- 8 Ağustos 2022
- 556
- 849
- 31
İnşallahDha erken yeni yeni artişa geçecektir ümitsizliğe kapilma canım
4.65 çıktı sonuç kuzum, çok da parlak değilCanım senın bu sefer tuttu sanırım gecen ay tertemızdı testın
Bekleyelim tatlımBilmiyorum ama bekleyeceğiz, Ben daha yüksek olur diye düşünmüştüm
Sen yine test yapmaya devam et kuzum yükseliş olursa görmüş olursun hemBekleyip göreceğiz kuzum, doktoruma yazmaya cesaret edemedim
Kaçinci gün canımKızlar artık ben kesin hamileyim yine farklı zamanlarda test yaptıö
Doktoruma yazınca aradı 2 günde bir bakmak lazım dedi bende pazartesi bakarız olur mu diye sordum tamam dedi. Çok heyecanlandım güzel sonuç alacağız dedi ❣Bekleyelim tatlım
Evet yarın kaset testi yapacağım, gene okul çıkışı alırım test haftasonu takip yaparım. Doktorum pazartesi kan verirsin dedi.Sen yine test yapmaya devam et kuzum yükseliş olursa görmüş olursun hem
Bence artıcak inşallah gönlünden geçen olur ve eşine güzel bir sürpriz yapabilirsinEvet yarın kaset testi yapacağım, gene okul çıkışı alırım test haftasonu takip yaparım. Doktorum pazartesi kan verirsin dedi.
Eşime bile diyemedim
İnşallah kuzumBence artıcak inşallah gönlünden geçen olur ve eşine güzel bir sürpriz yapabilirsinbenimde testlerim geldi 2-3 gün sonra başlarım yapmaya
Gecikmenin 3. Günü şimdi kan testine gidiyoruzKaçinci gün canım
Aa haberdar et canım bizleri deGecikmenin 3. Günü şimdi kan testine gidiyoruz
Acilden veriyorum canım 1,5 2 saate çıkar inşallah haber ederimAa haberdar et canım bizleri de
Verdin mi kanGecikmenin 3. Günü şimdi kan testine gidiyoruz
İnsallah cikar yaAcilden veriyorum canım 1,5 2 saate çıkar inşallah haber ederim
Verdim canım kuzenim hastaymış onu getirdik gelmişken eşim sende ver dedi verdimVerdin mi kan
Amin canımİnsallah cikar ya