Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen yemin ederim tam oklavayla dövülmeliksin bende sandım ki adet günün yaklaştı daha yumurtlama görmedin🤦 daha dörgünün ortasına bile gelmemiş 😂
Yok kuzum doktor takibi yapiyorum bu ay ateşte de hareketlenme yok henuz erken daha Perşembe 12. Gunumdeyim cuma kontrole gidicem

Atarım canım şimdi ölçtüm ateş düşük çıktı sabah ta düşerse yapmam test gelir çünkü
Öylemi oluyor ya bende ölçüyorum ateş ama pek düzenli değil bak atayım

Eklentiler

• B447F59C-384A-4A66-9E8C-AEC74B2D490E.png
    B447F59C-384A-4A66-9E8C-AEC74B2D490E.png
    74,4 KB · Görüntüleme: 73
Kız sen yemin ederim tam oklavayla dövülmeliksin bende sandım ki adet günün yaklaştı daha yumurtlama görmedin🤦 daha dörgünün ortasına bile gelmemiş 😂
Yok kız adet görmeden ümit kestiniz dedin ya demek istediğim yumurtlama görmeden daha kestim galiba ama şaka şaka kesmedim hiç ben ümit keser miyim aaa çok ayıp 😂😂

Ay canım sorma ya bu ay son kontrolüm olucak....zamanı gelince size her şeyi anlatıcam..bir onu diye bilirimki tüp bebek zor sürec çok zor..Bana dua et canım..sen biliyorum namazdasın.
Ederim tabiki canım tüm içtenliğimle dualarımda olacaksın 🤲🏻 İnşAllah emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.Rabbim kolaylaştırsın bu süreci su gibi geçirin İnşAllah 🥰🤲🏻

Ederim tabiki canım tüm içtenliğimle dualarımda olacaksın 🤲🏻 İnşAllah emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.Rabbim kolaylaştırsın bu süreci su gibi geçirin İnşAllah 🥰🤲🏻
Amin canım sağolasın.Allah kabul edir duanı🙌🏻Allah seni ve kimseyi tüp bebek yoluna düşürmesin🙌🏻😘

Senin ateşin ölçmediğin günler oldu mu cnm
Ölçmediğim bir gün vardı ortalama salladım girdim böyle oldu simdide 😀 ovulasyon gününü ileri attı lh testine dalgalanma dedi

Eklentiler

• 5A6797C9-11CF-4C33-BA61-312089B29C7A.png
    5A6797C9-11CF-4C33-BA61-312089B29C7A.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 1C39C327-D1C6-43E5-B89A-4FEEC1EA32F2.png
    1C39C327-D1C6-43E5-B89A-4FEEC1EA32F2.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 76
İnnovita ovulasyon testi kullanan var mı? Yumurtlamayı net gösteriyor mu?
Ben geçen ay almıştım ama siparişi geç verdiğim için gelene kadar başka markayla yapmıştım onda gördüm çatlamayı falan.
Şimdi bu ay sıfırdan innovita ile başladım. Bu ay erken yumurtlama yok galiba🙃 Net gösteriyor normalde değil mi ama?
Bende innovita aldım arkadaşım ilk denemede hamile kaldı ben 3 kez denedim çıkmadı şimdi de adet olacakmışım gibi göğsüm şiş akıntılarım var kasık ağrım var adetimede 2 gün kaldı test yaptım negatif inş adet belirtisi değildir gecikirse bidaha test yapıcam

Canım bildiğim kadarı ile 1 tane özel hastane açık diğerleri aktif değil ama belki açılan olmuştur sonradan ben sana hastanelerin isimlerini yazayıp sen fırsat bulunca bi arayıp sor. Devlet hastanesi çalıyor ama online sıra alma diye bişey yok sabah gidip sıra alıyorsun ve sana ne zaman gelirse.
Sevgi hastanesi, park hospital, müjde, divan, gözde sıtmapınarı , gözde akademi, melid park
Malatya'da başkada özel hastane yok zaten . Açık olan hastanede müjde hastanesi olması lazım
Tamam canim çok teşekkür ederim.
Bir de bu doğu fertil sadece tüp bebek mi yapıyor, aşılama vs yok mu ?

X