Valla testlerimizin koyulaşması bile çok benziyor günlerde aynıKoyulaşma var sanki dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla testlerimizin koyulaşması bile çok benziyor günlerde aynıKoyulaşma var sanki dimi
Olmadım canım teste negatif çıktı bişey görmedim kuruduktan sonra çizgi çıktı ama test bozuk gibiSen hala hasta olmamışsın canım
Ne zaman yaptın ki bugün müOlmadım canım teste negatif çıktı bişey görmedim kuruduktan sonra çizgi çıktı ama test bozuk gibi
dimi dimiBariz koyulaşma var canım
sen nerelerdesinAllah'ım bide soruyorsun hayırlı olsun
Evet canım sabah yaptımNe zaman yaptın ki bugün mü
Kan vercen midimi dimi
sen nerelerdesin
valla sizler olmasanız naparım ya içimde tuta tuta çatlardım herhalde
AminnnAhahaha maşallah maşallah bu sefer iyi haberlee alırsın inşallah canım
Kuruma çizgisi olduğundan emin misinEvet canım sabah yaptım
Dimi sağlıkla ilerleriz aşkım inşallah ikimizdeValla testlerimizin koyulaşması bile çok benziyor günlerde aynı
Ben ne yerdeyim ne gökteyüm anam bulantı ekşime kusma halsizlik uyku ... Ne ararsan var bende yatıyorum pasodimi dimi
sen nerelerdesin
valla sizler olmasanız naparım ya içimde tuta tuta çatlardım herhalde
Bak canım test bozuk 2si 10 dk içinde çektim diğerinii öğlenKuruma çizgisi olduğundan emin misin
canım benim geç döllenme dedi doktor adet günüm çok geçti ama beta değeri ilk 9,93 ile öğrendim 1 gün sonra 29 iki gün sonra 121 çıktı pazartesi gidip kan vericem tekrar doktor böyle giderse pazartesi bişeyler görebiliriz dedi sen ne zaman kan verirsin tahmini bana testle takip et dediler ama ben dayanamadım kan verdim kollarım mosmorSendemi yeni hamilesin canım kaç günün gectı kan verdinmi kaç çıktı bilgi verirmisin
Çizgi bile değil ki bunlar ya bencede bozukBak canım test bozuk 2si 10 dk içinde çektim diğerinii öğlen
ohhh maşallah sağlıkla Büyüyor desene bebiş bende yatıyorum istirahat verdi doktor keseyi görene kadar en son acemi cadı izliyordum ahahahahaBen ne yerdeyim ne gökteyüm anam bulantı ekşime kusma halsizlik uyku ... Ne ararsan var bende yatıyorum paso
Şansıma böyle çıktı ama kan verdim yarın belli olur varsa canım eğer tekrar yumurtlama olduysa ateşin 2.yükselmesinde 10 gün olmuşÇizgi bile değil ki bunlar ya bencede bozuk
vermem ama yok yok cumartesi veririm benKan vercen mi
Teste 80 tl verince bu ay kredi çeken benAnam enflasyon buna uğramamış
Kafam yerinde değil canım yeni hatıtladımzaten verdin sen verme takip et testlevermem ama yok yok cumartesi veririm ben
İnşallahKafam yerinde değil canım yeni hatıtladımzaten verdin sen verme takip et testle