Tamam canım evet bugün çatlama olmuş . Bugünü de kesin değerlendirEn üstte 2 tanesi 9 mayıs. Ondan sonraki 10 mayıs en sondaki 11 mayıs canım
Pcos musun ?Canım benim fsh a oranla 3 kat fazla çıktı.Yüksek olunca yumurtlama olmuyormuş. Normalı fsh ile aynı yada daha düşük olması gerekirmiş
Sanırım öyleyim dr belirtmedi ama bilmiyorumPcos musun ?
Sağol canım teşekkür ederimTamam canım evet bugün çatlama olmuş . Bugünü de kesin değerlendir
Lh / FSH oranından olup olmadığını anlayabilirsin çıkacak değer 2.5 tan büyükse pcos oluyorsun canımSanırım öyleyim dr belirtmedi ama bilmiyorum
Canım artı medler bendede cok cok sılık bı cızgı verıyor negatıfe yakın yanı dun farklı bır tedtle yapmiştım daha nettı sımdıde elımde artı med vardı onu yaptım hassasıyetımı dusuk anlamadım yoksa negstıfemı donuyorum bılmıyorumKızlar merhaba
Bugün o siliği gördükten sonra 2 erken kaset test aldım
Erken testlerden biri miratech diğeri artimed
Kasetlerin de yine biri artimed çubuk diğeri frelly mi ne o marka
Frelly ve miratech olanları pozitif olanlar diğer 2artimedler negatif olanlar sizce hangisi doğru?
Adete ne kadar var ya da gecikme sonrası test miKızlar merhaba
Frelly ve miratech olanları pozitif olanlar diğer 2artimedler negatif olanlar sizce hangisi doğru?
Frelly ve miratech iyi diyorlar? Bugün araştırdığım bunlar iyi demişler de ben şimdi artimedlere mi güveniyim negatif olarak yoksa diğer 2sine mi? Ve ilk dakikadan damlattığım da bile vardı bak onları da atayım yanlış değildir diye düşünüyorumCanım artı medler bendede cok cok sılık bı cızgı verıyor negatıfe yakın yanı dun farklı bır tedtle yapmiştım daha nettı sımdıde elımde artı med vardı onu yaptım hassasıyetımı dusuk anlamadım yoksa negstıfemı donuyorum bılmıyorum
Hayır 3 gün varAdete ne kadar var ya da gecikme sonrası test mi
Yani bence birşeyler var her testin hassasiyeti farklı oluyor. Kan verip bi değerine baktır bence canımHayır 3 gün var
Bence kesin var canım şimdi artimedler de de silik çizgi gördüm dikkatli bakınca atayım BakYani bence birşeyler var her testin hassasiyeti farklı oluyor. Kan verip bi değerine baktır bence canım
Kızlar hassasıyet acısından kutuda yazan markayı tavsıye ederım. Aldıgım eczane uzak olmasa tekrar alacaktım yanıKızlar merhaba
Bende var canım ya çünkü artimedler de ben görüyorum silik çizgiyi bak attımKızlar hassasıyet acısından kutuda yazan markayı tavsıye ederım. Aldıgım eczane uzak olmasa tekrar alacaktım yanı
Bak canım bunlarda da silikYani bence birşeyler var her testin hassasiyeti farklı oluyor. Kan verip bi değerine baktır bence canım
Benimde 12. Gün negatif maalesefO 4 gün kala ki testin duruyor mu canım atar msın?
Yumurta çatlayalı ne kadar oldu canım
Sanki çok ince çizgi var gibi bana mı öyle geliyorBenimde 12. Gün negatif maalesef
Laboquick test kuruma çizgisi yapmıyor diye aldım ama her testte o ince çizgiyi gördüm kuruduktan sonra bi tık daha belli oluyor kuruma çizgisi büyük ihtimalle Buda ama tamamen bembeyaz negatif hiç görmedim hep böyleSanki çok ince çizgi var gibi bana mı öyle geliyor
Çok zor bu işler kuzum ya Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahEvet canım eskiden hamile kalamayanlar hayıt kullanırlarmış internetten bak araştır kuzum
Benim yumurtam bağımsızlığını ilan etti benceİkincide koyulmuş baya canım ama sanki pik değil gibibilemedim