Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay mavi kalp koymuşsun ya sürekli erkek geçiyordu içimden bi tuhaf oldum
İlk ultrason resmini atarsan bebeginin cinsiyet yorumu yaparım kuzum. Var mı başka bebegin. Benim iki kızım var bir tanede oglum olsun istiyorum o bakımdan mavi kalbi seviyorum allah seninde gönlüne göre versin canım

Bize doktor 3gun hergun yapin dedi sağlıksız mi olur keske ara verseydim

Bende test aldım takip edecem haftaya çarşambaya gıdecem sıra ozamnaa aldım başka kan vermiycem ozamna kadar

Bize doktor 3gun hergun yapin dedi sağlıksız mi olur keske ara verseydim
Doktor eşinin sperm tahlillerin gördüyse sakıncası yok elbette ... Ama bütün uzmanların bas bas bağırdığı bir şey bu her gün boşalma yaşayınca sperm kalitesi düşüyor bunun nedenini şöyle açıklıyorlar boşaldıktan sonra yeni canlı spermler 24-48 saat arasında oluşurmuş kendini tam toparlayanilmesi için bir gün boş bir gün dolu geçirilir yumurtlama zamanı

Bunu bilmiyordum bu ayda boşa gitti

İlk ultrason resmini atarsan bebeginin cinsiyet yorumu yaparım kuzum. Var mı başka bebegin. Benim iki kızım var bir tanede oglum olsun istiyorum o bakımdan mavi kalbi seviyorum allah seninde gönlüne göre versin canım
Yok canım ilk çocuğum olacak inşallah ay o günler gelirse atarım tabi

Ateşinde düşmüş dediğin gibi canım bugün yarın regl olacaksın gibi görünüyor. Regl olunca üzülüyoruz olmayınca da üzülüyoruz.Bu yaramaz bebişler bizi de artık üzmeden gelseler
Aynen kuzum hala gelmedi ama ya gece ya yarın sabah gelir mutlaka ateş düşüyor çünkü inşallah gelirler yakın ve hayırlı zamanda kuzum ya çok nazlı çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…