Nedense bu ayda gebe değilim gibi hissediyorum geçen ay gebeyim sanmıştım umarım geçen ayki gibi hislerimde yanılırım hahahahAhaha bende 55-60 arası gidip gelirdim hep evleneceğim zaman 72 ye çıktım sonra 78şimdi 76.5
İnşallahhhhNedense bu ayda gebe değilim gibi hissediyorum geçen ay gebeyim sanmıştım umarım geçen ayki gibi hislerimde yanılırım hahahah
Ben anestezili diye cekildim dün ama tam bayılmadım canım ben uyuyacagımı düsündüm ama büyük ihtimal bana sakinlestirici tarzı bi sey verdiler benim iki tüpüm de kapalı cıktı ama dün acıldı ilacla cok sükür gerici bi sürec evet ama eger kapalıysa ve acılırsa insan cok mutlu oluyor buna deger iyi ki tamamen bayılmamısım evet ilacı verdiklerinde bi acı oluyor ama cok kısa süreli hemen geciyor bi de olduktan bi saat sonra az bi adet ağrım oldu geçti cok şükür dün oldum benKizlar bu ay hsg cekilmeyi düşünüyorum pazrtsi randvu aldim hsg cekilenler beni biraz bilgilendirir mi?
Özelde mi devlette mi oldunBen anestezili diye cekildim dün ama tam bayılmadım canım ben uyuyacagımı düsündüm ama büyük ihtimal bana sakinlestirici tarzı bi sey verdiler benim iki tüpüm de kapalı cıktı ama dün acıldı ilacla cok sükür gerici bi sürec evet ama eger kapalıysa ve acılırsa insan cok mutlu oluyor buna deger iyi ki tamamen bayılmamısım evet ilacı verdiklerinde bi acı oluyor ama cok kısa süreli hemen geciyor bi de olduktan bi saat sonra az bi adet ağrım oldu geçti cok şükür dün oldum ben
ÖzeldeÖzelde mi devlette mi oldun
Gidicem canım bu 2. Ayım daha gebelik planlamasındaSen yine de bi kontrole git ama böyle silik olabilir. yumurtlama olduğunda baya net bir şekilde belli olmalı ikinci çizgi .
Resim attım canım olmadı herhalde anlamıyorum ovulasyondan adetim 3 mayısta bittiİnşallahhhhyumurtlama ne zaman oldu
Ay konudan bağımsız ama bir şey soracağım hangi uygulama bu kullandığınızKızlar merak ettiğim bişey var bileniniz varsa beni aydınltırsa sevinirimbenim geçtiğimiz ay hormon testinde lh hormonum 24 çıktı. 8-9 gündür düşürmek için bişeyler yapıyorum aynı zamandada ovülasyon testi yapıyorum ve hep aşırı silik çıkıyor zaten yumurtlama için erken daha ama lh hormonum yüksek olsaydı yine daha koyu çizgiler görürdüm ovülasyonda dimi ? Mesela bi örnek atayım bu testler tahlil yaptırmadan 1 ay önceydi ve hep koyu çıkıyordu. Şuan bunlarla alakası yok aşırı silik testlerim onlarıda atıyorum
Görmedim resim canım döngün kaç günResim attım canım olmadı herhalde anlamıyorum ovulasyondan adetim 3 mayısta bitti
femometer canımAy konudan bağımsız ama bir şey soracağım hangi uygulama bu kullandığınız
Tesekkür ederimfemometer canım
Bu uygulama ne işe yarıyor pekifemometer canım
27 30 arası canım.Görmedim resim canım döngün kaç gün
Adet takvimi gibi canım oraya kaydediyorum. Ateş ilişki lh testi hepsini kaydedebiliyorsunBu uygulama ne işe yarıyor peki
İkincide koyulmuş baya canım ama sanki pik değil gibi27 30 arası canım.
Anladım canım teşekkürlerAdet takvimi gibi canım oraya kaydediyorum. Ateş ilişki lh testi hepsini kaydedebiliyorsun
Evet canım eskiden hamile kalamayanlar hayıt kullanırlarmış internetten bak araştır kuzumİlk defa duydum kuzum
Sıralamasını anlayamadım ya şuan bu silik gibi olan bu güne ait değil miKızlar ovulasyona bakarmısınız bi. Sonuncusu bugüne ait. İlk 2si 9 mayıs 3.sü 10 mayıs 4.sü 11 mayıs yumurtlama bitti mi? 9 mayısı değerlendirdik 10u boş geçtim bugünü de değerlendireceğim. Doğru mu yapıyorum Eki Görüntüle 3246103
En üstte 2 tanesi 9 mayıs. Ondan sonraki 10 mayıs en sondaki 11 mayıs canımSıralamasını anlayamadım ya şuan bu silik gibi olan bu güne ait değil mi