Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bilgi için

Evet canım adete yakın yumurtlama olayı yaşanıyor.
Sen bat yakınsa hamilelik testi al sabah ilk idrarla yap

Teşekkür ederim okudum canım Allah razı olsun evet bu ay 17-18 de yumurtlamada ilkkez pik gördüm reglim tahmini 31 Mart valla bende heycanliyim stresten yiyip bittiriyorim acaba acaba çok net bilgide bulamadım acaba kendimi mi avutuyorum dedim Allah Utandirmasin kimsenin umudunu boşa cikarmasin inşallah canım senin bat ne zaman

Bence yeni yumurtladınız benimde kızımda oyle oldu geç döllenme ile hamile kalmıştım

Amin amin amiiiin mutlaka haber ver merak ettim biri daha ovulasyonla öğrenmiş olacak mı benim altı gün kaldı işte iki gün önce ovulasyon tamamen boştu dün yaptığımda tekrar çizgi gördüm koyuya yakın bugünde silik gördün her gün yapıyorum bakalım

Kızlar herhangi bir takviye kullanan var mı gebe kalabilmek için destekleyici, vitamin vs
Ben kullanmaya başladım canım bu ay doktorum verdi gem eşime hem bana. Kullandıgın bir takviye var mı dedi folik asit dedim o sadece yeterli olmuyor dedi bunları verdi kuzum

Eklentiler

• image.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 36
Mutlaka haber vercem çok sağol valla inşallah öğrenmiş oluruz devam et testte canım sende mutlaka haberdar et

Ben kullanmaya başladım canım bu ay doktorum verdi gem eşime hem bana. Kullandıgın bir takviye var mı dedi folik asit dedim o sadece yeterli olmuyor dedi bunları verdi kuzum
Ücreti ne kadar canım inşallah faydasını hemen görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…