Merhaba canım sen tek yumurtayla ıkız gebelık yasıyordunn nasılsın suan gebelık nasıl gıdıyor kacıncı haftandasınSperm sorunu yoksa her gün değerlendir Canım benim takip ettiğim bi kaç tane doktor var onlarda aynı görüşte. Spermin her zaman tazesi makbuldür diyolar
Dene canım ama adetin 4. Günü başlayın yumurtlama görene kadar ondan sonra devam etmeyin ben denedigim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu maalesefBunu bende denim hemen yarın
Belki üst üste kullandığın için etki etmemiş olabilir kuzum bilmiyorum geç de olsa catlayacaktir emin olBen onu iki aydır kullanıyorum canım aynı ölçüde karıştırmıştım bu ay faydası olmadı sanırım vana
Belkide canım geçen ay çatladı faydası oldu belki bu ayda geç olacaktırBelki üst üste kullandığın için etki etmemiş olabilir kuzum bilmiyorum geç de olsa catlayacaktir emin ol
Olabilir bebeğimBelkide canım geçen ay çatladı faydası oldu belki bu ayda geç olacaktır
Olsun da geç olsun canım hayırlısıyla inşallah bu ay umut etmiştimOlabilir bebeğim
Umudunu hiç yitirme balım olucak inşallahOlsun da geç olsun canım hayırlısıyla inşallah bu ay umut etmiştim
Canım değerleri hatırlıyor musun? İleri hızlı yüzde kaçtı? Kaç milyondu toplamda.En doğrusunu sen bilirsin bebeğim ama bizim kimyasal eşimden kaynaklo imiş doktor öyle söyledi ama bu ay tekrar test verdik çok şükür düzelmiş değerler hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebeğim eminim en güzel zamanda sana gelicektir bebişin
Evet canım benim su gibiydi ve çatlamıştu yumurtam .Kızlar merhabayumurtlama akıntısı su gibi olabilir mi ? Benim yumurtlama zamanım bu günler ve resmen su gibi akıntım var aktığını hissediyorum
Toplam 180 milyon ml de 60 milyon çıktı kuzum ileri hız %36Canım değerleri hatırlıyor musun? İleri hızlı yüzde kaçtı? Kaç milyondu toplamda.
Bu son hali mi canım? Bu baya iyi çıkmış maşallahToplam 180 milyon ml de 60 milyon çıktı kuzum ileri hız %36
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese versin inşallahUmudunu hiç yitirme balım olucak inşallah
Varikosel varken test vermedi eşim bebeğim zaten 4 sene önce ameliyat olmuştu tek taraflı bu sefer ağrım var diye gitti kendisi tahmin etti varikosel diye gittik doktor test istedi dedi ona göre ameliyat edelim eşim dedi hocam gerek yok ben ameliyat istiyorumBu son hali mi canım? Bu baya iyi çıkmış maşallahvarikosel varken hatırlıyor musun peki değerleri?
Bu sefer çift taraflı çıkmıştı ama solda 3. Grande sağ da da 1 yeni yeni başlıyor dedi doktorVarikosel varken test vermedi eşim bebeğim zaten 4 sene önce ameliyat olmuştu tek taraflı bu sefer ağrım var diye gitti kendisi tahmin etti varikosel diye gittik doktor test istedi dedi ona göre ameliyat edelim eşim dedi hocam gerek yok ben ameliyat istiyorum
Hımm anladım canım teşekkür ederimVarikosel varken test vermedi eşim bebeğim zaten 4 sene önce ameliyat olmuştu tek taraflı bu sefer ağrım var diye gitti kendisi tahmin etti varikosel diye gittik doktor test istedi dedi ona göre ameliyat edelim eşim dedi hocam gerek yok ben ameliyat istiyorum
Rica ederim canımHımm anladım canım teşekkür ederim
Aaa dün gece belkide pik oldu baya koyuydu ama pik değildi. Bugün daha silik meselaEvet canım benim su gibiydi ve çatlamıştu yumurtam .
Henüz erken canım bence ayın 20sinde yapmalısınKızlar yumurtlama tarihi 6 mayıs çatlama tarihi 8 mayıs. Hangi tarihte idrar testi yapmam lazım? Bugün yaptım negatif çıktı