- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
Çok garip ya hep bi ıslaklık sürekli bi kontrol etmeBu ay üçümüzde aynı şeyleri yaşıyoruz testler negatif adet yok çok tuhaf bi durumdayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok garip ya hep bi ıslaklık sürekli bi kontrol etmeBu ay üçümüzde aynı şeyleri yaşıyoruz testler negatif adet yok çok tuhaf bi durumdayız
Evet hiç geçmiyor o su gibi akıntı süt renginde testlerde temiz gerçi ben en son pazartesi yaptım ama olsa çıkardı yaa adet belirtisi olmayan o kadar şey varken negatif çıkması insanı delirtiyprÇok garip ya hep bi ıslaklık sürekli bi kontrol etme
Cano geçen hafta kesenlerden biri küçüktü doktor gelişmeye bilir demişti, tedirgindik...Bugün ikisi de çok güzel büyümüş. İçimiz rahatladı. Belki o yüzden dememiştir. Belki konuştuğunuzda daha kesenleri görmemiştir.Kendisiyle konuştum kuzum..ama ikiz olduğunu demedi bana..sağ salim gelsinlerDarısı bizlere
Ovülasyonla takip etmişmiydin canım biliyor musun net yumurtlamayıEvet hiç geçmiyor o su gibi akıntı süt renginde testlerde temiz gerçi ben en son pazartesi yaptım ama olsa çıkardı yaa adet belirtisi olmayan o kadar şey varken negatif çıkması insanı delirtiypr
Ateşle takip yaptım doktorada gitmiştim aynı gün rahim kalınlaşmaya başlamış demiştiOvülasyonla takip etmişmiydin canım biliyor musun net yumurtlamayı
Niqu’cumm sen napıyosun nasılsınKendisiyle konuştum kuzum..ama ikiz olduğunu demedi bana..sağ salim gelsinlerDarısı bizlere
İnşallah amin Allah razı olsunBenim ilk bebeğim de de sıfır belirtiydi öyle bet bir gebelik belirtisi yok bence içinizi ferah tutun hayır haberler verirsiniz inşallah
Anladım canım. Yarına kadar olmazsam yine bir kaç test alır yaparım bakalımAteşle takip yaptım doktorada gitmiştim aynı gün rahim kalınlaşmaya başlamış demişti
Bitti mi seninde testin yap ama ilk idrarda yap kesin oldun bizede at merak ediyorumAnladım canım. Yarına kadar olmazsam yine bir kaç test alır yaparım bakalım
Öyle yaparım canım. Hunharca harcadım testleri şimdi muhtaç kaldım ahhahBitti mi seninde testin yap ama ilk idrarda yap kesin oldun bizede at merak ediyorum
Ben yarına 1tane sakladım yapmadımÖyle yaparım canım. Hunharca harcadım testleri şimdi muhtaç kaldım ahhah
Hahah süperr o zaman ilk senin trstini görelim inşallahh pozitiftiiirBen yarına 1tane sakladım yapmadım
İnşallah sabah erken yaparım bn tuvalete koşuyorum uyanır uyanmazHahah süperr o zaman ilk senin trstini görelim inşallahh pozitiftiiir
Ay bende hep öyle hissediyorum ama benim beyaz değil şeffafİnşallah sabah erken yaparım bn tuvalete koşuyorum uyanır uyanmaz
Çıldıracam otururken sızıntı seziyorum geldi diyorum yok gelen var ama adet değil
Acaba benim kanım beyaza mi döndü
Benim süt gibi canım beyaz bildiğin süt tam beyaz değil ama yinede sür renginde sulu beyaz bütürlü parça yokAy bende hep öyle hissediyorum ama benim beyaz değil şeffaf
Canım bildiğim kadarı ile 1 tane özel hastane açık diğerleri aktif değil ama belki açılan olmuştur sonradan ben sana hastanelerin isimlerini yazayıp sen fırsat bulunca bi arayıp sor. Devlet hastanesi çalıyor ama online sıra alma diye bişey yok sabah gidip sıra alıyorsun ve sana ne zaman gelirse.savascii canim ya benim Malatya'da özelde bir doktor bulmam gerek. Burda soracak samimiyette kimsem yok henüz.
Hala acilan hastane yok mu acaba ?
Ben gene regl oldum bugün sinirim bozuldu. Eşimde seçimden sonra gelecek artık, ciddi bir tedavi sürecine başlamamız gerek.
Ay heycanlandım valla sabah yap at hemen testini canımBenim süt gibi canım beyaz bildiğin süt tam beyaz değil ama yinede sür renginde sulu beyaz bütürlü parça yok
Kızlarrrrr hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum rabbim hamile olanlarımızın zamanında sağlıklı bir doğumla çocuklarını kucağına alıp büyütmeyi, hala peşimize takılmamış olan arkadaşlarımızada hemen bu gece bi yumurtanın döllenip rahimine yerleşme mucizesini nasip etsin( o yumurtalar ikide olabilir Allah'ım ) T TASUU herkesi böyle tek tek etiketlediğini görünce gözlerim doldu ne kadar kalabalıkmışız meğersem.savascii canım gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar koşuuunnnn ikizlerimiz geliyor.... @pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari @Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu @bebekheyecani @melegim can @mutluanne2779 @mucizeOldu @Feyzacim @Veziir
Atarım canım şimdi ölçtüm ateş düşük çıktı sabah ta düşerse yapmam test gelir çünküAy heycanlandım valla sabah yap at hemen testini canım