Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
melegim can melegim can Mervenur277 Mervenur277 kızlar biz aynı günleri bekliyormuşuz ya 😎😎 benimki düşük ihtimal ve olursa tek ilişkiden olacak. Uygulamanın gösterdiği gün oldu sadece birde ihtimalin orta olduğu günlerde... Hayırlısı bakalım... Ve ben bugün memlekete gidiyorum. Yanıma testte almayacağım, bakalım nasıl duracağım çatlamadan, patlamadan :KK70:

melegim can melegim can Mervenur277 Mervenur277 kızlar biz aynı günleri bekliyormuşuz ya 😎😎 benimki düşük ihtimal ve olursa tek ilişkiden olacak. Uygulamanın gösterdiği gün oldu sadece birde ihtimalin orta olduğu günlerde... Hayırlısı bakalım... Ve ben bugün memlekete gidiyorum. Yanıma testte almayacağım, bakalım nasıl duracağım çatlamadan, patlamadan :KK70:
Aa sende mi kuzum inşallah olur allah isterse bir de aynı on da aynı kuzum senin kaçıncı günün. Yaa test al kız yanına 😂😂😂

Aa sende mi kuzum inşallah olur allah isterse bir de aynı on da aynı kuzum senin kaçıncı günün. Yaa test al kız yanına 😂😂😂
Bugün 6. Gün, benim döngüm Kimyasaldan sonra iyice kısaldı 25 26 ya düştü bir de süresi 8 güne çıktı, o yüzden karışık benim...
Dışarı çıkarsam belki ama çıkmazsa elimi kolumu sallaya sallaya gider gelirim 💃💃

Bugün 6. Gün, benim döngüm Kimyasaldan sonra iyice kısaldı 25 26 ya düştü bir de süresi 8 güne çıktı, o yüzden karışık benim...
Dışarı çıkarsam belki ama çıkmazsa elimi kolumu sallaya sallaya gider gelirim 💃💃
Benimde döngüm çok degişik canım bir kısa bir uzun. Eger dışarı çıkarsan al alamazsanda sorun degil sonunda bebek olsunda geç ögrenelim no problem 😇😇

Gunaydin kizlaar yumurtlamanin uctunden 7 gun gecti ama benim iki gundur adet sancim var hani psikoljikde degil eminim cunku agrim var kasiklarimda resmen batmalar ani kalkinca oluyor ama agri hissediyorum sag kasigimdada birsey var sanki orda bi doluluk hissediyorum ovulasyon kullandim uzun aradan sonra yumurtlamadan sonra akintim vardi beyaz kremsi bir akinti ve iki gundur akintim da yok bu aydami olmadi dusuncesi sardi simdiden ne yapacam ne dusunucem sasirdim yardimci olurmusunuz

Kızlaar günaydın yine ben yine bir soru🙈 şimdi bu mesele kafama çok takıldı reglime 8 gün var ve yumurtam dün çatladı adet tarihine bu kadar yakın olması sorun mu bilginiz var mı? İnternette bilgi bulamadım hiç 😔 adet döngüm genelde 24/25 gün arası

Ayyy inşallah hepimiz de alırız güzel haberi canımmm ben pttavm den test söyledim bir hafta olucak gelmedi daha şubeye yetişmiş dağıtıma çıkarmıyorlar catlicam

Kızlaar günaydın yine ben yine bir soru🙈 şimdi bu mesele kafama çok takıldı reglime 8 gün var ve yumurtam dün çatladı adet tarihine bu kadar yakın olması sorun mu bilginiz var mı? İnternette bilgi bulamadım hiç 😔 adet döngüm genelde 24/25 gün arası
Yumurtlama değişir kuzum sorun olmaz döllenirse adet olmazsn

Çatlamadan 14 gün sonra adet olmak gerekir . Haftaya cumartesi pazar yapsan çıkma ihtimali var sonucun 🥰
Canısı işte benim çatlamadan 8 gün sonra adetim yani haftaya cuma adet olacağım. Nisan ayında doktor kontrolune gittim çocuk istediğim için bana yumurtan çatlamak üzere dedi döngünün 14. Gunuydu 15.günde çatladığını varsaysam o günden 8 gün sonra adet oldum (geçen ay deneme yapmadımbu ay ilk gebelik denemem)

Canım belki adetin gecikecek ve bu sorun değil yumurtlama günü herkesin farklı adetten 2 gün sonra bile çatlayan var.

X