- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Amiiin amin aradan kendime de dua kaptımDemi kaç senedir bekliyoruz 6 gün mü bekleyemicez sende hayırlısı ile alırsın inşallah balım güzel haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin amin aradan kendime de dua kaptımDemi kaç senedir bekliyoruz 6 gün mü bekleyemicez sende hayırlısı ile alırsın inşallah balım güzel haberi
Rica ederim canım benim bu seferde olmayacak yumurtlama büyük ihtimalle sizden güzel haber alalım o yeterİnşallah balım sabırsızlıkla yarını beklicem çok teşekkür ederim size
Aa bak ne güzel kalabiliyorsun ama tabi düsük vs olunca erken ögrenmen daha iyi o yüzden dogru takipte kalman gerekliÇok sağol yorumun için balım ama İnanki çok rahatım ben psikolojimi zaten regle hazırlamisim üzülmemek için bildiğimden 1 buçuk yıldır deniyoruz bizde bir düşük bir kimyasal var hani hamilelik olursa sürpriz olucak bana
Bu arada dün ve bugüne baktıgımda dogru bugün daha belirginÇok sağol yorumun için balım ama İnanki çok rahatım ben psikolojimi zaten regle hazırlamisim üzülmemek için bildiğimden 1 buçuk yıldır deniyoruz bizde bir düşük bir kimyasal var hani hamilelik olursa sürpriz olucak bana
Yaa inşallah öyledir çok teşekkür ederim kuzum evet düşük olduğu için erken öğreniyorum ki önlenmesi için doktorumun yapabileceği bir şey var ise yapsın en azından bu sefer tutunur inşallahBu arada dün ve bugüne baktıgımda dogru bugün daha belirgin
Cano bence de bugün daha belirginleşmiş. Durdukça nasıl okuyor takip et bakalımYaa inşallah öyledir çok teşekkür ederim kuzum evet düşük olduğu için erken öğreniyorum ki önlenmesi için doktorumun yapabileceği bir şey var ise yapsın en azından bu sefer tutunur inşallah
Yaaa canım ben görüyorum ya da görmek mi istiyoruz acaba diyorum ama telefonun flash ışığını arkasına koysana daha belirginleşiyor.Eki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz C cnlrm melisaa93 melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım
Sorunu göremedim canım tekrar sorarsan Yardımcı oluruzMerhabalar kızlar benim sorumada bakabilirmisiniz
Ayyyy aşkım çok heyecanlandım bildirimi görünce. Çok sevindim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 @Deepblues sevayd bebekheyecani M mucizeOldu mutluanne2779 cans16 Veziir ekimm24 Esveed trkn0709 Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu
MaşAllah canım.Allah kucağına almayı nasip etsinMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 @Deepblues sevayd bebekheyecani M mucizeOldu mutluanne2779 cans16 Veziir ekimm24 Esveed trkn0709 Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu
Ediyorum kuzum ya hadi inşallah yarın tam belli olurCano bence de bugün daha belirginleşmiş. Durdukça nasıl okuyor takip et bakalım
Ben hep öyle bakarım zatenYaaa canım ben görüyorum ya da görmek mi istiyoruz acaba diyorum ama telefonun flash ışığını arkasına koysana daha belirginleşiyor.
Bebeğimmm sağlıkla gelsin inşallah kuzum benimMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 @Deepblues sevayd bebekheyecani M mucizeOldu mutluanne2779 cans16 Veziir ekimm24 Esveed trkn0709 Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu
imagination forever koş koş tasumuz hamişşMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 @Deepblues sevayd bebekheyecani M mucizeOldu mutluanne2779 cans16 Veziir ekimm24 Esveed trkn0709 Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu
Ayy kuzum benim inan kendim kadar sevindim ben zaten dünde emindim olduguna çook çokk mutlu oldum saglıkla gelsin bebegin kuzum darısıda bana inşallah. Kaçıncı günün bugün canımMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can Papatyamaviss pozitifbiri fnd_50 @Deepblues sevayd bebekheyecani M mucizeOldu mutluanne2779 cans16 Veziir ekimm24 Esveed trkn0709 Tikabasa Trueliving Cey1an C cnlrm Niqu
Kuzum iki testinede baktım sanki bu gün bir tık daha koyu akşama tekrarla tatlım inşallah bebişin seninledir balımEki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz C cnlrm melisaa93 melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım
İnşallah bebeğim akşam yapınca çok stres oluyorum ya sabah yaparım inşallah net görürüz bebişim ben hala umutlanmak istemiyorum net pembe görmeden heralde inanmicamKuzum iki testinede baktım sanki bu gün bir tık daha koyu akşama tekrarla tatlım inşallah bebişin seninledir balım
Sen naptın geldi mi reglinKuzum iki testinede baktım sanki bu gün bir tık daha koyu akşama tekrarla tatlım inşallah bebişin seninledir balım