28 29 nisan yumurtlama 30 nisan çatlama oldu canımBenimde 12. Gün negatif maalesef
Cok ınce bişey var sankı testının markası nedırBenimde 12. Gün negatif maalesef
Amaaan hepimizin öyleBenim yumurtam bağımsızlığını ilan etti bence
Büyük ihtimal çıkar cnmKizlar merhabalar 29 nisanda catlatma iğnesi oldum acaba yarın test yapsam doğru sonuç alır mıyım. Cumartesi de adet günüm olarak gözüküyor
Hangi gebelik testi daha iyi acabaBüyük ihtimal çıkar cnm
Artimed almada canım ne alırsan al o bende hep silik çıkardıHangi gebelik testi daha iyi acaba
Çok tesekkur ederimArtimed almada canım ne alırsan al o bende hep silik çıkardı
Catlamişş bugün kesin değerlendir canımmKızlar ovulasyona bakarmısınız bi. Sonuncusu bugüne ait. İlk 2si 9 mayıs 3.sü 10 mayıs 4.sü 11 mayıs yumurtlama bitti mi? 9 mayısı değerlendirdik 10u boş geçtim bugünü de değerlendireceğim. Doğru mu yapıyorum Eki Görüntüle 3246103
İnşallah canım benimde yarın 10. Günüm inşalalh bu ay güzel haberler alırızÇok tesekkur ederimumarım güzel sonuç çıkar pek bi umudum da yok
İnşallahİnşallah canım benimde yarın 10. Günüm inşalalh bu ay güzel haberler alırız
Canım çok sevindim sağ salim gelsinler inşallah ne zamandır giremiyordum yeni gördüm tebrik ederimKızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
Laboquick testCok ınce bişey var sankı testının markası nedır
Bende yazdım cevap vermiyor anlamadım inşallah iyidirimagination forever cano nerelerdesin?
Canım sendemı 2 mayısta ıgne oldunİnşallah canım benimde yarın 10. Günüm inşalalh bu ay güzel haberler alırız
O 3 mayista oldu çarşambaydi işte canımCanım sendemı 2 mayısta ıgne oldun
PaRdon o iğne yapmadı Çarşamba gittiğinde doktor catlamislar demiştiCanım sendemı 2 mayısta ıgne oldun
Ben igne olmadım canım klomen kullandım sadceCanım sendemı 2 mayısta ıgne oldun