Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz iyiyiz bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsın bebiş nasıl çok rahatsızlık veriyor mu annesi
Merhabalar kızlar benim sorumada bakabilirmisiniz

Hayırlısı olsun canım rabbim hepimize zahmetsiz ilaçsız rahatlıkla nasip etsin

Canım aslında bende asırı mıde bulantısı var kac seferde boyle olmustu şimdide boyle oldu ilaclardan ıgneden dolayı mı oluyor anlamadım tabı bu arada testte yaptım negatif
Hayırlısı olsun canım demek ki daha vakti var olsa çıkardı diye düşünüyorum açıkcası . Benimde bu kez öyle olmuştu lekenme bulantı hassasiyet falan acaba dedim test yapmıştım ama adet oldum . Bazen adet öncesi de bulantı olabiliyor senin de öyleyse belki adet olacaksın diyedir bir kaç gün daha bekle olmazsan kan testi verirsin

Biraz zorladı bu minik ilk oğlumdan rahatlığım yok mide bulantılarım filan geçti şükür iyiz yani şükür sen nasılsın bi kaç sayfa okudum bebiş geliyor sanırım
Bende iyiyim balım çok şükür inşallah öyledir şu an takip ediyoruz daha koyulaşma varsa vardı dualarından eksik etme balım ne güzel annesi sağlıkla da doğsun inşallah

Eki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz C cnlrm melisaa93 melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım
Canım yanlıs hatırlamıyorsam senin ignenin 12.’günü o yüzden gölge bile görüyorsan igne etkisi olması muhtemel, ben 13. Gün silik görüp kan verdiğimde negatifle karsılastım o yüzden sabırla 15. Günü bekle, igneden dolayı reglin gelmesi 17-18 günü bulabilir ki insallah gelmez ve hamilesindir

Evet canım zaten siliklesmesini veya koyulasmasini bekliyorum bir kaç gündür ne siliklesiyor ne koyulaşıyor onu takip ediyorum kan vermek için bekliyorum daha teşekkür ederim
Günaydın canım kuzum ben pek göremedim ya diğer günlerdeki testlerine bakmıştım olsa koyu olması gerekmez miydi
Evet koyu olması gerekirdi bende bir anlam veremedim canım bekliyorum daha ne diyelim

Sürekli test yapıp negatif pozitif gölge takibi yapıldığında ben cok yorulmustum canım kendimden biliyorum o yüzden relax ol insallah zamanı geldiginde olacak ben bi sene bosuna ugrasmısım tüplerim kapalıymıs düsünsene bosuna catlatma ignesi vs kullandım ama simdi diyorum ki zamanı demekki bundan sonraymıs o yüzden icini rahat tut regl olursan da üzülme zamanı geldiginde olacak

Çok sağol yorumun için balım ama İnanki çok rahatım ben psikolojimi zaten regle hazırlamisim üzülmemek için bildiğimden 1 buçuk yıldır deniyoruz bizde bir düşük bir kimyasal var hani hamilelik olursa sürpriz olucak bana

Yarın daha belirleyici olacak İnşAllah test bizi kandırmıyordur hala aynı düşüncedeyim bugünkü daha rahat görünüyor
Yaa kuzum benim inşallah öyledir ateşim de yüksek ilerliyor dediğin gibi yarın daha rahat anlarız inşallah ikinci yumurtam ayın 9 unda çatlamış eğer onu baz alırsak normal böyle çıkması 6 gün var daha rabbim hayirlisini versin

Amiiin inşAllah canım benim sağlıkla hayırla gelsinlerde sabırla bekleriz tamamen kesinleşmesi için 6 gün ne ki su gibi geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…