Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba.Pko olup Proxyfemin kullanıp gebe kalan varmı.İnositol hayıt içerikli takviye.içerik çok iyi görünüyor.3 4 gündür içiyorum tadı da iyi.daha önce maxijuno kullandım onun da içerik süper ama daha gebelik olmadı

ayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?

ayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Adet sancısı gibi ama daha az ve batma çekilme var.Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?
Bugün ve yarın yaparsan varsa çıkar canım çok silik bir şekilde

Merhaba kizlar bugun yaptigim test dun ile arasinda bir koyulasma olmasi gerekmezmiydi eger varsa bata 4 gun var yumurtlamaya gore yardimci olursaniz sevnirim 🥹

Eklentiler

• IMG_20230515_100445.jpg
    IMG_20230515_100445.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230515_100242.jpg
    IMG_20230515_100242.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 80
İnşallah canim koyulasmiyor da umudumu kesmek üzereyim
Bende biraz daha koyulasmasini beklerdim ilk gebeligimde oyle olmustu ama sonra kalbi durdu malesef 🥹 iki gun once yaptigim teste kuruma cizgisi bile yok ama bunda az bucuk birseyler var yaklasik bir haftadir adet sancilarim var bende bilemedim ama kirmizilari gorunceye kadar bu aydan umut kesmek kesinlikle yok 🌸

Bende biraz daha koyulasmasini beklerdim ilk gebeligimde oyle olmustu ama sonra kalbi durdu malesef 🥹 iki gun once yaptigim teste kuruma cizgisi bile yok ama bunda az bucuk birseyler var yaklasik bir haftadir adet sancilarim var bende bilemedim ama kirmizilari gorunceye kadar bu aydan umut kesmek kesinlikle yok 🌸
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim

X