Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Rabbim sanada nasip etsin inşallah 😇
Dediğim gibi ben miratech ve artimedin erken Gebeliğini aynı anda yaptım bide yanında frelly ve artimedin çubuk testlerini aldım 2sinde çıktı 2snde çıkmadı haberin olsun artimed alma 🥰
Testler aşağıda
Bulamadım ben başka birşey aldım tam anlamadım ya bozuk ya da bu ay bebek yok☺️

Yaptın mı tekrardan hangisini aldın? Yaptıysan atar mısın?
Test böyle çıktı canım erken gebelik testiymiş adı çok duymadığım bi test ama muhtemelen bu ay bebek yok. Bata 2gün var bir de pazar günü deneyeceğim test eğer regli olmazsam OVULA testin adı.
20230517_192550.jpg

Test böyle çıktı canım erken gebelik testiymiş adı çok duymadığım bi test ama muhtemelen bu ay bebek yok. Bata 2gün var bir de pazar günü deneyeceğim test eğer regli olmazsam OVULA testin adı. Eki Görüntüle 3249055
Testin kağıdı yana mı kaymış napmış ne acayip Bi testmiş bu c nin kırmızısını bile göremiyoruz 🙄

Göremedim canım ya inşallah pazar günü birşeyler çıkar hiç normal test yapmadın mı?
Predictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım🙈 ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim😅 zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti 😁
Al cıkarttım bak yok bisey flash bile tuttum alttan ama ı ıh😆
20230517_192738.jpg

Amin canım çok sağol 🙏bizi de unutmadın Allah razı olsun, tiroid hamilelikte önemli, önceden önlem alman güzel olmus, hamileliğe hem fiziksel hem de ruhsal olarak hazırlanmak, süreci daha keyifli geçirmeyi sağlıyor, inşallah senin de en kısa süre güzel haberlerini alacağız 🙏🌼😌💗
Aynen dediğin gibi her açıdan hazır olmak çok önemli ☺️ Ben bu zamana kadar her ay bir çok riski göze alarak deniyordum nasip olmuyordu. Artık riskler kalmadı çok şükür 🤲🏻 Dualarınızı bekliyorum benim içinde 😍

Predictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım🙈 ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim😅 zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti 😁
Eki Görüntüle 3249059
Yokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yani

Eki Görüntüle 3249059
İlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin😂😂 hala çok erken test için canım

Yokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yani
Bakalım bebeğim inşallah 🤲🏻😊
İlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin😂😂 hala çok erken test için canım
Kız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdim 🤣

X