- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Bebeğim senin adet ne zamandı?Her ay benim testlerim neden böyle çıkıyor anlamıyorum kafayı yicem artık sonra arkasından regli oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim senin adet ne zamandı?Her ay benim testlerim neden böyle çıkıyor anlamıyorum kafayı yicem artık sonra arkasından regli oluyorum
Bozuk gibi geldi tatlımGölge görüp heveslenmeyelim diye her yeri pembe yapan koca yürekli Miratech test mi bozuk ya anlamadım damlatınca pembeleşir ama sonra düzelir testler bu böyle kaldı
7 MayısBebeğim senin adet ne zamandı?
Valla canım bana da senin testlerin de var gibi geliyor iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla bakalım7 Mayıs
7.5 tl olunca şüphelenmeliydimBozuk gibi geldi tatlım
Anam enflasyon buna uğramamış7.5 tl olunca şüphelenmeliydim
Ama aylardır böyle arkasından regli oluyorumValla canım bana da senin testlerin de var gibi geliyor iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla bakalım
Canım bunu yeni yapmışsın gibi ve bence pembe gölge belirmiş eminmisin her ay böyle çıktıgınaHer ay benim testlerim neden böyle çıkıyor anlamıyorum kafayı yicem artık sonra arkasından regli oluyorum
Canım senın bu sefer tuttu sanırım gecen ay tertemızdı testınGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
5 dk önce ki sonuç kuruma çizgisi olabilir mi ?
Hadi bana umut ol ben daha 6. GündeyimYazarım mutlaka
Belırtın vsrmı benım 42. Saat cok asırı bır agrım oldu uyku uyutmayacak sekılde suan 46. Saatteyım hala devam edıyorHadi bana umut ol ben daha 6. Gündeyim
Ne bilim kalbimden hamilesin diye geçiyorAma aylardır böyle arkasından regli oluyorum
Bunarada 6. Saatı ve 35.saatı degerlendırdımHadi bana umut ol ben daha 6. Gündeyim
Yaaa kız ne bekliyon hala yapsana bir test ben sabirsizlandimGünaydın kızlar benim regl gelmedi kiste bağladım ama hala yok teste yapmıyorum beyaz sayfa gorcem diye ama bugün yapacağım akşama heralde artık reglm 27sinde en geç 2 sinde gelmesi gerekirken gelmedi bir akıntım var birde iki gündür mide bulantısı iştah kaybi var açıkçası yoğun çalışıyorum onada bağlı geldi bana siz neler yaptınız Mervenur277 C cnlrm @savascii @Tikabasa etiketleyemedigim tüm kızlar
Enfeksştondeğil canım onun gibi değilEvet enfeksiyon için
Pembe evet ama şuan gitti mesela bazen kalıyor bu 10 dakika sonra beliriyorCanım bunu yeni yapmışsın gibi ve bence pembe gölge belirmiş eminmisin her ay böyle çıktıgına
İnşAllah abla yaNe bilim kalbimden hamilesin diye geçiyor
Ayyy inşallah bebiştendir ne zaman yapa can ya o artık testi cnmGünaydın kızlar benim regl gelmedi kiste bağladım ama hala yok teste yapmıyorum beyaz sayfa gorcem diye ama bugün yapacağım akşama heralde artık reglm 27sinde en geç 2 sinde gelmesi gerekirken gelmedi bir akıntım var birde iki gündür mide bulantısı iştah kaybi var açıkçası yoğun çalışıyorum onada bağlı geldi bana siz neler yaptınız Mervenur277 C cnlrm @savascii @Tikabasa etiketleyemedigim tüm kızlar
Hayırlısı canım daha ay bitmedi olduğun iyi hmn tekrar şansını denersin