Ne zaman çıkar dediler fazla geç çıkmaz galibaVerdim canım kuzenim hastaymış onu getirdik gelmişken eşim sende ver dedi verdim
1 1,5. Saate çıkar canımNe zaman çıkar dediler fazla geç çıkmaz galiba
Arada bak canım o saati bulmaya bilir çıkınca haber ver1 1,5. Saate çıkar canım
Ay canım bnim tamam canımArada bak canım o saati bulmaya bilir çıkınca haber ver
İnşallah kuzum
Daha yüksek değerlerle kutlayalım inşaat seninkini de kuzum
Sen adetoldun mu canımArada bak canım o saati bulmaya bilir çıkınca haber ver
Hayır canım olmadımSen adetoldun mu canım
Acile mi verdin canimAmin canım
Aynı testle bata 4 gün kala yaptım cnm pozitif cıktı çok şükürProdoctor test yaptım, bat’a 6 gün var ve negatif çıktı. Sizce şansım var mı hala? Kaç gün kala gerçekçi çıkar sonuç sizce?
Evet canım bekliyorum sonucuAcile mi verdin canim
Ayyy cok heycanlisindir simdi insallah guzel haberler alirsin. Acile. Bende kan vermistim eve gider gitmez cikardi cikar seninkide birazdan ♥Evet canım bekliyorum sonucu
İnan hiç heyecanım yok sadece çok şaşkınımAyyy cok heycanlisindir simdi insallah guzel haberler alirsin. Acile. Bende kan vermistim eve gider gitmez cikardi cikar seninkide birazdan ♥
Ben de 6 gun kala yaptim negatif cikti bekliyorum gunumun gecmesini bence sende bekle canimProdoctor test yaptım, bat’a 6 gün var ve negatif çıktı. Sizce şansım var mı hala? Kaç gün kala gerçekçi çıkar sonuç sizce?
Ciddi misin ben yerimde duramazdim neden saskinsin kiİnan hiç heyecanım yok sadece çok şaşkınım
Ben 6 gün ve 5 gün kala yaptım negatif, 4 gün kala akşam yaptım pozitif 3 gün kala evde tekrarladım ve akşamında kan verdimProdoctor test yaptım, bat’a 6 gün var ve negatif çıktı. Sizce şansım var mı hala? Kaç gün kala gerçekçi çıkar sonuç sizce?
8 aydır olmuyordu ilk 2 3 ay çok istedik sonra saldık burada da pek aktif değildim yani 8 ay olmayınca ümidimi kesmiştiCiddi misin ben yerimde duramazdim neden saskinsin ki