Mervenur277 sabahı dört gözle bekleyeceğim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi ıslattıgi için kuzum ilk haline dönüyor ben çıplak gözle görüyorum ama fotoğrafta net değilSu damlatmak yanıltıcı bence canım doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum
Ah ah benim bu döngü bekle bekle bitmedi bekleyelim kuzumMervenur277 sabahı dört gözle bekleyeceğim canım
Aynen ona asla guvenmeyın kac kere bende denedım kaybolmuyordu ama yıne negatıftiSu damlatmak yanıltıcı bence canım doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum
Diğer grupta da bir arkadaş yazmış iki kez yumurtlamış. Regli 2 gün gecikince 19 beta ile öğrenmiş. İkinci yumurtadan olmuş belliki. Eğer sende de öyle bir durum olursa bir kaç gün daha beklemeliyizİlk çatlayan yumurtaya göre yarın ikinci çatlayana göre 23 ü canım
Aynen bende yaşayarak tecrübe ettim hatta var olduğundan bile emin olmadığım çizgi çok net belirginleşiyordu ona rağmen hamile değildimAynen ona asla guvenmeyın kac kere bende denedım kaybolmuyordu ama yıne negatıfti
Bak canım bu mesaj Mervenur277Merhaba kızlar evleneli 7. Ayın icindeyim evlendiğimizden beri hic korunmamız olmadı evliligimin 4. Ayında doktora gittim kist vardı ama hamilelige engel değil dedi doktor ve klomen önerdi ilk ay kullandım hamilelik olmadı 17 nisanda adet gördüm 2. Kez klomen kullandim ve ovulasyon testi kullaniyordum yumurtlamam iki kez oldu son yumurtlamam 8 mayista oldu dün adetim 2 gün gecikmisti kan tahlili yaptım beta hcg 19.93 çıktı sizce değer yukselir mi
Evet bebeğim öyle olmuş galiba ikinci çatlayanda ise o gün ilişki olmamış öncesi ve sonrası olmuş atesle olctugum için geç öğrendim sonradan catlayani inşallah öyledir az önceki yaptığım testte gölge goruyorum çıplak gözle belirgin ama umutlanmak istemiyorum boş yere o yüzden sabahı bekleyeceğimDiğer grupta da bir arkadaş yazmış iki kez yumurtlamış. Regli 2 gün gecikince 19 beta ile öğrenmiş. İkinci yumurtadan olmuş belliki. Eğer sende de öyle bir durum olursa bir kaç gün daha beklemeliyiz
Sabaha İnşAllah daha da belirginleşir dualarım seninle canım benim. Bende görüyorum testinde hafif gölge ama yinede testlerden ağzımız çok yandı pembe görene kadar sabredelimEvet bebeğim öyle olmuş galiba ikinci çatlayanda ise o gün ilişki olmamış öncesi ve sonrası olmuş atesle olctugum için geç öğrendim sonradan catlayani inşallah öyledir az önceki yaptığım testte gölge goruyorum çıplak gözle belirgin ama umutlanmak istemiyorum boş yere o yüzden sabahı bekleyeceğim
Ay inşallah bebeğim yarın da silik de olsa görürsem acilde kan vereceğim çünkü düğüne gidicez hiç değilse coraspin almam lazım köyde olucam bekledikçe daha belirgin görünüyor gözüme ay inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur melegim canSabaha İnşAllah daha da belirginleşir dualarım seninle canım benim. Bende görüyorum testinde hafif gölge ama yinede testlerden ağzımız çok yandı pembe görene kadar sabredelim
Bence sen corasprini al şimdiden yanına ne olur ne olmaz İç gitsin zararı olacak değil yaAy inşallah bebeğim yarın da silik de olsa görürsem acilde kan vereceğim çünkü düğüne gidicez hiç değilse coraspin almam lazım köyde olucam bekledikçe daha belirgin görünüyor gözüme ay inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur melegim can
Canım zaten doktor günde bir yazmış bence onun da bir zararı olmaz sabah eczaneye gidince alayımBence sen corasprini al şimdiden yanına ne olur ne olmaz İç gitsin zararı olacak değil ya
Çocuk aspirini değil mi zatenCanım zaten doktor günde bir yazmış bence onun da bir zararı olmaz sabah eczaneye gidince alayım
İçeriği aynı imiş galiba zaten canım sadece rengi ve kutusu farklı bildiğim kadariylaÇocuk aspirini değil mi zaten
Bende gebelik oluşursa kullanıcam bakalım İnşAllah o günleri görebilirizİçeriği aynı imiş galiba zaten canım sadece rengi ve kutusu farklı bildiğim kadariyla
Aminn inşallah bebeğimBende gebelik oluşursa kullanıcam bakalım İnşAllah o günleri görebiliriz
Bende görüyorum kuzum inşallah sabah bir tık koyu görürüz baımAy inşallah bebeğim yarın da silik de olsa görürsem acilde kan vereceğim çünkü düğüne gidicez hiç değilse coraspin almam lazım köyde olucam bekledikçe daha belirgin görünüyor gözüme ay inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur melegim can
İnşallah canımBende görüyorum kuzum inşallah sabah bir tık koyu görürüz baım
Bencede zararı olmaz normal de de hamilelik dışında haftada 3 defa kullanın diyorlar kan pıhtılaimasına karşıCanım zaten doktor günde bir yazmış bence onun da bir zararı olmaz sabah eczaneye gidince alayım
Zaten doktorum gebelikten önce alıcaksın dedi geç öğrenince dedim heralde regl gelir bugün de böyle olunca yarın her ihtimale karşı alırımBencede zararı olmaz normal de de hamilelik dışında haftada 3 defa kullanın diyorlar kan pıhtılaimasına karşı