- 25 Eylül 2022
- 9.231
- 13.367
- 36
Olmaz mı annesi ya minnoş el sallıyorKoyulaşma var sanki dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mı annesi ya minnoş el sallıyorKoyulaşma var sanki dimi
Bilmiyorum bakalım ne yapacağımı şaşırdımSınırda bi değer sanki artar belki canım
4.65 çıktı kuzumbebibabuli canım ne yaptın çıktı mu sonuç
Bence artacak canım, Allah ın izniyle... Sen bol bol dinlen.4.65 çıktı kuzum
İnşallah, okulda dinlenmek zor ama elimden geleni yapacağımBence artacak canım, Allah ın izniyle... Sen bol bol dinlen.
ben bugün test yaptım 6 gün var benimde erken gebelik testi pozitif çıktı hemen kan verdim 33.81 de kan sonucum çıktıKizlar adetime 7 gün var 2 3 gundur midem bulanıyor kötü birde afedersiniz ama ishal oldum acaba oyle olup hamile olan var mi
NERESİNDENSİN cnmCanım bende bursadayıım
Nilüfer canım senNERESİNDENSİN cnm
Ay mavi kalp koymuşsun ya sürekli erkek geçiyordu içimden bi tuhaf oldumOlmaz mı annesi ya minnoş el sallıyor
Bence gayet güzel tatlımKızlar merhaba cumartesi günü bhcg 9 çıktı Salı günü 28 çıktı bugün de 55 çıktı çok düşük ilerliyor sizce sıkıntılı mı dış gebelik ya da kimyasal mı ?
Ya bende mi yorum yaptım yoksa daha önce bence pozitife yakın bir değer4.65 çıktı
Demirtaştayim bende yaş kacNilüfer canım sen
Aa tam sınır çıkmış vallahi ama yükselir bence4.65 çıktı kuzum
Doktor da düşük dedi ama acildeki doktora sordum henüz kadın doğuma gitmedim kese görünmez hcg çok düşük diye içime dert oldu ilk gebeliğim heyecanım da stresim de çok yüksekBence gayet güzel tatlım
Dha erken yeni yeni artişa geçecektir ümitsizliğe kapilma canımAsilamanin 10. Günü bugün
Hayır canım neresi düşük artmış güzelceDoktor da düşük dedi ama acildeki doktora sordum henüz kadın doğuma gitmedim kese görünmez hcg çok düşük diye içime dert oldu ilk gebeliğim heyecanım da stresim de çok yüksek
Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 1000 lere falan çıkıyormuş normalde bunu duyunca çok korkmuştumHayır canım neresi düşük artmış güzelce