Kızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
Ayağını iyice sürt kız hatta parmaklarını bize bırak git senKız bu kızlar dogurmadan bizim yetişmemiz lazım. Savaşcıyı takip edelim biz o bizi alacak inanıyorum
Bu kız hep beni etiketlemiyor küssem mi bilemedim sanırım bu ay elendim bile içine doğdu aşkonunpozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 melisaa93 imagination forever sevayd Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 M mucizeOldu F Feyzacim Veziir
Yaa dimi ne güzel arkadaşlıklar kurduk buradaKızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
Maşallah bebeğim kocaman olmuş minnosumuzÇok şükür iyiyiz teyzesi büyüyoruz yarın detaylı ultrasona gireceğiz 23. haftadayiz. Sizlerden de böyle güzel haberler bekliyoruz
Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm valla aynısındanKendimi birinci sınıftan dersi olan son sınıf üniversite öğrencisi gibi hissediyorum
T TASUU ‘ ya teşekkürlerpozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 melisaa93 imagination forever sevayd Safransari Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu Niqu bebekheyecani melegim can mutluanne2779 M mucizeOldu F Feyzacim Veziir
Kızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.
Kız sürtmediğim yerimi bırakmadım nolur gelin
AbooooBu kız hep beni etiketlemiyor küssem mi bilemedim sanırım bu ay elendim bile içine doğdu aşkonunsavascii
Yaaaa gerçekten çok güzel oldukYaa dimi ne güzel arkadaşlıklar kurduk burada
Bende senin dualarının hepsine amin amin amin
Valla maşallahımız varKalabalığız tabi yabiz daha ölmedik kızııımmm
Ben çoktandır uzağım buralardan sanmışki haberim varCano geçen hafta kesenlerden biri küçüktü doktor gelişmeye bilir demişti, tedirgindik...Bugün ikisi de çok güzel büyümüş. İçimiz rahatladı. Belki o yüzden dememiştir. Belki konuştuğunuzda daha kesenleri görmemiştir.
Adeti geç ben daha yumurtlama görmedim bebeğim sen beni hep unutuyorsun hıh küstümKız sürtmediğim yerimi bırakmadım nolur gelin
Aboooone yapsan haklısın kız nasıl araya kaynatmışım seni öyle ayrıca ne elenmesi ya vallaha merdane ile sizi kovalamama az kaldı daha adet gelmeden umudunu kırmak neden
Yaaaa gerçekten çok güzel olduk
Valla maşallahımız varnerden nereye ya
Aşkım bence ben seni ilk defa etiketlemeyi unuttum ya normalde etiketliyordumAdeti geç ben daha yumurtlama görmedim bebeğim sen beni hep unutuyorsun hıh küstüm
Bu arada sen nasıl yumurtlama görmedin ya döngünün kaçıncı günündesin? Ve yumurtlama olmadığına eminmisin ateş ovülasyon hepsi olmadımı diyor?Adeti geç ben daha yumurtlama görmedim bebeğim sen beni hep unutuyorsun hıh küstüm
Ay canım sorma ya bu ay son kontrolüm olucak....zamanı gelince size her şeyi anlatıcam..bir onu diye bilirimki tüp bebek zor sürec çok zor..Bana dua et canım..sen biliyorum namazdasın.Niqu’cumm sen napıyosun nasılsın
Aynen valla canımcım ben sandım ki sen gruptan gördün onuda haberin var asla bilerek yapmadım yaniBen çoktandır uzağım buralardan sanmışki haberim varAmaaan önemli olan hamiş olmuş
Ne kusuru ya..Yok kuzum nerden benim kimseden haberim yokki.Bura girince olumsuz mesaj görünce ben hiç iyi olmuyorum..anladımki uzak olmalıyım.Zaten aşırı hormon ilaclarım var ondan hepsi üstelemiş..kafamda bin tane soru var şimdi.Niqu canımcım sen gruptan görüp bana yazınca ikiz olduğunuda gruptan okudun sandım ben ya kusura bakma lütfen böyle saklamışım gibi hissettirdiysem eğer bide geçen hafta doktorum biraz olumsuz konuşmuştu keselerden biri aşağıda gelişim göstermeyip kaybolabilir ikiz gebelikte çok rastlanılan bir durum diye söyleyince. Bende çok dillendirip o bebeğimede bağlanmak istemedim insanın kaybı olunca herşeye daha umutsuz yaklaşıyor açıkcası
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah hayırlı evlatlar olsunlarKız sürtmediğim yerimi bırakmadım nolur gelin
Aboooone yapsan haklısın kız nasıl araya kaynatmışım seni öyle ayrıca ne elenmesi ya vallaha merdane ile sizi kovalamama az kaldı daha adet gelmeden umudunu kırmak neden
Yaaaa gerçekten çok güzel olduk
Valla maşallahımız varnerden nereye ya
Bilerek neden yapıcanki zamanında seninle çok konuştuk..hepimiz aynı yoldaydıkAynen valla canımcım ben sandım ki sen gruptan gördün onuda haberin var asla bilerek yapmadım yani
Canım o konuda haklısın bence hepimiz yorulduk. Burada sürekli umutla bekleyip her ay olmadı yazmak çok zor geliyordu bende bi süre kendimi dinlemiştimNe kusuru ya..Yok kuzum nerden benim kimseden haberim yokki.Bura girince olumsuz mesaj görünce ben hiç iyi olmuyorum..anladımki uzak olmalıyım.Zaten aşırı hormon ilaclarım var ondan hepsi üstelemiş..kafamda bin tane soru var şimdi.
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah hayırlı evlatlar olsunlar
Yok kuzum doktor takibi yapiyorum bu ay ateşte de hareketlenme yok henuz erken daha Perşembe 12. Gunumdeyim cuma kontrole gidicemBu arada sen nasıl yumurtlama görmedin ya döngünün kaçıncı günündesin? Ve yumurtlama olmadığına eminmisin ateş ovülasyon hepsi olmadımı diyor?