Ay insallah bu ay bide rahim filmi cektirdim ondan bu heycanimBoş geçme o zaman hiç belli olmaz bakarsın tutar
Canım bana bi yazarmisin özelden sorun değilse senin kapalı bişey sormam lazım daDün birlikte olduysanız bugün olmayın yarına erteleyin olmadıysanız bugün değerlendirin yarını boş geçin sonraki gün değerlendirin ... Her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyor çünkü
Tek ilişkiyle hamile kaldımCnm bnımde regl yok
İlişkide yok, 1 kez oldu
Adet sancım var adetı beklıyorum
Son adet tarıhım 23 marttı
Mayıs çıkmadan müjdeni alalım inşallahAy insallah bu ay bide rahim filmi cektirdim ondan bu heycanim
İnsallah iki yil olacak insallah bu ay o ay olsunMayıs çıkmadan müjdeni alalım inşallah
Aminnnn canım en önemlisi sağlıklı bir bebiş olmasıNolur dua edin bi oğlum var bi de sağlıklı Saliha bi kızım olsun her iki meyvenin de bu dünyada tadına bakmış olayım
Evet yapmayı düşünmüyorum artık zaten olsa da çıkardıcanım sen bence testi bırak batı bi bekle ogün tekrar yaparsın böyle kendini daha cok strese sokuyorsun
Amin amin canımAminnnn canım en önemlisi sağlıklı bir bebiş olması
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah iyi çıkmış katlana katlana artsın inşallah
Sınırda bi değer sanki artar belki canım4.65 çıkmış
Helal olsun vallaTek ilişkiyle hamile kaldım
Ovitrelle kullanmiş miydn belki geç döllenmedir üzülme bekle biraz dha yükselbilir4.65 çıkmış
Çikmiş değeri yazmiş kizlar bn mi yanliş gördm 4.65 çikti yazmiş
Kız hiç ihtimal vermiyordum ben bu ayı kafadan silmiştim akşam yine test yapacam inanamıyorumHelal olsun valla
4.65 çıktı
Asilamanin 10. Günü bugünOvitrelle kullanmiş miydn belki geç döllenmedir üzülme bekle biraz dha yükselbilir