzden emin olamıyorumAkıntı geldikten kaç gün sonra pik oldu
Benim hala var canımcans16 canım akıntı devam ediyor mu benim dört gün sürdü bitti
Ay çok sevindim suanArka tarafını çeker misin boşnağım ben
Valla artık benim de ara ar kasıklarım ağrıyor2-3 sanırım ama tam pik gibide değildi işte o yüzden emin olamıyorum
sabah ilk idrarla bir test yapalım tekrarValla artık benim de ara ar kasıklarım ağrıyor
Elimde hiç testim yok yaptığım teste silikte olsa bi çizgi vardı 1 saat sonra filan iyice pembe olmuştu o yüzden biraz ümitliyimsabah ilk idrarla bir test yapalım tekrar
Buralardayım ablaSen nerdesin canım merak ettim seni göremedim etiketliyecektim çekindim
Tamam abla bekliyorumAy çok sevindim suanarkasında sadece nasıl demleneceği yazıyor. Sabah yinede çeker atarım
Kaç yaşındasın canımBuralardayım ablaçekinme istediğin zaman etiketleyebilirsin beni
Onun pek bilgisi yok bu konularda bekar oda annesinden duymuşTamam abla bekliyorumo arkadaşına yazabilirsin aslında açıkladı sana
26 senKaç yaşındasın canım
Aa anladım içeriğini söyler dedim boşnakçası varsa o yüzdenOnun pek bilgisi yok bu konularda bekar oda annesinden duymuş