Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyim şimdi diyorum oğluma haksızlık oldu gibime geliyor ama bu dünya kötü insanlarla dolu ben öldükten sonra tek kalmasını asla istemiyorum
Tam tersi ona arkadaş dünyaya getiriyorsun kimsesi olmasın ama kardeşi olsun yanında

Aynen öyle ay yüreğimi ferahlatın yemin ederim üzerime bi öküz oturdu benim testten sonra
Sevin canım rabbim 2 tane evlat nasip etmiş çok şanslısın bikere burdan bakmalısın olaya ben hep derim benden küçük bir kardeşim daha olsaydı keşke abim, ablam var ama benden bir küçük kardeş daha isterdim

Nolur dua edin bi oğlum var bi de sağlıklı Saliha bi kızım olsun her iki meyvenin de bu dünyada tadına bakmış olayım

Aaa ne kadar güzel 4. Bu kızlara kendiliğinden mi kaldın ikizler galiba
Yok canım aralarında 5 yaş var malesef kendiliğinden olmadı önceleri hormon sorunum vardı ilaç kullanmıştım küçük kızımda da tarlusal sayesine tutundu oldu

Yumurtlamayi yakaladim galiba gun bugun tavsiyeniz varmi kizlar

Eklentiler

• IMG_20230504_160337.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 48
Yumurtlamayi yakaladim galiba gun bugun tavsiyeniz varmi kizlar
Dün birlikte olduysanız bugün olmayın yarına erteleyin olmadıysanız bugün değerlendirin yarını boş geçin sonraki gün değerlendirin ... Her gün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyor çünkü

Esim isinden dolayi yarin yok ertesi gun var dun degerlendirildi bende bugunu degerlendirim tekrar demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…