Kizlar merhaba ben 38 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ama çocuk olmadı. Şimdi 4 Mayıs'ta regl oldum 6 Mayıs'ta doktora gittim 1 ADET DODEX 1 CC.5 AMPUL, 1 ADET DOSTINEX 0.5 MG.2 TABLET, 2 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB. İlaçları verdi B12 ignesine devam ediyorum hafta bir vuruluyorum . 13 Mayıs'ta doktora gittim 6 yumurta olduğunu boyutlarinin iyi olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı. Bende belirtiler şu şekilde oldu kasik ağrısı sık idrara çıkma birde regl ağrısı gibi ağrılar oldu . Fakat bn çok su icmedigim için kendime alarm kurdum devamlı su içmem için acaba şimdi şu içtiğim için mi sık idrara çıktım idrardan dolayı mı kasik ağrısı çektim bilmiyorum.
Birde diz ağrım çok oldu kaşıktan vuruyor ama onunda bel fıtığından dolayı olduğunu düşünüyorum çok fazla sivilcem çıkmaya başladı . Normalde akıntım çok olurdu şuan hiç akıntım olmuyor . Birde sabahları hiç uyanamayan ben her sabah 6 da 8 devamlı uyanıyorum çok uykum bölünüyor onunda B 12 ignesine mi yorsam diye düşünüyorum kafam çok karışık adetime 6 gün kaldı test yaptırsam mi acaba nolur tecrübelerinize ihtiyacım var