- 18 Haziran 2022
- 4.149
- 5.856
Rica ederim bebeğim ne demekÇok teşekkür ederim tiroid hastasıyım düzenli ilaç içiyorum. Artık ben lh iyi düşürmek için bir şeyler yapmaya çalışayım. Cevabın için çok sağol kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bebeğim ne demekÇok teşekkür ederim tiroid hastasıyım düzenli ilaç içiyorum. Artık ben lh iyi düşürmek için bir şeyler yapmaya çalışayım. Cevabın için çok sağol kuzumm
Bulamadım ben başka birşey aldım tam anlamadım ya bozuk ya da bu ay bebek yokTeşekkür ederim canım. Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Dediğim gibi ben miratech ve artimedin erken Gebeliğini aynı anda yaptım bide yanında frelly ve artimedin çubuk testlerini aldım 2sinde çıktı 2snde çıkmadı haberin olsun artimed alma
Testler aşağıda
Yaptın mı tekrardan hangisini aldın? Yaptıysan atar mısın?Bulamadım ben başka birşey aldım tam anlamadım ya bozuk ya da bu ay bebek yok
Test böyle çıktı canım erken gebelik testiymiş adı çok duymadığım bi test ama muhtemelen bu ay bebek yok. Bata 2gün var bir de pazar günü deneyeceğim test eğer regli olmazsam OVULA testin adı.Yaptın mı tekrardan hangisini aldın? Yaptıysan atar mısın?
Testin kağıdı yana mı kaymış napmış ne acayip Bi testmiş bu c nin kırmızısını bile göremiyoruzTest böyle çıktı canım erken gebelik testiymiş adı çok duymadığım bi test ama muhtemelen bu ay bebek yok. Bata 2gün var bir de pazar günü deneyeceğim test eğer regli olmazsam OVULA testin adı. Eki Görüntüle 3249055
Evet yana kaymış bebeğim içini açıp çıkartacaktım da zaten gölge dahi gözükmüyor o nedenle uğraşmadım kaldırdım kenaraTestin kağıdı yana mı kaymış napmış ne acayip Bi testmiş bu c nin kırmızısını bile göremiyoruz
Dur Bi düzgünce bakayım benEvet yana kaymış bebeğim içini açıp çıkartacaktım da zaten gölge dahi gözükmüyor o nedenle uğraşmadım kaldırdım kenara
Teşekkür ederimmmmm çok iyi oldu buEki Görüntüle 3249028
Seve seve kuzum hamilelik için olması gereken hormon seviyesi bu şekilde
Göremedim canım ya inşallah pazar günü birşeyler çıkar hiç normal test yapmadın mı?Evet yana kaymış bebeğim içini açıp çıkartacaktım da zaten gölge dahi gözükmüyor o nedenle uğraşmadım kaldırdım kenara
Kadın doğuma git canım gerekli ilaçlarla destekleyip kısa sürede normal seviyelere çekerlerLh 11,4
fsh 6,4
e2 36
Tsh 3,92
Ama bende amh diye bir değer yazmıyor
Benim durum biraz uymuyor gebeliğe şuan sanki
Predictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçtiGöremedim canım ya inşallah pazar günü birşeyler çıkar hiç normal test yapmadın mı?
Aynen dediğin gibi her açıdan hazır olmak çok önemli Ben bu zamana kadar her ay bir çok riski göze alarak deniyordum nasip olmuyordu. Artık riskler kalmadı çok şükür Dualarınızı bekliyorum benim içindeAmin canım çok sağol bizi de unutmadın Allah razı olsun, tiroid hamilelikte önemli, önceden önlem alman güzel olmus, hamileliğe hem fiziksel hem de ruhsal olarak hazırlanmak, süreci daha keyifli geçirmeyi sağlıyor, inşallah senin de en kısa süre güzel haberlerini alacağız
Hangi tür canım hiper mi hipo mu?Çok teşekkür ederim tiroid hastasıyım düzenli ilaç içiyorum. Artık ben lh iyi düşürmek için bir şeyler yapmaya çalışayım. Cevabın için çok sağol kuzumm
Yokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yaniPredictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti
Al cıkarttım bak yok bisey flash bile tuttum alttan ama ı ıh
Eki Görüntüle 3249059
Bebeğımmm güle güle kullananTeşekkür ederimmmmm çok iyi oldu bu
İlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin hala çok erken test için canımPredictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti
Eki Görüntüle 3249059
Çok erken değil mi zaten canım ya çıkmaması çok normalPredictor Early yaptım 6 gün erkengebelik testi ama onda çok aceleci davrandım ilişkiden 3 gün sonra falan denemiştim zaten suan ovulasyonun ustunden 6 gün geçti
Eki Görüntüle 3249059
Ay kız valla yerim seniİlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin hala çok erken test için canım
Benimde amh a bakılmadı canım. Çokta bir fark yok senin. Benim 8 fsh 24 lh. Biraz kilon varsa onu verince bile
Kadın doğuma git canım gerekli ilaçlarla destekleyip kısa sürede normal seviyelere çekerler
Bakalım bebeğim inşallahYokmuş kuzum evet. İnşallah 2 gün sonra çıkar bazen şey oluyor testlerin hassasiyetleri farklılık gösterebilir yani
Kız dalga geçme ilk bebek denemem ve ilk test kullanışım zaten sabırsızım dayanamadım yapıverdimİlişki sırasında da yapabilirdin testi yine iyi beklemişin hala çok erken test için canım