Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendisiyle konuştum kuzum..ama ikiz olduğunu demedi bana..sağ salim gelsinlerDarısı bizlere
Cano geçen hafta kesenlerden biri küçüktü doktor gelişmeye bilir demişti, tedirgindik...Bugün ikisi de çok güzel büyümüş. İçimiz rahatladı. Belki o yüzden dememiştir. Belki konuştuğunuzda daha kesenleri görmemiştir.

Evet hiç geçmiyor o su gibi akıntı süt renginde testlerde temiz gerçi ben en son pazartesi yaptım ama olsa çıkardı yaa adet belirtisi olmayan o kadar şey varken negatif çıkması insanı delirtiypr
Ovülasyonla takip etmişmiydin canım biliyor musun net yumurtlamayı

Canım bildiğim kadarı ile 1 tane özel hastane açık diğerleri aktif değil ama belki açılan olmuştur sonradan ben sana hastanelerin isimlerini yazayıp sen fırsat bulunca bi arayıp sor. Devlet hastanesi çalıyor ama online sıra alma diye bişey yok sabah gidip sıra alıyorsun ve sana ne zaman gelirse.
Sevgi hastanesi, park hospital, müjde, divan, gözde sıtmapınarı , gözde akademi, melid park
Malatya'da başkada özel hastane yok zaten . Açık olan hastanede müjde hastanesi olması lazım

Kızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım ) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.

Niqu canımcım sen gruptan görüp bana yazınca ikiz olduğunuda gruptan okudun sandım ben ya kusura bakma lütfen böyle saklamışım gibi hissettirdiysem eğer bide geçen hafta doktorum biraz olumsuz konuşmuştu keselerden biri aşağıda gelişim göstermeyip kaybolabilir ikiz gebelikte çok rastlanılan bir durum diye söyleyince. Bende çok dillendirip o bebeğimede bağlanmak istemedim insanın kaybı olunca herşeye daha umutsuz yaklaşıyor açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…