- 25 Eylül 2022
- 9.209
- 13.339
- 36
Valla canım benimde füze gibi yükseldi ama sonuç beklemedim patlak balon gibi sönmesindeBenim ateş niye hiç düşmeden böyle yukselise geçti ki sanki uçak melegim can Papatyamaviss @savascii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım benimde füze gibi yükseldi ama sonuç beklemedim patlak balon gibi sönmesindeBenim ateş niye hiç düşmeden böyle yukselise geçti ki sanki uçak melegim can Papatyamaviss @savascii
Aa sende mi kuzum inşallah olur allah isterse bir de aynı on da aynı kuzum senin kaçıncı günün. Yaa test al kız yanınamelegim can Mervenur277 kızlar biz aynı günleri bekliyormuşuz ya benimki düşük ihtimal ve olursa tek ilişkiden olacak. Uygulamanın gösterdiği gün oldu sadece birde ihtimalin orta olduğu günlerde... Hayırlısı bakalım... Ve ben bugün memlekete gidiyorum. Yanıma testte almayacağım, bakalım nasıl duracağım çatlamadan, patlamadan
Bugün 6. Gün, benim döngüm Kimyasaldan sonra iyice kısaldı 25 26 ya düştü bir de süresi 8 güne çıktı, o yüzden karışık benim...Aa sende mi kuzum inşallah olur allah isterse bir de aynı on da aynı kuzum senin kaçıncı günün. Yaa test al kız yanına
Benimde döngüm çok degişik canım bir kısa bir uzun. Eger dışarı çıkarsan al alamazsanda sorun degil sonunda bebek olsunda geç ögrenelim no problemBugün 6. Gün, benim döngüm Kimyasaldan sonra iyice kısaldı 25 26 ya düştü bir de süresi 8 güne çıktı, o yüzden karışık benim...
Dışarı çıkarsam belki ama çıkmazsa elimi kolumu sallaya sallaya gider gelirim
E ne güzel aşkımBenim ateş niye hiç düşmeden böyle yukselise geçti ki sanki uçak melegim can Papatyamaviss @savascii
Ayyy inşallah hepimiz de alırız güzel haberi canımmm ben pttavm den test söyledim bir hafta olucak gelmedi daha şubeye yetişmiş dağıtıma çıkarmıyorlar catlicammelegim can Mervenur277 kızlar biz aynı günleri bekliyormuşuz ya benimki düşük ihtimal ve olursa tek ilişkiden olacak. Uygulamanın gösterdiği gün oldu sadece birde ihtimalin orta olduğu günlerde... Hayırlısı bakalım... Ve ben bugün memlekete gidiyorum. Yanıma testte almayacağım, bakalım nasıl duracağım çatlamadan, patlamadan
Hep diyoruz yükselsin yükselsin e hic durmadan yükselince de insan ters bir şey mi var diyorE ne güzel aşkım
Yumurtlama değişir kuzum sorun olmaz döllenirse adet olmazsnKızlaar günaydın yine ben yine bir soru şimdi bu mesele kafama çok takıldı reglime 8 gün var ve yumurtam dün çatladı adet tarihine bu kadar yakın olması sorun mu bilginiz var mı? İnternette bilgi bulamadım hiç adet döngüm genelde 24/25 gün arası
Sanki 8günde döllenme olmazmış gibi geliyor.. Gerçi yumurtlama öncesinde de 5 gün değerlendirdim ama şans erken gebelik testi almıştım pazar günü deneyeyim diyordum çok hevesliydimYumurtlama değişir kuzum sorun olmaz döllenirse adet olmazsn
Çatlamadan 14 gün sonra adet olmak gerekir . Haftaya cumartesi pazar yapsan çıkma ihtimali var sonucunSanki 8günde döllenme olmazmış gibi geliyor.. Gerçi yumurtlama öncesinde de 5 gün değerlendirdim ama şans erken gebelik testi almıştım pazar günü deneyeyim diyordum çok hevesliydim
Canısı işte benim çatlamadan 8 gün sonra adetim yani haftaya cuma adet olacağım. Nisan ayında doktor kontrolune gittim çocuk istediğim için bana yumurtan çatlamak üzere dedi döngünün 14. Gunuydu 15.günde çatladığını varsaysam o günden 8 gün sonra adet oldum (geçen ay deneme yapmadımbu ay ilk gebelik denemem)Çatlamadan 14 gün sonra adet olmak gerekir . Haftaya cumartesi pazar yapsan çıkma ihtimali var sonucun
Canım belki adetin gecikecek ve bu sorun değil yumurtlama günü herkesin farklı adetten 2 gün sonra bile çatlayan var.Kızlaar günaydın yine ben yine bir soru şimdi bu mesele kafama çok takıldı reglime 8 gün var ve yumurtam dün çatladı adet tarihine bu kadar yakın olması sorun mu bilginiz var mı? İnternette bilgi bulamadım hiç adet döngüm genelde 24/25 gün arası
Canım benim hep böyle işte ben sorun olur diye korktumCanım belki adetin gecikecek ve bu sorun değil yumurtlama günü herkesin farklı adetten 2 gün sonra bile çatlayan var.
Adamlar bilerek getirmiyordur usandılar bizden, sabrı öğretiyorlarAyyy inşallah hepimiz de alırız güzel haberi canımmm ben pttavm den test söyledim bir hafta olucak gelmedi daha şubeye yetişmiş dağıtıma çıkarmıyorlar catlicam
Maşallah canım, sağlıkla gelsin bebişin,Kızlar hamileyim regl 2gün var ve 34 çıktı değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin inşallahMaşallah canım, sağlıkla gelsin bebişin,