Canım tarlusal kullandın oda bebişe zarar vermez aksine tutunmasına yardımcı olur bnde bu ay sırf o yüzden duphaston kullandım doktorum verdiKızlar şimdi gebelik testim pozitif ya ben adet söktürücü kullandım nasıl olacak bu iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tarlusal kullandın oda bebişe zarar vermez aksine tutunmasına yardımcı olur bnde bu ay sırf o yüzden duphaston kullandım doktorum verdiKızlar şimdi gebelik testim pozitif ya ben adet söktürücü kullandım nasıl olacak bu iş
Karnım ağrıyo ara ara kan vermeye de gitmek istemiyorumCanım tarlusal kullandın oda bebişe zarar vermez aksine tutunmasına yardımcı olur bnde bu ay sırf o yüzden duphaston kullandım doktorum verdi
Gitme daha canım erkenKarnım ağrıyo ara ara kan vermeye de gitmek istemiyorum
Senin adet ne zaman canımGitme daha canım erken
Dün dü canımSenin adet ne zaman canım
Bi çizgi gördüm bnAz önce birdaha yaptım tam kafayı yemelik testler
Neftlix de izlenmedik şey kalmadı görülmedik rüyada kalmadı bende sıra sendeohhh maşallah sağlıkla Büyüyor desene bebiş bende yatıyorum istirahat verdi doktor keseyi görene kadar en son acemi cadı izliyordum ahahahaha
Olmadın mı daha test yaptın mı ben kaçırmış olabilirimDün dü canım
Ah ah 3 farklı teste o çizgiler hep var günlerdir koyulaşma yok olsa koyu çıkardı şimdiye diyorumBi çizgi gördüm bn
Ben gördüm biri açmış 2024 ocak anne grubu diyeNeftlix de izlenmedik şey kalmadı görülmedik rüyada kalmadı bende sıra sende
Ocak anneleri grubu açılmadı galiba sen Aralık annelerine transfer ol istersen
Olmadın mı daha test yaptın mı ben kaçırmış olabilirim
Üzülme bende bugün yaptım pozitif ama sevinemedim aslında istiyordum niye böyle oldum anlamadımAh ah 3 farklı teste o çizgiler hep var günlerdir koyulaşma yok olsa koyu çıkardı şimdiye diyorum
Yarın sabah yine yap bakalım yaş kaçtıYaptım canım 3 kere negatif bugünkü de galiba bozuktu
Canım yapmam kan verdim hormon onun içinde var sabah çıkar sonuç 10 gibi 35 bnm çocuğum var canımYarın sabah yine yap bakalım yaş kaçtı
Öyle oluyor bende boş gebeliği çok istedim ama içimde bir burukluk olmuştu çok garibime gitmiştiÜzülme bende bugün yaptım pozitif ama sevinemedim aslında istiyordum niye böyle oldum anlamadım
Bende 30 yaşındayım bnim de bi oğlum var ilk bebeğine kaç yaşında hamile kaldın kuzumCanım yapmam kan verdim hormon onun içinde var sabah çıkar sonuç 10 gibi 35 bnm çocuğum var canım
Bende öyleyim şimdi diyorum oğluma haksızlık oldu gibime geliyor ama bu dünya kötü insanlarla dolu ben öldükten sonra tek kalmasını asla istemiyorumÖyle oluyor bende boş gebeliği çok istedim ama içimde bir burukluk olmuştu çok garibime gitmişti
Ben erken anne olanlardanım canım 17 buçuk yaşında anne oldum 16 yaşında oğlum var 12 yaşında 8 yaşında kızlarım bu 4. OlcakBende 30 yaşındayım bnim de bi oğlum var ilk bebeğine kaç yaşında hamile kaldın kuzum
dün keşfettim onuNeftlix de izlenmedik şey kalmadı görülmedik rüyada kalmadı bende sıra sende
Ocak anneleri grubu açılmadı galiba sen Aralık annelerine transfer ol istersen