Bence düşmüş canım artık baya silik çünküKızlar merak ettiğim bişey var bileniniz varsa beni aydınltırsa sevinirimbenim geçtiğimiz ay hormon testinde lh hormonum 24 çıktı. 8-9 gündür düşürmek için bişeyler yapıyorum aynı zamandada ovülasyon testi yapıyorum ve hep aşırı silik çıkıyor zaten yumurtlama için erken daha ama lh hormonum yüksek olsaydı yine daha koyu çizgiler görürdüm ovülasyonda dimi ? Mesela bi örnek atayım bu testler tahlil yaptırmadan 1 ay önceydi ve hep koyu çıkıyordu. Şuan bunlarla alakası yok aşırı silik testlerim onlarıda atıyorum
İnşallah düşmüştür ya banada düşmüş gibi geliyor eski yaptığım testlerle kıyaslayınca ama bakalımBence düşmüş canım artık baya silik çünkü
Lh hormonunu neden düşürüyorlar kuzumİnşallah düşmüştür ya banada düşmüş gibi geliyor eski yaptığım testlerle kıyaslayınca ama bakalımbu arada düşürmek için glifor ve içinde hayıt- aslan pençesi- civam perçemi falan olan bi çay içiyorum
Canım benim fsh a oranla 3 kat fazla çıktı.Yüksek olunca yumurtlama olmuyormuş. Normalı fsh ile aynı yada daha düşük olması gerekirmişLh hormonunu neden düşürüyorlar kuzum
Kuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyimCanım benim fsh a oranla 3 kat fazla çıktı.Yüksek olunca yumurtlama olmuyormuş. Normalı fsh ile aynı yada daha düşük olması gerekirmiş
Çok iyi etmişsin canım bu hayıt var ya kadınlık hormonlarına birebir bu ay bende hayıt macunu propolis kullandım inşallah faydasını görürümLh hormonunu neden düşürüyorlar kuzum
İlk defa duydum kuzumÇok iyi etmişsin canım bu hayıt var ya kadınlık hormonlarına birebir bu ay bende hayıt macunu propolis kullandım inşallah faydasını görürüm
Ay canım bilemedim şimdi benimkilerde böyle çıkıyordu hep. En iyisi adetin 2.3. Günü hormon testi yaptırıp öğrenmek. Dr benim ki yüksek olunca yumurta geliştirici kullanırız demişti. Ama korkacak bişey yok allahtan çözümü olan bişey. Sadece vakit kaybetmeden öğrenmek daha iyiKuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyimovulasyona başladım çizgilerim koyu çıkıyor acaba benimde mi yüksek
Gerçekten öyleymiş çok okudum burdada. İnşallah emeklerimizin karşılığını alalımÇok iyi etmişsin canım bu hayıt var ya kadınlık hormonlarına birebir bu ay bende hayıt macunu propolis kullandım inşallah faydasını görürüm
İnsülin direncin var mı canım ? Oda yüksek olunca lh yüksek çıkıyormuş. Benim sınırdaydı o yüzden glifor kullanıyorum. Bak çayıda atayım sana çok uyguna aldım iki kutusunu . Tükenmiş gerçiKuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyimovulasyona başladım çizgilerim koyu çıkıyor acaba benimde mi yüksek
Bu ay adet olursam öyle yaparım canım artık devlettemi özeldemi yaptırayım fark edermiAy canım bilemedim şimdi benimkilerde böyle çıkıyordu hep. En iyisi adetin 2.3. Günü hormon testi yaptırıp öğrenmek. Dr benim ki yüksek olunca yumurta geliştirici kullanırız demişti. Ama korkacak bişey yok allahtan çözümü olan bişey. Sadece vakit kaybetmeden öğrenmek daha iyi
Evet var ay kız deme nolcak bu şekerden çektiğimizİnsülin direncin var mı canım ? Oda yüksek olunca lh yüksek çıkıyormuş. Benim sınırdaydı o yüzden glifor kullanıyorum. Bak çayıda atayım sana çok uyguna aldım iki kutusunu . Tükenmiş gerçi
Özel sigortam bittiği için devlette yaptırdım ben. Ama bazı doktorlar 1 yıl dolmadan yapmak istemiyor o yüzden 1 yıldır deniyoruz olmadı hormon testi yaptırmak istiyorum diyebilirsin devlete gideceksenBu ay adet olursam öyle yaparım canım artık devlettemi özeldemi yaptırayım fark edermi
O yüzdende yüksek çıkıyor olabilir canım en iyisi hormon testini yaptır ona göre ilaç kullan. Ben baya araştırdım burada kadın doğumcusu glifor verip hamile kalan çok varEvet var ay kız deme nolcak bu şekerden çektiğimiz
Bu arada 8 gündür glifor kullanıyorum 1.5 kg verdim iştah kesiyorEvet var ay kız deme nolcak bu şekerden çektiğimiz
72 kiloyum ben ah ahh canancann evlenmeden önce 60 kiloydum ağlicammmBu arada 8 gündür glifor kullanıyorum 1.5 kg verdim iştah kesiyor
Ahaha bende 55-60 arası gidip gelirdim hep evleneceğim zaman 72 ye çıktım sonra 7872 kiloyum ben ah ahh canancann evlenmeden önce 60 kiloydum ağlicammm
Sen yine de bi kontrole git ama böyle silik olabilir. yumurtlama olduğunda baya net bir şekilde belli olmalı ikinci çizgi .Kuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyimovulasyona başladım çizgilerim koyu çıkıyor acaba benimde mi yüksek