Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 melisaa93 imagination forever sevayd Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 M mucizeOldu F Feyzacim Veziir

Yaa dimi ne güzel arkadaşlıklar kurduk burada

T TASUU ‘ ya teşekkürler
Ben ara ara bakıp takip etmeye çalışıyorum. Keseler de gelişmiş , senin adına çok sevindim sağlıkla büyüyüp doğmalarını da nasip etsin Rabbim Tüm dualarına da ayrı ayrı aminn

Kalabalığız tabi ya biz daha ölmedik kızııımmm

Ayağını iyice sürt kız hatta parmaklarını bize bırak git sen savascii
Kız sürtmediğim yerimi bırakmadım nolur gelin
Bu kız hep beni etiketlemiyor küssem mi bilemedim sanırım bu ay elendim bile içine doğdu aşkonun savascii
Aboooo ne yapsan haklısın kız nasıl araya kaynatmışım seni öyle ayrıca ne elenmesi ya vallaha merdane ile sizi kovalamama az kaldı daha adet gelmeden umudunu kırmak neden
Yaa dimi ne güzel arkadaşlıklar kurduk burada
Yaaaa gerçekten çok güzel olduk
Bende senin dualarının hepsine amin amin amin
Kalabalığız tabi ya biz daha ölmedik kızııımmm
Valla maşallahımız var nerden nereye ya

Ben çoktandır uzağım buralardan sanmışki haberim varAmaaan önemli olan hamiş olmuş

Adeti geç ben daha yumurtlama görmedim bebeğim sen beni hep unutuyorsun hıh küstüm

Ben çoktandır uzağım buralardan sanmışki haberim varAmaaan önemli olan hamiş olmuş
Aynen valla canımcım ben sandım ki sen gruptan gördün onuda haberin var asla bilerek yapmadım yani

Ne kusuru ya..Yok kuzum nerden benim kimseden haberim yokki.Bura girince olumsuz mesaj görünce ben hiç iyi olmuyorum..anladımki uzak olmalıyım.Zaten aşırı hormon ilaclarım var ondan hepsi üstelemiş..kafamda bin tane soru var şimdi.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah hayırlı evlatlar olsunlar

Canım o konuda haklısın bence hepimiz yorulduk. Burada sürekli umutla bekleyip her ay olmadı yazmak çok zor geliyordu bende bi süre kendimi dinlemiştim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah hayırlı evlatlar olsunlar
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin inşallah

Bu arada sen nasıl yumurtlama görmedin ya döngünün kaçıncı günündesin? Ve yumurtlama olmadığına eminmisin ateş ovülasyon hepsi olmadımı diyor?
Yok kuzum doktor takibi yapiyorum bu ay ateşte de hareketlenme yok henuz erken daha Perşembe 12. Gunumdeyim cuma kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…