Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bu testlerden sonra kan veriyor musun yoksa bekliyor musun 🙏 bende testlerde görüp biraz koyulaşsın öyle kan vereyim diyordum sonrasında yüksek pıhtılaşma varmış hemen iğneye başlamam gerekiyormuş 🙏 sende de öyle bişey olabilir mi acaba
Benim kan pıhtılaşmama bakıldı öyle bir problemimde yokmuş ben sadece test yapıyorum biraz daha pembelik görsem kana koşucam ama her ay böyle çizgiler gördükten sonra regli olduğum için bütün hevesim de gidiyor test yapmak bile istemiyorum hep aynı tantana her ay ama 😢

Bekliyorum canım gelirse devam gelmezse beklemeye devam kafayı yenerek iyi bişey arkadaşlar oldu benle aynı olanlar ben daha olmadım
ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama yeni başladıysan ve öncesinde konrunduydan eğer vücut yabancı maddelerle yani spermle karşılaştığı için gecikme olabilirmiş 🙄 arkadaşıma doktor böyle açıklama yapmıştı 🙈🙈

ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama yeni başladıysan ve öncesinde konrunduydan eğer vücut yabancı maddelerle yani spermle karşılaştığı için gecikme olabilirmiş 🙄 arkadaşıma doktor böyle açıklama yapmıştı 🙈🙈
Yok canım oldu kimyasalda yaşadım oluyor sıkıntı yok tutunamıyor galiba o yüzden bu ay ilaç kullandım tutunmaya yardımcı olsun olursa diye

Benim kan pıhtılaşmama bakıldı öyle bir problemimde yokmuş ben sadece test yapıyorum biraz daha pembelik görsem kana koşucam ama her ay böyle çizgiler gördükten sonra regli olduğum için bütün hevesim de gidiyor test yapmak bile istemiyorum hep aynı tantana her ay ama 😢
Kız kan ver bu sefer bekleme en azından için rahat olur başka sebeplerden bişeyler olabilir ☺️☺️

Kızlar bişey sorucam benim 28 nisanda yumurtlama testim çift çizgiydi 27-28 nisan ilişki değerlendirdik sonra yapmadık bidaha acaba şansım varmı.10aydır deniyorum artık yoruldum 😢
Allah ol derse olur kuzum tek ilişkiyle hamile kalan var

Kız kan ver bu sefer bekleme en azından için rahat olur başka sebeplerden bişeyler olabilir ☺️☺️
Daha 3 günüm var 1 gün kala test yaparım yine aynı çıkarsa giderim kan veremeye, zaten her ay bütün değerlerime baktırıyorum alışkanlık oldu😂

Koyulaşma var sanki dimi 🙈🙈

Eklentiler

• BAEC51C3-9F29-4C71-94BF-F247AAB146A7.jpeg
    BAEC51C3-9F29-4C71-94BF-F247AAB146A7.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 72
X