Tam tersi ona arkadaş dünyaya getiriyorsun kimsesi olmasın ama kardeşi olsun yanındaBende öyleyim şimdi diyorum oğluma haksızlık oldu gibime geliyor ama bu dünya kötü insanlarla dolu ben öldükten sonra tek kalmasını asla istemiyorum
Aaa ne kadar güzel 4. BuBen erken anne olanlardanım canım 17 buçuk yaşında anne oldum 16 yaşında oğlum var 12 yaşında 8 yaşında kızlarım bu 4. Olcak
Aynen öyle ay yüreğimi ferahlatın yemin ederim üzerime bi öküz oturdu benim testten sonraTam tersi ona arkadaş dünyaya getiriyorsun kimsesi olmasın ama kardeşi olsun yanında
Sevin canım rabbim 2 tane evlat nasip etmiş çok şanslısın bikere burdan bakmalısın olayaAynen öyle ay yüreğimi ferahlatın yemin ederim üzerime bi öküz oturdu benim testten sonra
Çıkmadı mı halaYazarım mutlaka
Nolur dua edin bi oğlum var bi de sağlıklı Saliha bi kızım olsun her iki meyvenin de bu dünyada tadına bakmış olayımSevin canım rabbim 2 tane evlat nasip etmiş çok şanslısın bikere burdan bakmalısın olayaben hep derim benden küçük bir kardeşim daha olsaydı keşke abim, ablam var ama benden bir küçük kardeş daha isterdim
Yok canım aralarında 5 yaş var malesef kendiliğinden olmadı önceleri hormon sorunum vardı ilaç kullanmıştım küçük kızımda da tarlusal sayesine tutundu olduAaa ne kadar güzel 4. Bukızlara kendiliğinden mi kaldın ikizler galiba
canım sen bence testi bırak batı bi bekle ogün tekrar yaparsın böyle kendini daha cok strese sokuyorsunAh ah 3 farklı teste o çizgiler hep var günlerdir koyulaşma yok olsa koyu çıkardı şimdiye diyorum
Ya 30 yaşında mı hamile kalmıştın benim gibiYok canım aralarında 5 yaş var malesef kendiliğinden olmadı önceleri hormon sorunum vardı ilaç kullanmıştım küçük kızımda da tarlusal sayesine tutundu oldu
Aa öyle mi Mayıs ayı açılınca açtılar herhalde görmedim grubu canımBen gördüm biri açmış 2024 ocak anne grubu diye
Dün birlikte olduysanız bugün olmayın yarına erteleyin olmadıysanız bugün değerlendirin yarını boş geçin sonraki gün değerlendirin ... Her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyor çünküYumurtlamayi yakaladim galibagun bugun tavsiyeniz varmi kizlar
Bugün denk geldim canım biri açmışAa öyle mi Mayıs ayı açılınca açtılar herhalde görmedim grubu canım
En son 27 yaşında kalmıştım canımYa 30 yaşında mı hamile kalmıştın benim gibi
Ay ne güzel dilerim bu ay hamilesindirEn son 27 yaşında kalmıştım canım
İnşallah canımAy ne güzel dilerim bu ay hamilesindir
Esim isinden dolayi yarin yok ertesi gun var dun degerlendirildi bende bugunu degerlendirim tekrar demistimDün birlikte olduysanız bugün olmayın yarına erteleyin olmadıysanız bugün değerlendirin yarını boş geçin sonraki gün değerlendirin ... Her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyor çünkü
Boş geçme o zaman hiç belli olmaz bakarsın tutarEsim isinden dolayi yarin yok ertesi gun var dun degerlendirildi bende bugunu degerlendirim tekrar demistim
Baya da 5 e yakın çıkmış aslında sen yarın sabah da kaset test yap bakalım4.65 çıkmış