Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merak ettiğim bişey var bileniniz varsa beni aydınltırsa sevinirim benim geçtiğimiz ay hormon testinde lh hormonum 24 çıktı. 8-9 gündür düşürmek için bişeyler yapıyorum aynı zamandada ovülasyon testi yapıyorum ve hep aşırı silik çıkıyor zaten yumurtlama için erken daha ama lh hormonum yüksek olsaydı yine daha koyu çizgiler görürdüm ovülasyonda dimi ? Mesela bi örnek atayım bu testler tahlil yaptırmadan 1 ay önceydi ve hep koyu çıkıyordu. Şuan bunlarla alakası yok aşırı silik testlerim onlarıda atıyorum

Eklentiler

• 0A3C1760-590D-47FA-8602-CA5E1D9377A3.png
    314,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 0EC1BD90-06C1-4B8C-937F-407642DB4F9A.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 70
Bence düşmüş canım artık baya silik çünkü

Bence düşmüş canım artık baya silik çünkü
İnşallah düşmüştür ya banada düşmüş gibi geliyor eski yaptığım testlerle kıyaslayınca ama bakalım bu arada düşürmek için glifor ve içinde hayıt- aslan pençesi- civam perçemi falan olan bi çay içiyorum biraz daha yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum

Canım benim fsh a oranla 3 kat fazla çıktı.Yüksek olunca yumurtlama olmuyormuş. Normalı fsh ile aynı yada daha düşük olması gerekirmiş
Kuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyim ovulasyona başladım çizgilerim koyu çıkıyor acaba benimde mi yüksek

Eklentiler

• IMG_6281.jpeg
    243,7 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum ben bunlara baktırmadım ya baktırmam mı lazım ay çok acemiyim ovulasyona başladım çizgilerim koyu çıkıyor acaba benimde mi yüksek
Ay canım bilemedim şimdi benimkilerde böyle çıkıyordu hep. En iyisi adetin 2.3. Günü hormon testi yaptırıp öğrenmek. Dr benim ki yüksek olunca yumurta geliştirici kullanırız demişti. Ama korkacak bişey yok allahtan çözümü olan bişey. Sadece vakit kaybetmeden öğrenmek daha iyi

İnsülin direncin var mı canım ? Oda yüksek olunca lh yüksek çıkıyormuş. Benim sınırdaydı o yüzden glifor kullanıyorum. Bak çayıda atayım sana çok uyguna aldım iki kutusunu . Tükenmiş gerçi

Eklentiler

• 74FEBCA4-07CB-44D0-A300-AE421039C954.png
    240,1 KB · Görüntüleme: 67
Bu ay adet olursam öyle yaparım canım artık devlettemi özeldemi yaptırayım fark edermi

Bu ay adet olursam öyle yaparım canım artık devlettemi özeldemi yaptırayım fark edermi
Özel sigortam bittiği için devlette yaptırdım ben. Ama bazı doktorlar 1 yıl dolmadan yapmak istemiyor o yüzden 1 yıldır deniyoruz olmadı hormon testi yaptırmak istiyorum diyebilirsin devlete gideceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…