Bende bu testle öğrendim hamile olduğumu regle 6 gün kala hemde tebriklerBenim test ovulasyonla gelenlerden innovita diye insallah vardir valla ikimizdede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu testle öğrendim hamile olduğumu regle 6 gün kala hemde tebriklerBenim test ovulasyonla gelenlerden innovita diye insallah vardir valla ikimizdede
İnsallah vardi yarin tekrarlarim naispse 2 yil olucak bu cizgiyi gormek istiyorumBende bu testle öğrendim hamile olduğumu regle 6 gün kala hemde tebrikler
İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni canımİnsallah vardi yarin tekrarlarim naispse 2 yil olucak bu cizgiyi gormek istiyorum
İnşallah canımBenim test ovulasyonla gelenlerden innovita diye insallah vardir valla ikimizdede
Bugün ve yarın yaparsan varsa çıkar canım çok silik bir şekildeayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
1 günde çok fark olmaz canım, hayırlısı olsun hakkındaMerhaba kizlar bugun yaptigim test dun ile arasinda bir koyulasma olmasi gerekmezmiydi eger varsa bata 4 gun var yumurtlamaya gore yardimci olursaniz sevnirim
Kan testi yaptrsam belli olurmu acaba1 günde çok fark olmaz canım, hayırlısı olsun hakkında
Bugun test yaptınmıııBugün ve yarın yaparsan varsa çıkar canım çok silik bir şekilde
Yaptım canım çok silik bir şekilde devam ediyorBugun test yaptınmııı
Sizin kac gun var bata testi paylasma imkaniniz varmi benimde asiri silik iki gundurYaptım canım çok silik bir şekilde devam ediyor
Canım çatlatma iğnesi yaptım ben ona göre 5 günüm var iğnenin ise 10. Günü atayım tabiSizin kac gun var bata testi paylasma imkaniniz varmi benimde asiri silik iki gundur
Sizin kac gun var bata testi paylasma imkaniniz varmi benimde asiri silik iki gundur
Ben ovulasyon yaptim 10 . Gun bugun ayni ben gorebiliyorum ama asiri silik kamerada o cok gorunmuyor hayirlisi olsun insallah hakkimizdaEki Görüntüle 3247675
En alttaki bugünkü canım
İnşallah canim koyulasmiyor da umudumu kesmek üzereyimBen ovulasyon yaptim 10 . Gun bugun ayni ben gorebiliyorum ama asiri silik kamerada o cok gorunmuyor hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Bende biraz daha koyulasmasini beklerdim ilk gebeligimde oyle olmustu ama sonra kalbi durdu malesef iki gun once yaptigim teste kuruma cizgisi bile yok ama bunda az bucuk birseyler var yaklasik bir haftadir adet sancilarim var bende bilemedim ama kirmizilari gorunceye kadar bu aydan umut kesmek kesinlikle yokİnşallah canim koyulasmiyor da umudumu kesmek üzereyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelimBende biraz daha koyulasmasini beklerdim ilk gebeligimde oyle olmustu ama sonra kalbi durdu malesef iki gun once yaptigim teste kuruma cizgisi bile yok ama bunda az bucuk birseyler var yaklasik bir haftadir adet sancilarim var bende bilemedim ama kirmizilari gorunceye kadar bu aydan umut kesmek kesinlikle yok
Bunlarida bn bugun yaptimEki Görüntüle 3247675
En alttaki bugünkü canım